• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

bu aralar herkes biyerlerde sanırım neredesiniz arkadaşlar gezgin; gözde; mutfak robtumuyum neyim ;sultan sena ;cicekli; dahaa ismini hatırlayamadığım bi çok arkadaşım

Hayirli gunler kizlar... Giremiyorum duzgun,firsat olmuyor evimde olmadigim icin...bilmiyorumkismile
Aklim sizde ama,ne oldu ne bitti diye merak edip duruyorum...
Banayseyma canim umudunu8 yitirme yazilari biraz okudum,dua et varsa zten adet olmadign zaman tekrar edersin insallah o zaman ogrenirsin... Bazilarinda hemen gostermiyormus... Rabbim hayirli olani versin sana...Ve hepimize,,,:Saruboceq:
Bende adet olmadim henuz,arada bel agrim var ve basim donuyo bazen,yediklerim migdemide bulandiriyor bazenbilmiyorumkismile hayr olsun..Beklemedeyim...
Birsey olursa direk size yazarim zatenopuyorumnanaktan
Yeni gelen arkadaslarda aramiza hosgeldinizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar benim daha 6 gün var ama test yaptım bugün
ve negatif:(
üzülimmi bilmiyorum

sakın üzülme canım negatifte doğru olma ihtimali çok düşük hem daha adet tarihin bile geçmemiş sabret sabırsızlık iyi olmuyor işte benimde adet tarihim 4 gün geçti test yaptım bugün negatif ama inanmıyorum teste çünki ben düzenli olurdum ve hiç bir adet belirtim yok ay sonuna kadar bekliyicem acele işe hep şeytan karışıyo bundan eminim sıkma sakın canını ben hiç umutumu kaybetmedimvereliniortaksende dirençli ol

Hayirli gunler kizlar... Giremiyorum duzgun,firsat olmuyor evimde olmadigim icin...bilmiyorumkismile
Aklim sizde ama,ne oldu ne bitti diye merak edip duruyorum...
Banayseyma canim umudunu8 yitirme yazilari biraz okudum,dua et varsa zten adet olmadign zaman tekrar edersin insallah o zaman ogrenirsin... Bazilarinda hemen gostermiyormus... Rabbim hayirli olani versin sana...Ve hepimize,,,:Saruboceq:
Bende adet olmadim henuz,arada bel agrim var ve basim donuyo bazen,yediklerim migdemide bulandiriyor bazenbilmiyorumkismile hayr olsun..Beklemedeyim...
Birsey olursa direk size yazarim zatenopuyorumnanaktan
Yeni gelen arkadaslarda aramiza hosgeldinizopuyorumnanaktan

------hoşgeldin cnm özlettin valla kendinii; evet üzülmedim vallahi fazla bekliyorum çünki negatifin doğru çıkma olasılığı düşük inş. hasta olmassam ay sonu deniyicem aynen cnm benimde başım dönüyo nadir olsadaa ......boshayallersmile arada midem bi garip vs... onun dışında bişeyim yok beklemedeyiz bi bayanın yazısını okudum kk daa biliyomusun ne kan testinde ne idrarda negatif çıkmış ama meğer hamileymiş banada eşim diyoki karnın büyüdükçe anlarız boşver:1: dünya boş bizler iyi ollaımda bebişlerimizde keyifleri isteyince gelsinler napalım allah büyükk :Saruboceq::teselli:

------hoşgeldin cnm özlettin valla kendinii; evet üzülmedim vallahi fazla bekliyorum çünki negatifin doğru çıkma olasılığı düşük inş. hasta olmassam ay sonu deniyicem aynen cnm benimde başım dönüyo nadir olsadaa ......boshayallersmile arada midem bi garip vs... onun dışında bişeyim yok beklemedeyiz bi bayanın yazısını okudum kk daa biliyomusun ne kan testinde ne idrarda negatif çıkmış ama meğer hamileymiş banada eşim diyoki karnın büyüdükçe anlarız boşver:1: dünya boş bizler iyi ollaımda bebişlerimizde keyifleri isteyince gelsinler napalım allah büyükk :Saruboceq::teselli:

Bende ozledim canim inanbilmiyorumkismile Ama iste pek denk gelemiyorum pc icinbilmiyorumkismile HAyr olsn...
Esinin dedigini esimde bana soyledi,dedi bundan sonra test falan yok,varsa zamanla cikar zaten,umut edip duruyoruz diyorkaydirigubbakcemile3 HAyr olsn ya...
Insallah vardir,o yokken ogrenmek istiyorum her yonden cok iyi oluropuyorumnanaktan
Dua edin....:Saruboceq:

