Seni o kadar iyi anlıyorum ki... insan o tek embriyoya haksızlık ettigini bildiği halde gözyaşlarına hakim olamıyor, ne umutlarla cikiyosun yola sonra böyle.. evet hic dollenmeyebilirdi cok sukur elimizde tek de olsa bi sansimiz var ama insan moralini nasil yükseleceğini şaşırıyor.. neden böyle oluyor ki acaba, yani tamamen sperm kalitesizligi mi , ben artik kendim den de şüphe etmeye başladım acaba yumurtalarda mi sorun var diye ama embriyolog 10 taneden 6 si olgun cikti dedi bu sorun yok demek değil mi .. kafam xok karisikoldr igneler opu islemi vs.. ne bileyim yaa. Ins kuzumuz bize sıkı sıkı tutunur da hepsi hayal olur bizim için .. bi de canim embriylog bana 3.gun transferi olabilir dedi, ben doktorum 5.gunu görmek isteriz demisti dedim, iste doktorunuz karar verecek dedi. Sanirim anne rahminde daha çabuk yaşam belirtisi gösterebiliyor diyeymis netten araştırdım biraz ama bakalim doktor ne diyecek
Bir de şöyle düşünmeliyiz belki de , o tek embriyomuz okdr cok bizim olmak istiyor ki , diger kardeşlerini bastan eliyor bize seçme şansı tanımıyorBenim 6 yumurta toplandı, 4 ü dollendi,5.güne bir tanesi gitmiş, o da genetiğe gidecek, sağlıksız gelirse bütün emeklerim çöp. Ben de çok üzüldüm. Inşallah tek embriyolarımız bize can olur,dediğin gibi 2.bir şansın olmaması çok kötü bir his.Gozyaslarimi tutamıyorum, çok moralim bozuldu..Bu benim son şansımdı..
kesinlikle ne guzel yazmissiniz benimde suan o tek embriyom tutundu bana ve keseyi gormeyi bekliyoruz. Rabbimden ümit kesilmez lutfen üzülmeyin.insallah sizinkilerde sımsıkı tutunacak ve bırakmayacak annelerini.Bir de şöyle düşünmeliyiz belki de , o tek embriyomuz okdr cok bizim olmak istiyor ki , diger kardeşlerini bastan eliyor bize seçme şansı tanımıyorne dersin bu belki biraz iyi gelir
Oy kuzum okdr cok sevindim okdr umut oldun ki bana allah kucağına almayı nasip etsin, biraz anlatirmisin bize sureci nasıldı nasil oldukesinlikle ne guzel yazmissiniz benimde suan o tek embriyom tutundu bana ve keseyi gormeyi bekliyoruz. Rabbimden ümit kesilmez lutfen üzülmeyin.insallah sizinkilerde sımsıkı tutunacak ve bırakmayacak annelerini.
Canım o kadar çok üzüldüm ki , ne diyeceğimi bilemiyorum .Pozitif aldığında seninle birlikte çok sevinmiştim , şimdide seninle o üzüntüyü yaşıyorum .Tabi senin acını hiç düşünemiyorumMerhaba arkadaşlar. Hepimiz o kadar emek veriyoruz ki biz birbirimizi anlıyoruz sadece. Ben 9. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki. Çok üzüldük ama elden birşey gelmiyor rabbim sabrını versin inşallahsizden ricam ne olur dua edin bana kürtaj için gün bekliyoruz. Hepiniz sağ salim yavrularinizi kucağınıza alirsiniz inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Allah sana sabır, güç versin.Ben onu 3 kere yaşadım,hep 8-10 hafta arası kalpleri durdu kürtaj oldum,bir tanesi de hasta doğdu, 7 buçuk ay yaşadı, kaybettik..Allah bana ,sana ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin..Merhaba arkadaşlar. Hepimiz o kadar emek veriyoruz ki biz birbirimizi anlıyoruz sadece. Ben 9. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki. Çok üzüldük ama elden birşey gelmiyor rabbim sabrını versin inşallahsizden ricam ne olur dua edin bana kürtaj için gün bekliyoruz. Hepiniz sağ salim yavrularinizi kucağınıza alirsiniz inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
canim her zaman umut var cok sukur. biraz faydam olursa ne mutlu bana. benim 5. denemem erkek faktoru dediler hep her zaman gayet kaliteli embriyolar oluyordu ama ya dusuk yada olumsuz sonuc oluyordu. bu denemem de doktorumu degistirmeye karar verdim. durumu anlatir anlatmaz doktorum era testi yapalim tutunma günün farklı olabilir dedi. test yapildi gercekten tutunma gunum kaymis benim. yani rahme embriyoyu koyduklarinda aslinda benim rahmim acilmiyormus. sonra tedaviye basladik her sey iyi gidiyordu yumurta toplamada 10 yumurtam toplandi 7 si dollenmisti. 