Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Evet öyleymiş bildilendirme yaptılar sonrasında.. benimde 2. Toplama eylülde olacak sana da doğum kontrol hapı verdiler mi bu sürede ? Cyclo progynova isimli?

Merhaba kızlar, Opuda Sizin kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi acaba? Benim ilk tüp bebek denemem acemiyim bu konuda normali kaç merak ediyorum benimki sanki az gibiydi

Dondurulmuş transfer edilecek estrofem diye bir ilaç verdi doktor. Her tarafım şişti. Göğsüm kocaman oldu. Tüm vücudum odem yaptı. Görüntü olarak hamileye benzedim zaten. Bu ilaç ne kadar kullanılıyor? Bilen var mi?

Canım sorma ya bende dün almaya başladım aşırı uyku hali ve şişkinlik yaptı çok sinir bozucu zaten tüp bebeğe başlarken çok kilo almıştım iğneler hormonlar vs.Benimde dondurulmuş 4 tane 5. Gün embriyom var bu ikinci denemem olacak. Psikolojik olarak insanı çökertiyor bana transfere kadar kullancağız gibi geliyor sonrasında crinone jel kullanacakmışım

Birde günde 1 saat mutlaka yürü dediler sanada söylediler mi?

Merhaba kızlar, Opuda Sizin kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi acaba? Benim ilk tüp bebek denemem acemiyim bu konuda normali kaç merak ediyorum benimki sanki az gibiydi
Benim 10 yumurta toplandı canım 7 tanesi olgundu 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5.gün embiryosu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…