Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ayy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dedi
Valla bende bahçeci veya memorial düşünüyordum ama ali osman koyuncuoğlu genelde çift transfer yapıyormuş kuzenime öyle yaptı ve ikizleri var o yüzden onu tercih edicem yaşım 33 2. Denemem olucak şansım daha yüksek olsun

Hmm doktor da bahsetti ama bir sürü şey konuştuğumuz için orayı kaçırmışım şimdi daha net anladım. Teşekkürler cevabınız için.

Anladim oldukca pahali tabi , bende sanirim dr yasemin çekmezdr tedaviye başlayacağım gibi duruyor

Merhaba arkadaslar,umarim Rabbim hicbirimizin kucagini emeklerini bos birakmaz,ben polikistikoverim ve amh degerim 12 cikti onceden bir asilamam oldu ve ohss oldum malesef gebelikde dusuk yasadim simdi ki doktrorum temmuzda tup bebege baslayalim diyor cok korkuyorum tekrar ohss olurum diye benim ki polikistikover olan ve amh degeri yuksek cikan var mi aranizda

merhaba bizde cuma günü tedaviye başlaık rapor çıkarmak çok zor bir süreç olsada başardık sonunda :)ilaçları aldık ve cuma başladık gonal-f la başladım güde 1 kez iğne vitamin ve folik asit devam dr salı günü gel dedi kans testlerine bakılacak fsh Lh ye bakalım inş sorun çıkmaz ilaçrın etkisine bakacak bugun ted.3.günü bütün aşamalrı sizlerle paylaşıcam inş sizede faydası olur

Rahim kalınlığı için doğan nar suyu deneyeniniz var mı.ben daha öncr denemiş iyi sonuç almıştım.yarım bardak hergün aç karnına.ama ilaçlarla etkileşimi ne ?

Bizim gelin polikistikoverdi şükür kızı doğdu şimdi 5 aylık inş sanada nasip olur gepimiziede

Cnm çok üzüldüm,
Ohss riskine karşı rahim dinlendirme yapın.1 ya da 2 ay sonra transferi yapın. Ben de ohss oldum, doktorum bunu düşünerek dondurulmuş transfer yapmak istedi, bir de bir sürü ilaç alıyoruz işlem yapılıyor, vücutta rahimde dinlenir.

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin,senin amh degerin kacti?ohss tuo bebekde de ayni sikintilari verdi mi sana bende ilk sivi birikimi olmusdu akcigerde malesef?doktorumda 2 ve ya 3 ay sonra dondurulmus embriyo transfer edicez dedi yumurta toplamadan sonra mi ohss oldun?

Evet cnm subat ayinda yumurta toplandı 1 hafta sonra ohss oldu yok boyle bir agri acı ölüyorum sandım. Rahimde sivi birikmis bnm.Amh baktirmadim bilmiyorum o değerimi. Carsamba gunu transferim olacak insallah, ilk denememiz. Şimdilik güzel gidiyor sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Doktorunda en iyisini düşünmüş cnm o kadar emek veriyoruz risk alıyoruz.

Cok gecmis olsin canim,transferin de insallah Allahin izniyle cok iyi gecer ve bebisin sana tutunur,ohss de nasil bir tadavi izlediniz hastanede yattin mi kac tane embriyo olustu kac tane yumurtan toplandi??

Kızlar histereskopi sonrası ilk adetimi oldum. Kanamam o kadar yoğun ki çok şaşırdım. Yapışıklıktan dolayı adetim 1-2 gün oluyordu şimdi ise 3 gündür 25 ped tükettim neredeyse. Bu benim ilk histereskopi ameliyatım değil daha öncede olmuştum ama bu denli kanamayı en son gençlik çağımda görmüştüm sanırım. Aslında seviniyorum bu duruma ama çok da şaşkınım. Sanırım bu sefer rahimim düzeldi. Sizin regl yoğunluğunuz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…