Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona İshak'ı müjdeledik. İshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.
Âl-i İmrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.
Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.
Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.
Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...
Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.
Canim sagolasin cok guzel bir paylasim yapmissin...: Ayetler insani rahatlatiyor gercekten de Elhamd..... Dualarina da gonulden amiiinnnn:Saruboceq
Rabbim en hayirli zamanda bizi sevindirsin... opuyorumnanaktan