Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek bekleyen kardeşlerimizede allahım inşallah nasip eder hepinizee.
kimseler varmıı?
amin cnm benim hşg. aramıza inş. sende bir an önce hamile olduğunu öğrenirsinopuyorumnanaktan
sağolasın canım.hoşbuldum.sen gün sayyıyormusun?durumunuz nedir?
ay canım sorma benim adet günüm 3 gün geçti bugün test aldım bi baktım son kullanma tarihi geçmiş tabi testi daha yapmadım amaa doğru sonuç vermez diye ya değiştiricem yarın yadaa başka alıcam bakalım senin bi çocuğun daha var allah bağışlasın canım bende 1 senelik evliyim ilk bebişimizi bekliyoruz inş. benimledir allah isteyen tüm annelere versin inş..
insanları niye böle kandıryolarki..bir dahaki sefere dikkat et artık .bende 7 senelik evliyim.evet 6 yaşında kızım var.ama inanırmısın genede korkuyorum ya hamile değilsem diye.yani ilk hamile kalamam korkusu ve heyecanı var..annelik her seferinde aynı heyecan ve korkuyla başlıyor..bende sizin gibi heyecanlanıyorum.sizler daha yolun başındasınız.hemen ümitsizliğe kapılmayın..benim ablam 12 sene bekledi.her ay adetinin geldiğinde hayal kırıklığına uğrardı.tüp bebek yaptırdılar yumurtalıklarından biri kapalıydı şansı yoktu.öbür yumurtalığında çok az yumurta vardı.daha sonra hamile kaldı.ama 2 ay sonra bebek düştü.ama yüce allahım öle büyükki 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.şuan oğlu var 5 yaşında........
-----------evet allah büyük yeterki isteyelim herşeyi bile o evet yolun başı amaa bende çok farklı endişeler ve heyecanlar içindeyim amaa adetim 3 aydır düzenliydi gününden ya birgün önce yada bir gün sonra olurdu o nedenle biraz ümitliyim amaa hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı bir evlat için dua ederim hep ... annemle görüştüm şimdi bişey olmaz kızım onun son kullanma tarihinden dedi içim rahatladı biraz kimsede bakmıyordur eminim son kullanma tarihine ben neden gördüysem sanki
evet hepimizde hayırlıs eli ayağı düzgün evlat verir inşallah.inşallah hamilesindir.bildir ama bak.evet hem sen nasıl olduda son kullanma tarihine baktnki.benim aklımın ucundan geçmezdi.yiyeceklerde içeceklerde dikkat ederim ama bu aklıma gelmezdi:)))))iyi haberlerini bekliyorum canım.inşallah...a.shihoyyyt
kızlaaarrr günaydın. sabahtan gittim kan verdim geldim. saat 2.30 da sonuç almaya gıtcem. dua edın kızlar inşallah bebek olur.
bayanşeyma, sen yaptın mı testını?
ay insallah canım benimmm .. hayırlısı olsun senin için opuyorumnanaktan sorma testin son kullanma tarihi geçmiş çıktı tam 6 ay geçmiş yapmadım sonuç yanlış çıkar diye:bbo: