aysena aynıları bende de var ben de 30unu bekliyorum hadi hayırlısı.
evet canım hayırlısı olsun senin ilk gebelikmi.ilk korunmasız ayınmıydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysena aynıları bende de var ben de 30unu bekliyorum hadi hayırlısı.
mafoldumbenkızlar iki testide denedim negatif ama şimdi yaptım tok karınla doğru sonuç veriyormu bunlarsenağlama hayırlısı değilmiş demekkii ellerim titremişti oysa yaparken:a015:
22 gün oldu ama belki daha azdır ki tutmamıştır sonraki tutmuştur ay bilemiyorum adetim 4 gün geçti hiç sonuca inanasım yok ... hasta olmassam sabah denicem bidahakine ama pazartesi salı filan
şeyma gergin olma akışına bırak ..geçen ay da benim adetim 8 gün geçmişti ama hamile değildim ..adet geçince stres yaparsan iice gecikiyor haberin olsun ...kan testi yaptırsana rahat etmek için...idrarda çıkmayabilir
canım benim kayınvalidem altta ben bir senelik evliyim istanbulda doğru düzgün hastane bilmem yol iz bilmem ben kan tahlili yaptırsam herkes duyar emin ol ... ama bilmiyorumda annemi dinlemedim salak kafam bekle dedi banaa bende 2 tanesini birden aynı anda ve de tok karınla yaptım belki erkendir bilmiyorum canım amaa bende ne karın ağrısı ne göğüs hiçbişey yok normalde 2-3 gün önceden oluşurdu strestte fazla yapmadım inanmıyorum ben bu teste yaaaaayasakkelime:mymeka:
22 gün geçti ölemi .ama çok fazla geçmiş.belirti varmı peki.yada bir adet düzensizliğin var .doktora gitsene canım neyin nesi belli olur?[ ---aksine düzenli benim 2 haziranda karar verdik işte dahada kornmadık bilemiyorum ama ben ilk ilişkiden hesapladım belki sonrakiler tuttu .. hastada olmadım çünki bekliyicez artık inş. olmam ben erken yapmıcaktım bu testi pişmanım kafam iyice karıştıbenneyaptımki
kaç günde bir adet olyosun?
tam 31 günde bir canım bazen 30 günde oluyorum
kızlar slmmm..benımde adetıme 2 gun var bu ay hamış olabılırım.dilersenız sonuclarımızı paylasalım
canım benim kayınvalidem altta ben bir senelik evliyim istanbulda doğru düzgün hastane bilmem yol iz bilmem ben kan tahlili yaptırsam herkes duyar emin ol ... ama bilmiyorumda annemi dinlemedim salak kafam bekle dedi banaa bende 2 tanesini birden aynı anda ve de tok karınla yaptım belki erkendir bilmiyorum canım amaa bende ne karın ağrısı ne göğüs hiçbişey yok normalde 2-3 gün önceden oluşurdu strestte fazla yapmadım inanmıyorum ben bu teste yaaaaayasakkelime:mymeka:
canım en son adet tarihim mayıs 21 ama biz haziran 2 sinde korunmayı bıraktık işte tam 22 gün olmuş bugün korunmayalı tam 30 gün olmasınımı beklemem gerekirdi bu durumda test için?????? yanlışmı anladım yoksa
korunmayı bıraktığın günden hesaplamıycaksın.21 mayıs son adetin normalde 4 gün önce adet olman gerekiyormuş senin.bence sen bi,r kan tahlili yaptır o zaman kesin belli olur.bu kadar stres yapma ayrıca.belki stresten gelmiyodur adetin.yada testte çıkmadı .kimin böle olur çıkmaz.senin tek yapman gereken şey doktora gidip kan tahlili olman ok?
test aç tok farketmiyor ben de yapmıştım
Slm kızlar
az önce dr dan geldik sonuçları aldık. ama inanın üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. şu durumda hamilelik başlamış, fakat çıkan değeri çok düşük buldu dr. bu bebek düşer büyük ihtimal dedı. ne oldugumuzu bilemedık valla duyunca. offffff napcam ben ya. ağır kaldırma devamlı yat dedi.
ayın 30 unda tekrar kan testi uygulayacak. progestan verdı sımdilik kullan dedı.
bu ara da bılenınız varsa benım adet gunum yarın. ama testı bugün yaptırdım. sonuç 88.69 çıktı. dr,500 lerde olması gerekırdı dedı. ama verdiği kağıtta benım değer 3 haftalık gözüküyo. nasıl oluyo bu yaaa??
lüffen bılenler yardım etsın