teşekkürler.bilgilerin için.vereliniortaköncelikle henüz adet tarihin gelmediği için ve vücudun henüz seni uyarmadığı için
yaptığın ve yapacağın hiçbirşey zarar vermez...yani sen hamile olduğunu kesin olarak
bildikten sonra sorumlusun,"ya hep ya hiç " dönemi deniyor buna özellikle...
ama yinede hamile olsan bile,yolculuk yapmak veya yüzmek asla zarar vermez..
sadece uzun yolculuklarsa 2-3 saatlik dilimlerde dinlenmen lazım..
yüzmek ise en yararlı şeylerden biri..o yüzden korkacak bişey yok,merak etmeeyerimseniben
bugün benim regl günüm bakalım neler olacak
yamancım canım inan çok istiyorum senden bebiş haberi almayı hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
topik FirArDa bu ara :sm_confused:topikten uzaklaşan uzaklaşana:içelim: gezginde kayboldu biyerlere :uhm::a015:
bugün benim regl günüm bakalım neler olacak
yamaaaan eyvahedigeldismile
ne durumdasın,hadi güzel bir haber ver şu topik azcık canlansın...
yada tam tersi mi oluyor bu topiğe anlamadım kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
çıktım başka eczaneye sorum onlardada yoktu
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık beraber geldik ve fortel alamadım
eve gelir gelmez yaptım ve kocaman bir negatif
okadar dikkatli baktım k i sadece negatifti
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI
UMUTLAR ERTELENDİ
regl olmadım daha ama umudum da yok malesef
Selam kızlar
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
çıktım başka eczaneye sorum onlardada yoktu
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık beraber geldik ve fortel alamadım
eve gelir gelmez yaptım ve kocaman bir negatif
okadar dikkatli baktım k i sadece negatifti
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI
UMUTLAR ERTELENDİ
regl olmadım daha ama umudum da yok malesef
zaten ben öyle şeylere pek inanmıyorum...predictor için tamam ama sonradan çıkanlar
bana biraz safsatalı geliyor..hiç gerek yok o kadar para vermeyeealsanaalsanasmile
ayrıca umutlar ertelendi deme,çok yanlış..umut hep olacaak,sonuç ne olursa olsun..
Umut olmazsa bunların bir anlamı yok zaten...yerimseniben
hayırlısı ne zamansa neyse öyle olsun canım,bunu dilemekten başka bir çare yok..
üzülmee sakın yerimseniben
dlg yamancım sakın üzülme karamsarlıga kapılma biraz daha bekle günün gecer inşallah 3-4gün bekle bakalım rabbim ne gösterecek
yaman nooldu canım,haber yok senden?
3 gün geçti,gelen giden yok mu hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?