Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Başladınız mı canım hayırlısıyla insallah Murat hocadan haber gelince bizleri de haberdar et
Canım merhaba valla sonuçları attım haber bekliyorum ya devam ya yine bu yumurta çatlama olayı var ya da iptal :)bende heyecanlıyım gelecek habere.1.5 yıldan beri uğraşıyorum sürekşi git gel kan ver menapozdan dolayı.ya çıkan ya çıkmayan yumurta.yık regl oldum olamadım süreç inanılmaz uzadı.verdiğimiz çabanın inşallah karşılığını alırız bu 2020 senesinde.ama sende bende inşallah gör bak hamile kalacağız.buna inan.kaygı yok korku yok.sağlıklı beslenme var

Yumurta toplama günüe kadar çekilmemiş olacak incir içini aç çörek otu ve susam (çiğ)bunları aç karnına sabahlsrı tüket 2 tanr yeter.bol su iç.kg dikkat et.gazlı içecek noooooo.sebze ağırlıklı beslen.ekmeği kess:)))

İnsallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın eminim beni de haberdar et

İnsallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın eminim beni de haberdar et
Haber ederim bak sana küçük tüyo verdim onu dene.incir olayını ve çörekm otu çekilmemiş olacak ve susam aç karnına sabah 2 tane.migrosa da uğra.avakado al 5 tl topla gel eve :)avakado ceviz ve bal ile karıştır ye.yumurta toplamaya kadar.yumurta kaliteni arttırır.

İncir çok duydum alayım çörekotu yağı almıştım onu kullanayım diyorum vitamin içiyorum zaten bir de d vitamini yumurta yiyorum her sabah

Çekilmemişini de alayım o zaman çörekotu çok faydalıymış zaten

Bende d vitamini kullanıyorum, haftada 1 tane avakado tüketiyorum. Saglıklı besleniyorum ama karantina sürecinde arada kaçamaklar oluyor.
Cok kafaya takmayip stres olmamaya calisiyorum ama illaki oluyor stres. Hakkımızda hayırlısı canım. Bu ay bizim ayımız olur inşallah.. amin.

İncir çok duydum alayım çörekotu yağı almıştım onu kullanayım diyorum vitamin içiyorum zaten bir de d vitamini yumurta yiyorum her sabah
Yani incir acaip faydalı yumurtalıklara aç içini çörek otu(çekilmemiş olacak buna dikkat)ve susam(çiğ olacak beyaz olandan )yani yumurta toplamaya kadar sağlıklı düzgün beslenmeye dikkat et.eşin de.dereotu ye salata yap bol bol yiyin sarımsak.hadi inşallah alıcaz kucağımıza bu 7 yılın namına sende inşallah.bak okumadığımı sanma.korku telaş kaygı yoookkkkk.asla kafa net.beyine ne gönderirsen o.asla yok korkuyorum olmayacak deme.şuan sana diyim antalya da en iyi labratuar ve hastaneye gidiyoruz.bunu unutma.

Çekilmemişini de alayım o zaman çörekotu çok faydalıymış zaten
Kesinlikle tavsiyem olsun...avakado migrosta acaio uygun 5tl pazar da 8 10 tl :)))ben kaçırmadım sürekli alıyorum.yumurta toplama esnasında da hep bunları uyguladım.sarımsam sebze ve salata...yani dikkat et kg alma.sigara yoook.stres yok.gerisi gelecek emin ol.yağlı kızatma asitli içecek aman uzak dur.ara sıra yüeüyüşş yap 20 30 dk.yeterli.kafayu ne kadsr rahat tutarsın beynini yumurtan o kadar kaliteli.

merhaba bende antalyadayım :)
İnsallah canım güzel olur yani elimde olmadan bazen çok korkuyorum ama çok şükür doktora da merkeze de çok güveniyorum insallah güzel sonuçlar alırız Söylediklerini dikkate alıcam alıp yiyicem insallah

Yaa gerçekten çok yorucu olmuş senin için ah hormonlar mahvediyor insanı birde çok fazla kullanmışsın inşallah bu defa son olur insallah daha fazla yıpranmazsın ben mart ayında 13 gün estrofem kullandım muayene etmedi doktorum çünkü kan sonucu 125 çıkmıştı yetersiz dedi birazdaha estrofem devam edecektim ama virüs sebebi ile yarıda kestik bu ay yeniden estrofeme başladım 16 gün kullanıp gideceğim sence bende de kalınlaşmama sorunu olur mu ki? Kalınlaşmaz diye korkuyorum azıcık bende

Haklısın tabii hic korkmadan da olmaz ki elimizde olmuyor bazen. İnşallah çok güzel ilerler ve mutlu sonlanır sürecin Dualarımda olacaksınn

İnsallah aşırı heyecanlıyım aşırı korkuyorum iğneler acıtıyor mu
İğneler acıtmıyor gonal f hiç ilacı verirkende yakmamıştı cetrodite azıcık hafif yakıp iğne yerini kaşındırmıştı sadece çatlatma iğnelerim ilacı verirken canımı çok fazla yakmıştı. İğneler korktuğum gibi değilmiş acısı degilde psikolojisi çok fena yapmıştı beni malum insan ömründe kendine ilk defa iğne yapıyor ondan azıcık zorlandım

Yani ben o estrafem i günde sabah ×3 öğle ×3 akşam ×3 yani bir de diğee hormon ilaçları.gonal f 250 hatta 350 doz kullandığım zaman oldu.ankara da recaip pabuçcu agresif bir protokol uyguladı bünyem sarsıldı.acaip ilaç kullandım şu 7 yılda.çökertti beni.fakat yılmadı hep üstğne gittim.

Ay inanmıyorum gerçekten ne kadar çok ben estrofemi günde 3 tane kullanıyorum hemşireye dahada mı arttırsak geçen sefer yetmemişti demiştim de olmaz öyle çok hormon yüklemiş oluruz demişti.. Tedavimde ise 225 vurdum hep gonal f. Allah yardımcın olsun kardeşim bugüne kadar kullandigim ilaçlar beni nasıl sarstı seni düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…