• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona İshak'ı müjdeledik. İshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.

Âl-i İmrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.

Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.

Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.

Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...

Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.

Canim sagolasin cok guzel bir paylasim yapmissin...: Ayetler insani rahatlatiyor gercekten de Elhamd..... Dualarina da gonulden amiiinnnn:Saruboceq
Rabbim en hayirli zamanda bizi sevindirsin... opuyorumnanaktan

kızlar selam,a.s.
bende birkaç gündür yazamadım..biraz uzun bir yazı olacak:kedi:
dün hem diş randevum hem de jinekolog randevum vardı..ufak da olsa bir ümit olduğundan önce jinekologa gittim dişçimden rica edereek..
ben her yıl 1 defa kontrol için giderim zaten bu yılda hem kontrol zamanım geçmişti hemde
artık çocuk istediğimizden bir muayene olum demiştim..
buarada biz Ankara'dan 9 ay önce Milasa taşındık,doktorları bilmediğimden özel hasteneye gittim...ama doktor beni biraz hayal kırıklığına uğrattı..zaten randevumdan 1 saat geç geldi ameliyatta olduğu için bekleyen 6-7 hasta,saat 16-16,30 oldu tabi sanki aceleye getirdi..
karnımdan ultrasona baktı,hiçbişey yok,bir problem yada bir enfeksiyon yok..1 yıla kadar zamanı var sabırlı olun filan..sonra tamam dedi,ben şaşırdım,normalde vajinal muayane hatta ultrason yapılır ve daha detaylı anlatılır daha önceki muayenelerimde..söylemesemde smear alınır ama bu doktorda öyle bişi yok,sonra ben dedim smear almıyacakmısınz diye,bir problem olmadığı için gerek duymadım dedi..neyse ricamla aldı,kadında ne meraklı dememiştir umarım:kedi:
belki döllenmiş yumurta görünür diye ümitlenmiştim ama maleesef:gitme:
beta hcg testi içinde adetin günün geçmesi lazım dedi düdük doktoralsanaalsanasmile
1 temmuza kadar beklemedeyim ben yine deeeyvahedigeldismile

hasta oldum ohaoldumsmilekafamçokkarıştı

seyma canım geçmiş olsun..ama yılmak yok,çalışmaya devam..kaydirigubbakcemile2
bu süreçte ümitsizliğe kapılmak çok tehlikeli.

kızlar benim daha 6 gün var ama test yaptım bugün
ve negatif:(
üzülimmi bilmiyorum

benimde tam 6 günüm var ama bekliyorum evde 2 tane de test benimle bekliyor..
biraz sabır etmek lazım..acele davranıp sonra üzülmek doğru değil..relaaaaxhihoyyyt

Slm kızlar
az önce dr dan geldik sonuçları aldık. ama inanın üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. şu durumda hamilelik başlamış, fakat çıkan değeri çok düşük buldu dr. bu bebek düşer büyük ihtimal dedı. ne oldugumuzu bilemedık valla duyunca. offffff napcam ben ya. ağır kaldırma devamlı yat dedi.
ayın 30 unda tekrar kan testi uygulayacak. progestan verdı sımdilik kullan dedı.
bu ara da bılenınız varsa benım adet gunum yarın. ama testı bugün yaptırdım. sonuç 88.69 çıktı. dr,500 lerde olması gerekırdı dedı. ama verdiği kağıtta benım değer 3 haftalık gözüküyo. nasıl oluyo bu yaaa??
lüffen bılenler yardım etsın

ececim çok geçmiş olsun..Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..bak bu değerlere ona göre karar ver tatlım..progetan onun ssana sıkı sıkı tutunmasına yardımcı olacak,senin de ona yardım etmen lazım,oyuzden değerlerin yükselene kadar prensessin...opuyorumnanaktan

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

kızlarr bu internetteki yumurtlama hesaplayıcıları uygulayıp hamile kalan varmııııııı?????kafamçokkarıştı

canım birde ben önceleri internetten hesaplıyordum sonra ovülasyon testıne başladım. inan bazen tutmuyor internetin ki. bu ay da kullamıştım ovulasyon testını. aslında çok mantıklı.

kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremiyorum listeylede ilgilenemiyorum kpss ye çalışıyorum kayıt filan derken zaman akıp geçiyo bu arada ecegün canım tebrik ederim listeyi şimdi yenileyeceğim inşllh sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın tatlım bende bugün regli oldum sevinçden uçuyorum kızlarrrr :D ama hapla regli oldum bu yönden kötüyüm hayırlısı artık opuyorumnanaktan

