beni duyan yok sanırım
kızlar günaydın. sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. adetime 5 gün kala gece çok sık tuvalete kalktığım için şüphelendim ve sabah kalkar kalkmaz test yaptım. 2.çizgi silikte olsa çıktı. hatta gözle görülecek derecede. inanamadım çünkü adetime 4 gün vardı.
sonra gece eşimin ısrarıyla tekrar yaptım,2.çizgi sabahkinden daha belirgindi. ve bugün sabah başka marka testle yaptım çizgi yine var ama düne göre daha hafif.
şimdi hamile olma ihtimalim ne? durmadan başım dönüyor halsizim. yaa günüme 2 gün var ama meraklandım şimdiden
kızlar günaydın. sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. adetime 5 gün kala gece çok sık tuvalete kalktığım için şüphelendim ve sabah kalkar kalkmaz test yaptım. 2.çizgi silikte olsa çıktı. hatta gözle görülecek derecede. inanamadım çünkü adetime 4 gün vardı.
sonra gece eşimin ısrarıyla tekrar yaptım,2.çizgi sabahkinden daha belirgindi. ve bugün sabah başka marka testle yaptım çizgi yine var ama düne göre daha hafif.
şimdi hamile olma ihtimalim ne? durmadan başım dönüyor halsizim. yaa günüme 2 gün var ama meraklandım şimdiden
canım benim hemen kan testi yaptır silikte olsa hamilesindir canım hadi hayırlısı bakalımm bekliyoruz seniii hiç erteleme hemen yaptır kan testini bizede haber vermeyi sakın haa unutmaaa
tebrikler hamilesin canım.
test aldım bugün markası miratech :dilcikar: ama daha yapmıjammm korkamence benklava:
Hadi yap yap yap mutlaka çıkar.
ecegünde hamileeeee galibaa ay ne hoş ne güzellallahımm herkeş hamile kalsınkaydirigubbakcemile3
ayy inşallah hamileyimdir canım. inşallah herkes hamile kalır bu ay. allah herkesin gönlüne göre versin.
bugün yine test aldım geldim kaydirigubbakcemile3 clear blue markası. adet tarihinden 4 gün öncesinde bile sonuç veriyormuş. hemen yaptım 2.çizgi onda da çıktı
yarın hemen kan testi yaptırcam valla varsa hemen kesinleşsin
bayanseyma lütfen sende hemen yap. seni de çok merak ediyoruz. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar yazarsın bize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm dua ediyorum hepinize allah herkesin gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin ... sonucunu dört gözle bekliyicemopuyorumnanaktan bende yapıcam ama bikaç gün daha geçsin diyorum eczacı çıkar dedii amaalsanaalsanasmile -------okadarr bayan eczacı aradım sonunda bayan gördüm diye içeri daldım sen anında bi adam bitmezmii ooooof buyrun dedii:kedi: bide eczacı küpeli olmasınmıçok komiktii tabiii bende öyleyee böle dedimmm prodictor varmış bide aama 25 tl dedi kesin sonuçmuşakannehirama kıyamadım ben 4.5o aldım ama buda % 85 olasılığı varmış dedim nasılsa doktora gitcess boşunaa çok paraya gerek yok böyle bir gün geçirdim işteekaydirigubbakcemile inşallahh yüz:teselli:ün güler cnmmm bekliyorum haberlerini
ya aslında hemen yapmak istiyorum ama daha 6 gün var. ben hiç bakmıyordum bundan sonra bakarım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?