Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

dün adet tarihimdi olmadım.. bugünde bişiy yok fakat ara ara başım dönüyor ve mideme sanki iğne batıyo ama nedenn hiç bi bilgim yokbilmiyorumkismile acaba üşüttüm müboshayallersmile

ben dün regl oldum millet ( genel kontrolumde de birşey çıkmadı ..temiz...bu ay ovulasyon testi alıp kullanacağım inş.

Selam kizlar...Guzel haber veren arkasimizi tebrik ediyorum. Darisi bizlere Insallaahh..:Saruboceq:
Ben bu gunler kotuyum giremedim de.Esim 20 gunlugune gitti. Ayrilik ne zor mafoldumben...
Gun saymak dustu bana... Arada gelicem insallaah.. Bu arada gunum doldu bundan sonrasi beklemek.. Hanuz birsey yok dua edin... ;bilmiyorumkismile..

Son düzenleme:

akannehir20 günn allah kolaylık versin cnm zor ama sabret ben 2 gün bırakamıyorum bile demekki çok şükretmem lazıma.s:çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım.Seninle satlarımız aynıydı,bende testte belli olmaz diye korkuyordum ama çok netti ikinci çizgi.Hadi sende yap varsa bebiş çıkacaktır beklemeye gerek yok hadi canım.

hadi yaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))) amanınnnnnn aynımıydııı canım amaa biz ayın başında karar verdik yani adetimden yaklaşık 2 haftaya tekabül ediyo ki çıkmaz gibi geliyor testte adet olmadım bende daha heyecanla bekliyorumm 5 gün öncesi ümitsizdim amaa çok mutluyum bu aralar umarım bebişim benimledirrr meraktan çatlıcam amaa o testin son ucuna ben nasıl bakıcamm ayyyyyohaoldumsmile:1hug:

hoşgeldin canım,yerimseniben
bende senin gibi yeni başlayanlardanım...kesinlikle bunlar da garip heyecanlar
öncelikle biran evvel doktor kontrolünü yaptır...hatta çalışmalardan bile önce
ben de folic plusa başladım 3 ay önce başlamak ve günde 400 mg almak gerekiyor,belki biraz geç kaldık ama bunu hamiş olmadan bilemeyeceğiz..:kedi:
ben şuan günde 3 tane içiyorum,aynı zamanda rovamycine kullanıyorum,çünkü bebiş olmadan diş sorunlarımı halletmem için..
umarım en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz..kaydirigubbakcemile2

Şeymacığım biz 31 mayıstan itibaren çalışmalardayız .Belim 15 gündür sürekli belim ağrıyordu hala da hafiften ağrıyor anlamıştım bişeyler olduğunu.Dün adet günümdü yaptım çıktı evvelki gün yapsam yine çıkardı çünkü dün çok netti.

ah canım yaa naptın şimpik meraktan ölimmi .... bizde 2 haziranda karar verdik bende ne karın ne bel ağrısı yok sadece başım dönüyo arada bilmem belirtimidir ama bide nefesim tıkanıyo sanki içime daral geliyo boshayallersmilebilmiyorumkismile

bayanseyma aynı benimde biraz ev işi yapsam hemen başım dönüyo hatta şimdi bile normal değilim yani... bende ara ara bel ağrısı da var hayırlısı olsun tüm isteyenler en yakın zamanda müjdeli haberleri duyarız inşallah.

Ölme hayatım meraktan git bi test al ve yap.Dün bu saatler birden bi fırladım evden doğru eczaneye gittim aldım ve yaptım.Oysa ben haftasonu yapmayı planlamıştım çıkmaz diye.Bence bekleme 4 tl ye bi test aldım ve akşamüstü yaptım üstelik.

eyvahedigeldismileneler olucak acabaadelikafadulden

------------bende aynen senin gibi hafta sonu yapmayı düşünüyorum da korkuyorum inan yapmaya heyacan yapıyorum sanırım çok bakamıcam gibi geliyo sonuca bile pöffffisfisfis neyse kendimi bi hazırlamalıyım sanırım artıksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…