Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

RABBİM hamiş adaylarımızada nasip eylesin hamiş olan kardeşlerimede sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını nasip eylesin :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım ovülasyon testi eczaneler de de var ama 5 günlük yani içinde 5 tane var 25 milyon.
ama ben G.G yor dan alıyordum. 30 tane ovülasyon testi + 5 adet gebelik testi 35 milyon civarıydı.

canım ovülasyon testi eczaneler de de var ama 5 günlük yani içinde 5 tane var 25 milyon.
ama ben G.G yor dan alıyordum. 30 tane ovülasyon testi + 5 adet gebelik testi 35 milyon civarıydı.

--- hımm.. tşkr ederim canım sağol

kızlar 3 gün var dayanamıyorum test yapmak istiyorum çıkar mı acaba? çalışmalara adetten hemen sonra başladık ve belirtiler en az 15 gündür devam ediyor çatlıcammm az kaldı kafamçokkarıştı

• bir heyecanla gitti anne ümidi ile testini aldı eve geldiğinde elleri titredi tek çizgi görmek beklemediği bir andı şoka uğradı adeta
  • bir hüzün çöktü yüreğimin ortasına gözlerim doldu kimi zaman annesini istemediği bu ay bebek bidahaki aya kim bilir ne zaman
sevilceğinden şüphen olmasın nur yüzlü bebeğim ben seni pes etmeden bekleyeceğim ...

kızlar 3 gün var dayanamıyorum test yapmak istiyorum çıkar mı acaba? çalışmalara adetten hemen sonra başladık ve belirtiler en az 15 gündür devam ediyor çatlıcammm az kaldı kafamçokkarıştı

----------- 2-3 geçse daha iyi sonuç alırsın canım ama ben artıkk adetim bir hafta geçmeden yapmak istemiyorum insan hayal kırıklığına uğruyor:gitme: inş. bebişin senledir cnm ----------

25 yaş altı bayanlarda gebelik 2-3 ayı buluyormuş nette yazıyorlmaz:neye inanıcaz yah

Amin hepimiz icin....:Saruboceq:
Buna katiliyorum,psikolojikmen insan neler yasiyor simdiden farkindayim bunun,dusundugum zaman belirtiler hep benimle sanki,ama unuttugum an ne belirti var ne baska biseykaydirigubbakcemile3... Ne garip duygular yasiyoruz ya sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…