Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Selam kızlar, yarın yumurtalar toplanacaklar biraz heyecan biraz tedirginilk var nasıl geçirdiniz bu süreci

Selam kızlar, yarın yumurtalar toplanacaklar biraz heyecan biraz tedirginilk var nasıl geçirdiniz bu süreci
Canim hic stress yapma gerçekten çok basittir sey ben hayatımda ilk defa ameliyathane girdim ve bayıldım, zaten ne ara bayıldığım bile anlamıyorsun sonra bi uyqniosun odadasin sonrasinda da bi aksilik olusmamissa gayet rahat hafif adet sancisiyla bi kac gun geçiriyorsun okdr

merhabalar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah ben bayram sonrası tüp bebek için araştırma yapıyorum ve sayfayı incelediğimde çoğu bahçeci ank da oluyor sanırım bana süreci toplam maddi gideri bir de rapor varmış galiba uyguna geliyormuş o zaman bunları bilen benimle de paylaşır mısınız acaba

size tüm süreci yazdim dm den

Merhaba....hqngi doktor dedi acaba benim rezerv azligim var 0.60 amhim ve regliyken gittigimde 4 sagda 5 solda olmak uzere 9 tane yumurta saydi doktorum ve ona ragmen evet azmis dedi ....cok ilginc

Merhaba....hqngi doktor dedi acaba benim rezerv azligim var 0.60 amhim ve regliyken gittigimde 4 sagda 5 solda olmak uzere 9 tane yumurta saydi doktorum ve ona ragmen evet azmis dedi ....cok ilginc
Canim tedavi sonrasindada yumurtalarin gelistimi peki..

Canim tedavi sonrasindada yumurtalarin gelistimi peki..
Biz henuz o asmaaya gelemedik 1 aydir doktor hem bana hem de esime vitamin takviyesi uyguluyor...sadece ben regliyken gittigimde saymisti...benim bildigim regli bir bayanda yumurta sayimi 12 -11in altinda rezerv azligi vardir yani oyle demisti doktorlar

Ya kuzum sundan dolayi sordum..doktorlar folikul yumurta felan goruyor..ama igenelere baslayip toplama esnasina gelince yumurtalardan sadece bi kismi gelisiyoo..cok dogru dedigin 10 un altinda rezerv azligi diyolar..ama suan gittigim doktorum..amh dusuklugunun hamile kalmaya engel bi durum olmadigini dogal yollada hamile kalinacagindan bahsetti mesela bana..sık sık birliktelik dedi..3 aylik ilac tesavisi verdi bana eylule kadar..suan 1.5 ay oldu kullanali..dogal yolla deniyorum ben mesela..en azindan eylule kadar..dedigim gibi doktorum iliski sayimizida az buldugu icin sık sık birliktelik onerdi..

Bizim de 3 dusukten sonra doktorlar israrla amh ima bakmak gerek gormediler ben israr edince baktilar cunku regli gunum azalmisti 5 gun gorurken 3 gunde tamamen bitiyor artik...bunun uzerine amh dusuklugumu ogrendim ki ben aralik 19 da kurtaj oldum amh dusuklugumu subatta ogrendim demekki evet dusuk rezerve ragmen gebe kalabilmisim hem de 3 kere ama iste dusukle sonuclaninca tup bebek istedim ...kendi doktorum gerek gormuyordu halbuki ama ben istedim ve sonradan ogrendik ki esimin de spermde morfoliji %1ileri hareket %2 sayi 18 milyon...yani ben her turlu tup yapmam lazimmis

Keciboynuzu ozu icir esine lutfen..bu surecte..belkide kullaniyosunuzdur..ama sık sık birliktelik deneyin..lutfen..

Keciboynuzu ozu icir esine lutfen..bu surecte..belkide kullaniyosunuzdur..ama sık sık birliktelik deneyin..lutfen..
Biz suan zaten tup bebek surecine girdik...doktor da esime keciboynuzu unu ,zerdecal,zencefil,kisnis,el yapimi domates salcasi,corek otu,uzum cekirdegi unu,bal gibi pek cok urun onerdi ve bol vitamin verdi ikimize de suan onlari tuketiyoruz yaklasik 1 aydir...muhtemelen de Allahin izniyle gelecek ay da normal tup bebek surecine gececegiz.biz artik sik iliski durumundan ciktik acikcasi gebe kalsam da kaybettigim icin kendiliginde gebe kalip devam etmesi umudumu yitireli cok olduhayirlisiyla insallah tup bebek surecimiz sonucu aliriz kucagimiza ve isteyen herkesin olsun insallah

Kızlar merhaba cumartesi günü opu işlemim oldu salı günü transferim olacak.Gecen defa idrara sıkışık olun demişlerdi masa da da beklemiştim baya transfer den sonra 10 dk tutabildim sadece sonra afedersiniz ama bi kova dolusu gibi idrar yapmıştım bez bağlamışlardı bide ben belki o yuzden tutunmadu diye bile dusundum.Siz idrara çok sıkışık mı gittiniz yada sonda takmak mantıklı mı sizce onu mu istesem onerisi olan var mi

canim ben sıkışık gitmedim. orda beklerken icebildigim kadar ictim. o kadar kotu degildim yani. zaten sıkışıkligin yetmezse rahme su gonderiyolarmis kendini kasma rahat ol. sonrasinda da bi yarim saat sonra surgu istedim ona yaptim

Ya canım ben yine olmayacak diye korkuyorum kalkmak istemiyorum hiç sanki rahmin ağzında da ben kalksam dusecek gibi hissesiyorun sehir disinda yaptiriyoruz o gun yola da cikmak istemoyorum bilmiyorum ki.Bu defa oyle su icmeyecegim ins

Ya canım ben yine olmayacak diye korkuyorum kalkmak istemiyorum hiç sanki rahmin ağzında da ben kalksam dusecek gibi hissesiyorun sehir disinda yaptiriyoruz o gun yola da cikmak istemoyorum bilmiyorum ki.Bu defa oyle su icmeyecegim ins
olur insallah canim oyle dusunme sen hep olumlu dusun. kalkmakla kalkmamak arasinda hic bir fark yokmus canim. ama biz psikolojik olarak rahat olalim diye kalkmiyoruz. rahimde yer cekimi yokki ama tabi anliyorum seni insam ister istemez tedirgin oluyo. sen benim dedigim gibi yap. zaten orda bekliyosun yanina su al az az sakin ic. transfer sonrasi da 1 saat kalkmadim ben dedigim gibi surgu istedim ona yaptim

Evet ya bu ikinci denemem ve maddi olarak uzun bi süre daha yapamayabilirim o yüzden tedirginim :) sence sürgü mu daha iyi bez mı bide gerçekten rahim de yer çekimi yok mu

Evet ya bu ikinci denemem ve maddi olarak uzun bi süre daha yapamayabilirim o yüzden tedirginim :) sence sürgü mu daha iyi bez mı bide gerçekten rahim de yer çekimi yok mu
canim surguyle bez arasinda bi fark yok bence hangisinde daha rahat olacaksan onu yap. popomu hafif kaldirdim hemsire surguyu koydu yaptim sonrada esim aldi doktu cok rahat oldu. caniim yaa yok yok merak rtme orda yer cekimi olsa 9 ay yerimizden kalkmamiz lazim. soyle dusun bu bebek dunyaya gelecekse insallah her turlu gelecek. sen rahat ol bol dua et ve bol su ic transferden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…