çok sağol tatlım. darısı tüm isteyenlerın başına inşallah.

ececim çok geçmiş olsun..Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..bak bu değerlere ona göre karar ver tatlım..progetan onun ssana sıkı sıkı tutunmasına yardımcı olacak,senin de ona yardım etmen lazım,oyuzden değerlerin yükselene kadar prensessin...opuyorumnanaktan

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000[/QUOTE]

ay canım çok sağol hcg değerine bakılırsa 4 haftalığım di mi kaydirigubbakcemile3 hala hamile olduguma inanamıyorumm çok şükür rabbime. allah ım isteyen herkese versın en kısa zamanda. çünkü 2 yıldır tedaviler,muayeneler, hamile birini görünce ağlamalar... artık moralım sıfırdı. çok şükür ki riskli denilse de bu duyguları yaşıyorum ve inanıyorum ki bebeğime hiç bişi olmayacak. allah ın korudugunu hiç kimse koruyamaz. melegim rabbime emanet. allah sizlerede en kısa zamanda yaşatır insallah bu duyguları. :Saruboceq::Saruboceq:

çiğdem canım hamile misin???????

büyük ihtimalle :))

adetim aslında bugündü ama olmadım...ben de öylesine test aldım ve sonuç pozitif gayet net bi şekilde ama haftaya kan tahllili yaptıracağım asıl sevincim ozaman....dilerim bu kez herşey yolunda gider....

hadi bakalım sıra sende ve bekleyen tüm arkadaşlarda...

dilerim bekleyenler listesinden çıkarsınız biran önce :))

hayırlı olsun çiğdem darısı başımıza ..ben de bu ay ovulasyon testi alacağm ..hayırlısı artık

Hayırlı olsun canım benim de muhtemel dt 2 mart.Mart annesi oluyoruz kısmetse.Seninle paylaşacağımız çok şey var Allahın izniyle.

kesinlikle....dilerim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız...

ben henüz kan testi yaptırmadın o yüzden şimdilik sakin ve temkinli olmaya çalışıyorum ama namümkün:1:

[/COLOR]
test yaptımmmmmmmm az önceeeeeee:emir_bebek::ecrin_bebek:

"muhtemel doğum tarihi 6 mart 2010"zemuszemus

canım çok tebrik edıyorum insallah allah saglıklı bı sekilde kucagına almanı nasıp eder.
biliyorsundur bende dün ögrendım hamile oldugumu ama bıraz risklı gördü dr. eger bebegım düşmezde benimle kalırsa muhtemel dogum tarıhı benımde 6 mart 2010kaydirigubbakcemile3

selaammmm....opuyorumnanaktan
Bayanseyma gecmis olsun canim,insallah bir dahaki ay bebisin sana tutunur:Saruboceq:
Bu isler cok sabir istiyor onu anladim...Ama yilmamak lazim,bu ay olmadi diger ay gelir Allahin iznyle...
Bekleyelim bakalim....Bende hayla bisey yok... Akintimda fazlalasti bu ara anlamadim gittibilmiyorumkismile Bir kac gun daha olmassam yaparim test... Insallah bu sefer net gorurum cift cizgileri:Saruboceq: Goremessem de sorun degil diger aylar umutla ilerlemeye devam edicem insallaahhkaydirigubbakcemile2

---------amin canım benim allah herşeyin hayırlısını versin inş. bebiişin seninledir amaa demekki ben şunu anladımki psikolojikmende midesi bulanıp başı dönebiliyor vede strest ve heyecandan adeti gecikebiliyor allah büyük sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da gerisi boş..

Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona İshak'ı müjdeledik. İshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.

Âl-i İmrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.

Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.

Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.

Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...

Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.

aminnnnnnnnnnnn ... rabbim evlat hasretiyle yanan yüreklere su serpsin inş. hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlatlar eylesin :Saruboceq:

-------LANDSARC --- tşkr ederim cnm allah büyük o ne derse o olur rabbşm herşeyin hayırlısını versin... -------- ÇİĞDEM-K----- tebrik ederim canım raabbim hayırlısıyla doğumunuda nasip etsin umarım bigün bizde bu sevinci yaşarız allahın izni ile... -----------ECEGÜN------ canım teşekkür ederim yanıtın için acabaa bu ovulasyon testii eczaneden mi alıyoruz nasıl yapılıyo ve fiyatı nedir??

Back