• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

öncelikle henüz adet tarihin gelmediği için ve vücudun henüz seni uyarmadığı için
yaptığın ve yapacağın hiçbirşey zarar vermez...yani sen hamile olduğunu kesin olarak
bildikten sonra sorumlusun,"ya hep ya hiç " dönemi deniyor buna özellikle...

ama yinede hamile olsan bile,yolculuk yapmak veya yüzmek asla zarar vermez..
sadece uzun yolculuklarsa 2-3 saatlik dilimlerde dinlenmen lazım..
yüzmek ise en yararlı şeylerden biri..o yüzden korkacak bişey yok,merak etmeeyerimseniben
teşekkürler.bilgilerin için.vereliniortak

yamaaaan eyvahedigeldismile
ne durumdasın,hadi güzel bir haber ver şu topik azcık canlansın...
yada tam tersi mi oluyor bu topiğe anlamadım kaydirigubbakcemile3

AYY HADİ HAYIRLISI CNM AKŞAMA FORTEL ERKEN GEBELK TEST ALIP YAPICAM 18 TL CİK UMARIM SONUÇ İYİDİR opuyorumnanaktan

Selam kızlar
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
çıktım başka eczaneye sorum onlardada yoktu
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık beraber geldik ve fortel alamadım
eve gelir gelmez yaptım ve kocaman bir negatif
okadar dikkatli baktım k i sadece negatifti
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI

UMUTLAR ERTELENDİ

regl olmadım daha ama umudum da yok malesef

Selam kızlar
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık beraber geldik ve fortel alamadım
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI

UMUTLAR ERTELENDİ

regl olmadıysan günün geçiyorsa hala umut var demektir normal testler günün 1-2 gün geçse de çift çizgiyi göstermeyebilir geç döllenmeden dolayı :1rolleyes:

Selam kızlar

UMUTLAR ERTELENDİ

zaten ben öyle şeylere pek inanmıyorum...predictor için tamam ama sonradan çıkanlar
bana biraz safsatalı geliyor..hiç gerek yok o kadar para vermeyeealsanaalsanasmile
ayrıca umutlar ertelendi deme,çok yanlış..umut hep olacaak,sonuç ne olursa olsun..
umut olmazsa bunların bir anlamı yok zaten...yerimseniben
hayırlısı ne zamansa neyse öyle olsun canım,bunu dilemekten başka bir çare yok..
üzülmee sakın yerimseniben

yamancım sakın üzülme karamsarlıga kapılma biraz daha bekle günün gecer inşallah 3-4gün bekle bakalım Rabbim ne gösterecek

zaten ben öyle şeylere pek inanmıyorum...predictor için tamam ama sonradan çıkanlar
bana biraz safsatalı geliyor..hiç gerek yok o kadar para vermeyeealsanaalsanasmile
ayrıca umutlar ertelendi deme,çok yanlış..umut hep olacaak,sonuç ne olursa olsun..
Umut olmazsa bunların bir anlamı yok zaten...yerimseniben
hayırlısı ne zamansa neyse öyle olsun canım,bunu dilemekten başka bir çare yok..
üzülmee sakın yerimseniben

haklısın cnm bekliyorum bende daha regl olmadım yrn test yaptırcam kısmet bakalım
dlg yamancım sakın üzülme karamsarlıga kapılma biraz daha bekle günün gecer inşallah 3-4gün bekle bakalım rabbim ne gösterecek

bekliyorum cnm hala belirti yok

kızlar hepinize merhaba gemişi çok fazla okuyamadım o yüzden deneyip denemediğinizi bilmiyorum ama ovulasyon testi kullanan var mı aranızda buralardaki forumlarda okumuştum işe yaramış anladığım kadarıyla.Biçok arkadaş internette hesapladıkları yumurtlama tarihlerine göre çalışma yapmışlar ama sonuç alamamışlar.Bu testlerde ise kişi kendi yumurtlama gününü net olarak görebiliyor.Daha önce bu konu konuşulduysa kusura bakmayın sadece yardımcı olmak için yazdım.Hepinize hayırlı cumalar.

benim reglim de iki aydir hep gecikiyoo, suan 35 gün oldu , gecen ay tam 4 gün gecikti, cok umutlandim, ama testler hep negativ cikti, bu ayda ayni
regl günüm dün idi, testler negativ, ama zaten beklemek gerekiyormus, 4*5 gün

Selaaammm kızlaaarrr ben geldiiimmmmhihoyyyt
Veee sonunda bende hayırlı bir haber veriyorum,
HAMİLEYİMMMMMMM!!" ELHAMDULİLLAH!!...
hihoyyythihoyyyt

KAç gündür net yoktu giremedim,çok güzel yerlerdeydim:asigim:
Anlatırım inşallah...
Daha iki gün oldu öğreneli,daha yeni,mini minnacıkmıss:asigim:

Tam 50 gün oldu,artık yeter dedim gittik doktora meğer bebişim varmıs:teytey:
Rabbim hepinize nasip etsinn!!...

Son düzenleme:
Back