Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

bende 3 gün önce yaptım test adet günümde,pozitif çıktı :CüvCüv:

gerçekten mii mafoldum inanın dışarı çıkıcamtım amaa geç oldu şimpik yaaa yağmur yağıodu çok fena amann kıslar ömrümü yedinisskaydirigubbakcemile3 neyse pozitif olsunda 3 gün sora olsun ben zaten bu gidişle hafta sonunu bekleyemicem:roflol:

hamile bayanlar dikkat edin kendinize benim bi arkadaşımın 40 günlükken düştü bebişii olarmı fazla ağır kaldırmayın lmaz:

aminn kızlarr ... allah isteyen tüm herkese bebiş versin özlemini çekmek eminim çok zordur

derin bu gün aldım yaptım ikinci çizgi çok az belli oluyo bilmiyorum kafam iyice karıştı bi kaç gün daha bekliyip tekrar yapıcam bakalım hayırlısıbenneyaptımki

bende bundan korktuğumCADIARZU için günümün bikaç gün daha geçmesini bekliyorum inş... koyulaşır çizgin adet tarihin geldimi senin cnm test yaptın

cnm burdaki sena arkadaşımızda adet tarihi bi gün geçmiş yapmıştı sanırım çift çizgi gördüm demişti sen yinede hayal kırıklığına uğramaa amaa dayan birazdahaa bende bugün 2. günüm bitti adet tarihim geçti amaa hafta sonuna doğru yapıcam çünki hiç cesaretim yok inan

kızlar benimde yarın adet günüm ama bende hiçbir belirti yok sanırım olmadı bu ay ilk denememizdi zaten hayırlısı artık bir dahaki aya napıyım kızlar sizde ne gibi belirtiler var paylaşırmısınız

günaydın ..hamileleri tebrik ediyorum ...hamile olanlar tekrar soruyorum :)) hamile kalmak için herhangi bir şey yaptınızmı ..hemen kalkmamak yastık koymak gibi ...

Gebeliğin ilk ve en önemli belirtisi bekle­nen adet kanmasının gecikmesidir. Aksi kanıtlanıncaya kadar, her adet gecikme­sinde, önce gebelikten şüphelenilmelidir.

Diğer belirtileri arasında
-Baş dönmesi,
-Halsizlik, yorgunluk hissi
-Ara sıra gözlerde karar­ma hissi,
-Mide bulantısı, kusma
-Halk arasında aşerme olarak adlandırı­lan bazı gıdalara karşı aşırı istek, bazı gı­dalardan tiksinme gibi iştah değişiklikleri,
-Ağızda metalik tat
-Duygusallaşma
-Sık idrara çıkma
-Vajina akıntısında artış
-Göğüslerde gerginlik ve hassasiyet artışı sayılabilir.

Bu belirtilerin çoğu gebelikte salgılanan hormonların etkisiyle ortaya çıkmaktadır. Bu belirtilerin şiddeti, ortaya çıkış zamanı kişiden kişiye değişir.

Bazı kadınlarda erkenden ortaya çıkıp gebeyi rahatsız edecek şid­dette olabilirken, bazı kadınlarda daha geç başlayıp hafif şiddette olabilirler.

Ayrıca her gebede bu belirtile­rin hepsi bir arada görülmesi şart değildir. Bazı gebelerde sadece bir-iki be­lirti ortaya çıkabilir.

KıMLER HAMıLE PARMAK KALDIRSIN BAKALIMboshayallersmile

bilmiyorumkismileBENıM bir tek dün sabah çok başım döndü ... midemde batmalar var acaba kasıkta ben midemi sanıyorum çok zormuş bu işlerr...şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…