- 5 Haziran 2020
- 15
- 13
- 3
- 55
Bende medicalparkta tedavi oluyorim hangisindesin
Bizim sayı 15 ama morfoloji 1Amiin hepimiz inşallahErkek faktörü, 4 milyon sperm ileri hareket 0 ve morfoloji 0
Valla bende bahçeci veya memorial düşünüyordum ama ali osman koyuncuoğlu genelde çift transfer yapıyormuş kuzenime öyle yaptı ve ikizleri var o yüzden onu tercih edicem yaşım 33 2. Denemem olucak şansım daha yüksek olsunAyy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dedi
Hmm doktor da bahsetti ama bir sürü şey konuştuğumuz için orayı kaçırmışım şimdi daha net anladım. Teşekkürler cevabınız için.Şimdi iğneler bittikten sonra yumurtalar toplanıyor ya yumurtalar toplandıktan sonra olağandışı polip yani yumurta büyüyebiliyor ilaçların etkisiyle. Eğer 1 ay ara vermeden koyarlarsa gebelikle oluştuğu gibi o poliplerde kalacak adet görmediğimiz için gebelikte bizim açınızdan sıkıntılı bir süreç yaratacağı için riske atmayıp 2. Adette o poliplerin çatlayıp gitmesi için beklemeye alıyorlar.
Evet aldık. İlk görüşme ücretsiz. Görüşmeye gidip doktordan değerlendirme istedik. Tüp bebek 10.500 ilaçlar 3.500-4.000 civarı fiyat verdiler. Tabi başka tedavi ve testlere de ihtiyaç duyulabilir onlarında fiyat bilgisini veriyorlar.Ucret bilgisi aldınız mi
Anladim oldukca pahali tabi , bende sanirim dr yasemin çekmezdr tedaviye başlayacağım gibi duruyorEvet aldık. İlk görüşme ücretsiz. Görüşmeye gidip doktordan değerlendirme istedik. Tüp bebek 10.500 ilaçlar 3.500-4.000 civarı fiyat verdiler. Tabi başka tedavi ve testlere de ihtiyaç duyulabilir onlarında fiyat bilgisini veriyorlar.
Ben bu ay ilk denicem inş işe yararRahim kalınlığı için doğan nar suyu deneyeniniz var mı.ben daha öncr denemiş iyi sonuç almıştım.yarım bardak hergün aç karnına.ama ilaçlarla etkileşimi ne ?
Bizim gelin polikistikoverdi şükür kızı doğdu şimdi 5 aylık inş sanada nasip olur gepimiziedeMerhaba arkadaslar,umarim Rabbim hicbirimizin kucagini emeklerini bos birakmaz,ben polikistikoverim ve amh degerim 12 cikti onceden bir asilamam oldu ve ohss oldum malesef gebelikde dusuk yasadim simdi ki doktrorum temmuzda tup bebege baslayalim diyor cok korkuyorum tekrar ohss olurum diye benim ki polikistikover olan ve amh degeri yuksek cikan var mi aranizda
Cnm çok üzüldüm,Merhaba arkadaslar,umarim Rabbim hicbirimizin kucagini emeklerini bos birakmaz,ben polikistikoverim ve amh degerim 12 cikti onceden bir asilamam oldu ve ohss oldum malesef gebelikde dusuk yasadim simdi ki doktrorum temmuzda tup bebege baslayalim diyor cok korkuyorum tekrar ohss olurum diye benim ki polikistikover olan ve amh degeri yuksek cikan var mi aranizda
1.5 yıl ilaçla tedavi oldu tedaviden sonra normal oldu yumurta geliştirildi çatlatma iğneleri kullandı çatlamadı aylarca ama sonunda Allahım verdi şükür darısı başımızaAmin insallah,gelininizde tup bebk mi yaptirdi?
Evet cnm subat ayinda yumurta toplandı 1 hafta sonra ohss oldu yok boyle bir agri acı ölüyorum sandım. Rahimde sivi birikmis bnm.Amh baktirmadim bilmiyorum o değerimi. Carsamba gunu transferim olacak insallah, ilk denememiz. Şimdilik güzel gidiyor sıkıntı yaşamadık çok şükür.Cok tesekkur ederim canim cevabin icin,senin amh degerin kacti?ohss tuo bebekde de ayni sikintilari verdi mi sana bende ilk sivi birikimi olmusdu akcigerde malesef?doktorumda 2 ve ya 3 ay sonra dondurulmus embriyo transfer edicez dedi yumurta toplamadan sonra mi ohss oldun?
adetin başlangıcıyla birlikte 15-20 gün arasnda transfer olurAdetin kaçıncı günü transfer oluyordu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?