İnsalllah13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar 10uda geldi fakat doktorum 5. Gün istiyordu o yüzden bekledik 5. Güne iyi kalite 1 embriyom geldi 1 tanede 6. Gün kaliteli embriyom var. 2 deneme şansım olacak inşallah ilkinde tutunurumarım sizinde süreciniz sağlıkla ilerler
Sayı 4 milyon morfoloji ve ileri hareket 0 dı. Korkmakta haklısın ama kendini aşırı korkutup strese sokma inan gerek yok Allahın izniyle hersey çok güzel olacak. Eşin ve sen kullanmıyorsanız vitamin kullanın bence bu süreçte. Biz tedaviye başlamadan aylar öncesinden başlamıştık çok aşırı fark olmasada faydası olduğuna inanıyorumİnsalllahÇok endişeliyim benim doktorum da 5.gunu beklemek istiyor :) sizin değerler nasıldı? Morfolojisi falan ben bir aksilik olur diye aşırı korkuyorum
Kuzum bizim doktorumuz da çok ümitli yani başarılı olacağımıza inanıyorum dedi :) vitamin kullanıyoruz ben de eşim de :) eşimin 8 milyondu klomen kullandı 5 milyona düştü daha kötü bir sonuç almaktan çok korkuyorum o yüzden o hayal kütüklüğünü atamadım hala üstümdenSayı 4 milyon morfoloji ve ileri hareket 0 dı. Korkmakta haklısın ama kendini aşırı korkutup strese sokma inan gerek yok Allahın izniyle hersey çok güzel olacak. Eşin ve sen kullanmıyorsanız vitamin kullanın bence bu süreçte. Biz tedaviye başlamadan aylar öncesinden başlamıştık çok aşırı fark olmasada faydası olduğuna inanıyorumDoktorum çok rahat davrandı hiç embriyo elde edememe korkusu yoktu elbette böyle bir ihtimal var bunu söyledi hiç embriyo olamayabilir bu ihtimalin herzaman var olduğunu söyledi ama kendini korkutma rahat ol dedi Ayrıca tedavide yaşlarımızın genç oluşu da avantaj doktorum bu yüzden de şanslı olduğumu söyledi. Sen 25 yaşındaymışsın bende 24 yaşındayım
Vitaminlerinizi kullanıyorsunuz doktorunuz ümitli e daha ne olsunKuzum bizim doktorumuz da çok ümitli yani başarılı olacağımıza inanıyorum dedi :) vitamin kullanıyoruz ben de eşim de :) eşimin 8 milyondu klomen kullandı 5 milyona düştü daha kötü bir sonuç almaktan çok korkuyorum o yüzden o hayal kütüklüğünü atamadım hala üstümdeninsallah bizim de güzel güzel embriyolarımız olusur bize evlat olurlar hepimiz güzel sonuçlar alalım insallah çok zahmetler cekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla
Allahım mucizesini bize de yaşatsın insallahVitaminlerinizi kullanıyorsunuz doktorunuz ümitli e daha ne olsunStres çok önemli bir faktör. Sorun erkek faktörü bile olsa tüm işlem bizim üzerimizde oluyor ve stres tedavimizi olumsuz etkiler biliyorum türlü şey düşünüyorsun engellemek zor ama kuruntu yapmamaya çalış. İnan bunu yaparak kendimize zarar veririz başka hiçbirşey değil. Sayıya falan takılma zaten tüp bebeği bunun için yapıyoruz onlar spermleri kat kat kat kat büyütüüüp en sağlıklısını görüp seçiyorlar zaten Azosperm hastalarını düşün bazen 1 sperm çıkıyor testisten ve gebelik elde ediyorlar mucize gibi ama gerçek
Amin canım inşallahAllahım mucizesini bize de yaşatsın insallahiçimi ferahlattın Allah razı olsun canım benim ❤
Antalya Memorial kuzum senAmin canım inşallah
Desteğe en çok ihtiyacımız olan zamanlardayız rica ederim ne demek.Bu arada nerede tedavi oluyorsun?
İstanbul Bahçecideyim benAntalya Memorial kuzum sen
Bizim gibi erkek faktöründe laboratuvar çok önemliymiş bahçeci çok iyi o açıdan burda olmadığı icin memorial icin de laboratuvar iyi dediler biz de orayı tercih ettik o yüzdenİstanbul Bahçecideyim ben
Anladım canım hayırlısı.istersen dondur onu başka merkeze taşı.o da mantıklı yani boşa bir daha para verme transfer parası.yaklaşık 3 bin 3.500 tl cebinde kalırCanim merkezdeki son embriyom bitsin kafamdan silinsin başka bir merkeze gitmek istiyorum
Aynen öyle laboratuvar çok önemli bende memorial ve bahçeci arasında tercih yapmıştım orası içinde iyi diyorlarBizim gibi erkek faktöründe laboratuvar çok önemliymiş bahçeci çok iyi o açıdan burda olmadığı icin memorial icin de laboratuvar iyi dediler biz de orayı tercih ettik o yüzden
Estrofeme mi başladın canım? 3. Gün baslanmiyor mu ona yani belki 2 yada 3. Gün fark etmiyordur ama ben 3. Gün başladım o yüzden soruyorumDün regl oldum bugün de kan testlerimin hepsini verdim.sonuçlar çıktı.inşallah hocaya da gittim kontrol etti.sonuçları gönderdim haber bekliyorum.ne olur ne olmas ilaçlara başladıminşallah haber iyi gelirse 15 güne transfer
Rahim filmim çekildi regl olmayı bekliyorum canum iğnelere başlayacağız insallahAynen öyle laboratuvar çok önemli bende memorial ve bahçeci arasında tercih yapmıştım orası içinde iyi diyorlarinsallah güzel sonuçlar alırsınız. Şuan hangi aşamadasınız peki
Başladınız mı canım hayırlısıyla insallah Murat hocadan haber gelince bizleri de haberdar etRahim kalınlığımı sürekli ölçecek istediğimiz mm geldiği anda transfer edecek.sonuçlar düşük çıktı ama hocanın yorumu önemli.acele etmek istemediğimizi söyledik.zaten bu kadar çabaladık.hayırlısı.heyecanla cevap bekliyorum.ialçara yine de başlayalım dedi.
Hadi hayırlı olsun inşallahRahim filmim çekildi regl olmayı bekliyorum canum iğnelere başlayacağız insallah☺
Bende ki problem biraz farklı geçen ay adette yumurta göründü ve çatlamamıltu yasmin verdi 21 gün trannsfer ederiz o yumurta çatlarsa değerlerim de yüksekti lh fsh bu yüzden erteledik diğer adette bakalım dedi.e bir de o kadar ilaç kullandım ki her ay ayda bir deneme yaptım diyebilirim.sürekli ilaç hormon dengem alt üst oldu.menapoza doğru ilerledim yumurta bazen çıkmadı 2 ay regl oldum 2 ay olamadım.süreç uzadı.rahim de ince.durum bendem biraz enteresan.rahimin kalınlaşması için başladık.evet estrofem climara forte trentilin ve coraspirine başladım.cevapa göre ya devam edicem ya kesicez.Estrofeme mi başladın canım? 3. Gün baslanmiyor mu ona yani belki 2 yada 3. Gün fark etmiyordur ama ben 3. Gün başladım o yüzden soruyoruminşallah iyi haberler alırsın
İnsallah aşırı heyecanlıyım aşırı korkuyorum iğneler acıtıyor muHadi hayırlı olsun inşallahhaberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?