Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakket yaa gezgin nerde,bende tam ona bakmaya geldim,gelmemiş...
niyeyse birden aklıma geldi gezgin,hayırdır inş.:CüvCüv:
Ayrıca ben 45.i gün test yaptım bişey çıkmamıstı,negatifti...
Doktor dedi yeni oldugu için çıkmamıs,ilgilinenlere duyruluropuyorumnanaktan
allah hayırlısını saglıklısnı nasıp etsın ınsallah saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın...kacıncı deneme ıdı ve nezamandır evlısınız...gec dollenme olmustur belkıde cıkmadıgına gore...
Amin canım,hepimiz için en hayırlısını versin her zaman...opuyorumnanaktan
Benim ikinci ayımdı elhamd,1 senelik evliyim..
Dediğin gibi geç döllenme oldu,ondan suanda yeni...opuyorumnanaktan
amin inşallah beklıyoruz adetımızı test yapmak ıcın cekınıyorum sımdılerde...nasıp gecen ay kımyasal geebelık yasadım aslında bu ay da korkmuyor deılım allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın dua et olurmu hamılelerın duası kabul olurmus dıye duymustum bide birşey sorucam hamıle kalmadan kendını dınlıyormuydun??fızyolıjık olarak kasıklarında arada arada sızıların oluyormuydu?
Amin canım,dualarım sizlerle...opuyorumnanaktan
Valla ben acayip kendimi dinliyen bir insanım,her zamanda birşeyler hissediyordumkaydirigubbakcemile3
Kasıklarımda sızı hissediyordum,bir iki gündür de hissediyorum,yalnız ben sabredip bekleseydim sanırım bunlar belirti olarak bende çıkacaktı,erken öğrendim belirtilerimde şimdi şimdi artıyor sanırım...kaydirigubbakcemile2
Bugün miğdem bulandı,o an çok duygulandım...
Elhamdulillah her halimize..
Yanlız kızlar ben herseyden korkuyorum ya,ayaga kalksam belim ağrıyor zaten,birşey olur diye psikolojim mahfoldukaydirigubbakcemile3...
Çok mu pipirikliyim bilmiyorum...
Rabbim sorunsuz atlatmayı nasip etsin..
amin inşallah allah tum ısteyenlere nasıp etsın...pekii nekadar erken ogrendın..._*kan testımı yaptırdın...
Amin canım...
Ya sanırım iki haftalık kadarmıs,daha çok yeni yani...
Kan testi yaptırdım pozitif çıktı,sonra ultrasyonda baktı,ama bebeği görmek için iki hafta sonra gel dedi...İnşallah o günleride görürürmm...opuyorumnanaktan[/QUOi
inşallah gorursun ..beta hcg degerın ne cıktı bıde adetınden kac gun once ogrendınn...
Amin canım...
Ya sanırım iki haftalık kadarmıs,daha çok yeni yani...
Kan testi yaptırdım pozitif çıktı,sonra ultrasyonda baktı,ama bebeği görmek için iki hafta sonra gel dedi...İnşallah o günleride görürürmm...opuyorumnanaktan[/QUOi
inşallah gorursun ..beta hcg degerın ne cıktı bıde adetınden kac gun once ogrendınn...
amin...
Değerimi bilmiyorum canım,kan tahlili yaptırdık direk pozitif yazısını gördüm,doktora çıktık tekrar o göndermişti zaten ultrasyonda baktı,yeni oldugunu vs söyledi...
İki hafta sonra daha çok bilgi edinirim inşallah...:Saruboceq:
Ben çok dengesizim canım,40-45 arası oluyorum adet,bu ay 50 gün oldu tık yoktu,öyle öğrendim...kaydirigubbakcemile2
Amin canım,dualarım sizlerle...opuyorumnanaktan
Valla ben acayip kendimi dinliyen bir insanım,her zamanda birşeyler hissediyordumkaydirigubbakcemile3
Kasıklarımda sızı hissediyordum,bir iki gündür de hissediyorum,yalnız ben sabredip bekleseydim sanırım bunlar belirti olarak bende çıkacaktı,erken öğrendim belirtilerimde şimdi şimdi artıyor sanırım...kaydirigubbakcemile2
Bugün miğdem bulandı,o an çok duygulandım...
Elhamdulillah her halimize..
Yanlız kızlar ben herseyden korkuyorum ya,ayaga kalksam belim ağrıyor zaten,birşey olur diye psikolojim mahfoldukaydirigubbakcemile3...
Çok mu pipirikliyim bilmiyorum...
Rabbim sorunsuz atlatmayı nasip etsin..
Kızlar çıkmadan size hissettiğim belirtileri yazayım,
Ayaklarımda aşırı yanma,
İdrar renginde koyuluk,
Göğüslerimde hassasiyet,bir kaç gün öncesinden,ve en çok uclarındabilmiyorumkismile
Bu iki günde belimde ağrı,
Ve sap sarı akıntı...
Ve bir gün iğne gibi batma hissettim...
Şimdilik bunlar...kaydirigubbakcemile2
Rabbim korusun bebişlerimizi...:Saruboceq:
gözünüz aydın cnm ne mutlu sana senin bebeğin hızlı çıktı bizimkler azıcık nazlı olacak galiba.allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
canım gözün aydın hamilelik haberini şimdi öğrendim çok ama çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:)
Selaaammm kızlaaarrr ben geldiiimmmmhihoyyyt
Veee sonunda bende hayırlı bir haber veriyorum,
"HAMİLEYİMMMMMMM!!" ELHAMDULİLLAH!!...
KAç gündür net yoktu giremedim,çok güzel yerlerdeydim:asigim:
Anlatırım inşallah...
Daha iki gün oldu öğreneli,daha yeni,mini minnacıkmıss:asigim:
Tam 50 gün oldu,artık yeter dedim gittik doktora meğer bebişim varmıs:teytey:
Rabbim hepinize nasip etsinn!!...
land selam
Gezgincim çok sevindiiimn:sm_cool:
Allaah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaah
ayy nihayet topiğe bir can geldii yeniden...
aslında fark ettinizmi topiğin adına uygun 3 aydada bebişler geldi..
haziranda yonca,temmuz ben ağus.da sen...
ama diğer kızlar hiç merak etmeyin arkamızdan siz geleceksiniz Allahın izniyle..
çok sevindimm yaa,ama ben hissettim sanırım bir ara seni aradı gözlerim burda..