Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona İshak'ı müjdeledik. İshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.
Âl-i İmrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.
Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.
Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.
Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...
Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.
hasta oldum ohaoldumsmilekafamçokkarıştı
kızlar benim daha 6 gün var ama test yaptım bugün
ve negatif
üzülimmi bilmiyorum
Slm kızlar
az önce dr dan geldik sonuçları aldık. ama inanın üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. şu durumda hamilelik başlamış, fakat çıkan değeri çok düşük buldu dr. bu bebek düşer büyük ihtimal dedı. ne oldugumuzu bilemedık valla duyunca. offffff napcam ben ya. ağır kaldırma devamlı yat dedi.
ayın 30 unda tekrar kan testi uygulayacak. progestan verdı sımdilik kullan dedı.
bu ara da bılenınız varsa benım adet gunum yarın. ama testı bugün yaptırdım. sonuç 88.69 çıktı. dr,500 lerde olması gerekırdı dedı. ama verdiği kağıtta benım değer 3 haftalık gözüküyo. nasıl oluyo bu yaaa??
lüffen bılenler yardım etsın
ECEGÜN sen nasıl hamile kaldın ilk denemenizmiydi
kızlarr bu internetteki yumurtlama hesaplayıcıları uygulayıp hamile kalan varmııııııı?????kafamçokkarıştı
kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremiyorum listeylede ilgilenemiyorum kpss ye çalışıyorum kayıt filan derken zaman akıp geçiyo bu arada ecegün canım tebrik ederim listeyi şimdi yenileyeceğim inşllh sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın tatlım bende bugün regli oldum sevinçden uçuyorum kızlarrrrama hapla regli oldum bu yönden kötüyüm hayırlısı artık opuyorumnanaktan
test yaptımmmmmmmm az önceeeeeee:ecrin_bebek:
"muhtemel doğum tarihi 6 mart 2010"zemuszemus
çiğdem canım hamile misin???????
çiğdem tebrikler hayırlı olsun güzel haberler duymak çok mutlu ediyor beni.alkisalkisalkis
Hayırlı olsun canım benim de muhtemel dt 2 mart.Mart annesi oluyoruz kısmetse.Seninle paylaşacağımız çok şey var Allahın izniyle.
hayırlı olsun çiğdem darısı başımıza ..ben de bu ay ovulasyon testi alacağm ..hayırlısı artık
selaammmm....opuyorumnanaktan
Bayanseyma gecmis olsun canim,insallah bir dahaki ay bebisin sana tutunur:Saruboceq:
Bu isler cok sabir istiyor onu anladim...Ama yilmamak lazim,bu ay olmadi diger ay gelir Allahin iznyle...
Bekleyelim bakalim....Bende hayla bisey yok... Akintimda fazlalasti bu ara anlamadim gittibilmiyorumkismile Bir kac gun daha olmassam yaparim test... Insallah bu sefer net gorurum cift cizgileri:Saruboceq: Goremessem de sorun degil diger aylar umutla ilerlemeye devam edicem insallaahhkaydirigubbakcemile2
Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona İshak'ı müjdeledik. İshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.
Âl-i İmrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.
Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.
Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.
Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...
Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?