Bende ozledim canim inanbilmiyorumkismile Ama iste pek denk gelemiyorum pc icinbilmiyorumkismile HAyr olsn...
Esinin dedigini esimde bana soyledi,dedi bundan sonra test falan yok,varsa zamanla cikar zaten,umut edip duruyoruz diyorkaydirigubbakcemile3 HAyr olsn ya...
Insallah vardir,o yokken ogrenmek istiyorum her yonden cok iyi oluropuyorumnanaktan
Dua edin....:Saruboceq:

hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm en güzel duamız bu olsa gerekopuyorumnanaktan neyse sağlıklı olda gelirsin yine görüşmek dileğiyle cnm opuyorumnanaktan

kızlarr bu internetteki yumurtlama hesaplayıcıları uygulayıp hamile kalan varmııııııı?????kafamçokkarıştı

selaammmm....opuyorumnanaktan
Bayanseyma gecmis olsun canim,insallah bir dahaki ay bebisin sana tutunur:Saruboceq:
Bu isler cok sabir istiyor onu anladim...Ama yilmamak lazim,bu ay olmadi diger ay gelir Allahin iznyle...
Bekleyelim bakalim....Bende hayla bisey yok... Akintimda fazlalasti bu ara anlamadim gittibilmiyorumkismile Bir kac gun daha olmassam yaparim test... Insallah bu sefer net gorurum cift cizgileri:Saruboceq: Goremessem de sorun degil diger aylar umutla ilerlemeye devam edicem insallaahhkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremiyorum listeylede ilgilenemiyorum kpss ye çalışıyorum kayıt filan derken zaman akıp geçiyo bu arada ecegün canım tebrik ederim listeyi şimdi yenileyeceğim inşllh sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın tatlım bende bugün regli oldum sevinçden uçuyorum kızlarrrr :D ama hapla regli oldum bu yönden kötüyüm hayırlısı artık opuyorumnanaktan

kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremiyorum listeylede ilgilenemiyorum kpss ye çalışıyorum kayıt filan derken zaman akıp geçiyo bu arada ecegün canım tebrik ederim listeyi şimdi yenileyeceğim inşllh sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın tatlım bende bugün regli oldum sevinçden uçuyorum kızlarrrr :D ama hapla regli oldum bu yönden kötüyüm hayırlısı artık opuyorumnanaktan

canim gozun aydin,hasta olmana sevindim:lepi:
Insallah duzene girersinde hayirlisi ile bebisinin haberini sende alirsinopuyorumnanaktan
Ayrica kolay gelsin sana canimyerimseniben

Hud Suresi
Ayet ; 71 - 72- 73
71 : Biz Ona ıshak'ı müjdeledik. ıshak'ın ardından da Yakub'u !
72 : Vay başıma gelenler, Ben ihtiyar bir kadınım, kocam da yaşlı olduğu halde nasıl doğurabilirim? Bu şaşılacak bir şey ! dedi.
73 : Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun? dediler. Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinizedir. Şüphesiz övgüye layık ve eşsiz cömert O'dur.
Amin.

Âl-i ımrân suresi 40
(Medenî 89) -Rabbim, ben iyice yaşlanmış, karım da kısır iken nasıl benim bir oğlum olacak? dedi. Allah:-Öyle de olsa, Allah dilediğini yapar! buyurdu.

Asr 3
(Mekkî 13) Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.

Allah sabredenlerle beraberdir. Onun gücünün yetmeyeceği hiç bir şey yok. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah bu ayetlerini hikaye olsun diye Kuran'da anlatmıyor, mutlaka bir ibret mutlaka bizlere verdiği rehberlik adına anlatıyor. Allah'ın selamı ve huzuru, hayırlı evlat müjdesi hepimizin hediyesi olsun inşallah. Hiç üzülmeyin korkmayın, mutlaka hakkımızda hayırlı olan olacaktır. Mutlulukla umutla kalın.
Allahtan başka ilah yoktur. Sakın onun yanında başkasının adına"yüzü suyu hürmetine" diye dua etmeyin. Yardım edecek olan, hüküm verecek olan, yalnızca Allahtır, Allahtan başka hiç bir şey ya da kimse asla yardım edemez. Herşeye kadir olan sadece tek Allah'tır. Rabbimiz yardımcımız olsun. Amin.

Gönlünüzden geçenlerin, hayırla iyilikle olması dileği ile...

Sağlıkla mutlulukla,hayırlı olacak evlatlarımızı, bizlere nasip et Allahım. Hepimiz yalnızca senden istiyoruz, yalnızca senden diliyoruz. Sen "Ol" dersin, o şey oluverir. Senin herşeye gücün yeter. Hayrın ile, bizleri evlatlarımız ile müjdelendir, bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız ile hediyelendir Rabbim, sen yücesin. Sen duaları kabul edensin, sen duaları asla geri çevirmezsin. Yüreklerde olanları en iyi sen bilirsin, yüreğimizdeki evlat sevdasını, hasretini, özlemini, yüceliğin ile merhametin ile hediyelendir Allahım. Amin.

Back