- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Evet öyleymiş bildilendirme yaptılar sonrasında.. benimde 2. Toplama eylülde olacak sana da doğum kontrol hapı verdiler mi bu sürede ? Cyclo progynova isimli?Evet havuz diyoruz bu sekilde olunca.. elde 1 veya 2 yumurta kaldiysa basari oranini yukseltmek icin bikac toplama daha yapiyorlar.. sonra hepsinin icerisinden en kaliteli olan 1 veya 2 sini seçip transfer ediyorlar.benim de 2.toplama eylulde olacak insallah..
Ben doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim..
Hayir vermediler.. sadece vitamin takviyesi alıyorumEvet öyleymiş bildilendirme yaptılar sonrasında.. benimde 2. Toplama eylülde olacak sana da doğum kontrol hapı verdiler mi bu sürede ? Cyclo progynova isimli?
allah allah, demekeki bir şekilde gerekli gördü De verdiler bana. Progestorunum yüksek çıkmıştı onu da dengeliyorlar diye yazıyor açıklamasındaHayir vermediler.. sadece vitamin takviyesi alıyorum
Ay insAllah insAllah bu 2.denemem bu defa çok daha dikkatliyimEvet benim olmuştu hayırlı haberlerini alırız inşallaholumlu düşün hep pozitif ol
9 yumurta 5 i dollendi 3 u kaldı geriyeMerhaba kızlar, Opuda Sizin kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi acaba? Benim ilk tüp bebek denemem acemiyim bu konuda normali kaç merak ediyorum benimki sanki az gibiydi
Dün gittim adetin 3. Günüydü baktı bir problem Yok herşey yolundaymış estrofem verdi kullanıyorum çarşamba günü konrtole gidicem bakalım hayırlısıCanım ne durumda tedavin
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa pozitif olurDün gittim adetin 3. Günüydü baktı bir problem Yok herşey yolundaymış estrofem verdi kullanıyorum çarşamba günü konrtole gidicem bakalım hayırlısı
Canım sorma ya bende dün almaya başladım aşırı uyku hali ve şişkinlik yaptı çok sinir bozucu zaten tüp bebeğe başlarken çok kilo almıştım iğneler hormonlar vs.Benimde dondurulmuş 4 tane 5. Gün embriyom var bu ikinci denemem olacak. Psikolojik olarak insanı çökertiyorDondurulmuş transfer edilecek estrofem diye bir ilaç verdi doktor. Her tarafım şişti. Göğsüm kocaman oldu. Tüm vücudum odem yaptı. Görüntü olarak hamileye benzedim zaten. Bu ilaç ne kadar kullanılıyor? Bilen var mi?
İnşallah bakalım hayırlısı Rabbimin takdiriHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa pozitif olur
Birde günde 1 saat mutlaka yürü dediler sanada söylediler mi?Dondurulmuş transfer edilecek estrofem diye bir ilaç verdi doktor. Her tarafım şişti. Göğsüm kocaman oldu. Tüm vücudum odem yaptı. Görüntü olarak hamileye benzedim zaten. Bu ilaç ne kadar kullanılıyor? Bilen var mi?
Bu arada sen ne durumdasın canım?İnşallah bakalım hayırlısı Rabbimin takdiri
Bana mı dedin canımBu arada sen ne durumdasın canım?
Benim 10 yumurta toplandı canım 7 tanesi olgundu 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5.gün embiryosu olduMerhaba kızlar, Opuda Sizin kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi acaba? Benim ilk tüp bebek denemem acemiyim bu konuda normali kaç merak ediyorum benimki sanki az gibiydi
Evet transfer ne zaman yada oldun mu?Bana mı dedin canım
Yok bana demediler. Zaten günde 1 saat yüzüyorum. Ama bu şişkinlik göğüs büyümesi ve kalıcı mı olacak.Birde günde 1 saat mutlaka yürü dediler sanada söylediler mi?
Çok şükür pozitif canım transfer oldum. Kese ve kalp atışı için gidecem 10 gün sonraEvet transfer ne zaman yada oldun mu?
2 adet 5.gün embiryosu transferi oldum canımÇok şükür pozitif canım transfer oldum. Kese ve kalp atışı için gidecem 10 gün sonra
9 yumurta 5 i dollendi 3 u kaldı geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?