3. gun dedilerki 5. gune 5 yumurtamiz var cok sevindim. sonra 5. gun aradilar bugun gelisen hic yumurta yok dediler 2 sinin gelisimi tamamen durdu 3 ü icinde 6. günü bekleyecegiz dediler. dünya basima yikilmisti. sizi okadar iyi anliyorum ki. gercekten maddi manevi bir suru emek ben kasimdan beri tedavideyim hep stres sıkıntı. dedim artik her sey bitti tüm emek bosa gitti. ertesi gun aradilar 2 yumurtaniz gelisti dediler o kadar sevindim ki. ngs ye gitti 1 tanesi iyi geldi. onu da transfer ettiler yani benim elimde de 1 embriyom vardi ve tuttu cok sukur. henuz keseyi gormedik dualarini bekliyorum bende hepinize ediyorum. 9 yillik evliyim. 9 yilda ne acilar yasadim ne gozyaslari doktum. cok kez anlasilmadim hepimiz aynı sıkıntılari yaşıyoruz biliyorum. ama cok sukur bakin simdi kese bekliyoruz. insallah sizde dua edin rabbim birimize can versin. 1 2 sayinin bir önemi yok Rabbimin ol demesine bakar. duayi birakmayalimOy kuzum okdr cok sevindim okdr umut oldun ki bana allah kucağına almayı nasip etsin, biraz anlatirmisin bize sureci nasıldı nasil oldu
Allah sabır versin canım... Dualarimiz seninleMerhaba arkadaşlar. Hepimiz o kadar emek veriyoruz ki biz birbirimizi anlıyoruz sadece. Ben 9. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki. Çok üzüldük ama elden birşey gelmiyor rabbim sabrını versin inşallahsizden ricam ne olur dua edin bana kürtaj için gün bekliyoruz. Hepiniz sağ salim yavrularinizi kucağınıza alirsiniz inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Yaa seni okdr iyi qnliyorum ki benim yaşadıklarımın kat be katini yaşamışsın allah sabir güç versin ins saglikla beklediğin mutluluğa ulaşacaksınız canim dualarimdasincanim her zaman umut var cok sukur. biraz faydam olursa ne mutlu bana. benim 5. denemem erkek faktoru dediler hep her zaman gayet kaliteli embriyolar oluyordu ama ya dusuk yada olumsuz sonuc oluyordu. bu denemem de doktorumu degistirmeye karar verdim. durumu anlatir anlatmaz doktorum era testi yapalim tutunma günün farklı olabilir dedi. test yapildi gercekten tutunma gunum kaymis benim. yani rahme embriyoyu koyduklarinda aslinda benim rahmim acilmiyormus. sonra tedaviye basladik her sey iyi gidiyordu yumurta toplamada 10 yumurtam toplandi 7 si dollenmisti. 3. gun dedilerki 5. gune 5 yumurtamiz var cok sevindim. sonra 5. gun aradilar bugun gelisen hic yumurta yok dediler 2 sinin gelisimi tamamen durdu 3 ü icinde 6. günü bekleyecegiz dediler. dünya basima yikilmisti. sizi okadar iyi anliyorum ki. gercekten maddi manevi bir suru emek ben kasimdan beri tedavideyim hep stres sıkıntı. dedim artik her sey bitti tüm emek bosa gitti. ertesi gun aradilar 2 yumurtaniz gelisti dediler o kadar sevindim ki. ngs ye gitti 1 tanesi iyi geldi. onu da transfer ettiler yani benim elimde de 1 embriyom vardi ve tuttu cok sukur. henuz keseyi gormedik dualarini bekliyorum bende hepinize ediyorum. 9 yillik evliyim. 9 yilda ne acilar yasadim ne gozyaslari doktum. cok kez anlasilmadim hepimiz aynı sıkıntılari yaşıyoruz biliyorum. ama cok sukur bakin simdi kese bekliyoruz. insallah sizde dua edin rabbim birimize can versin. 1 2 sayinin bir önemi yok Rabbimin ol demesine bakar. duayi birakmayalim
canım benim duaların için Allah razı olsun. inşallah hepimiz için güzel günler yakındır. cok haklısın çok zor günler hepsini biliyorum ama Rabbim buyuk bak benim eşime sadece 7 sperm var dediler. sizin cok sukur bir problem yokmuş. insallah çıkar niye çıkmasın Rabbim çok büyük fetih suresi okuyun bol bol. Allah yardimcimiz olsun can versi kan versin insallah.Yaa seni okdr iyi qnliyorum ki benim yaşadıklarımın kat be katini yaşamışsın allah sabir güç versin ins saglikla beklediğin mutluluğa ulaşacaksınız canim dualarimdasinbizim yumurta toplama gunu sonrasi boyle direk 1 tane dollendi sadece denilince cok kotu olduk hic ummadığımız bilseydi cunku bizede sebepsiz denildi esimde sperm sorunu var ama milyonlarla ifade edilen degeri var yani bizim durumumuzda olan birçok kişi hamile kalabiliyor normal yolla bile.. tup bebeğe kesin gözüyle bakmıştım o yuzden biraz, hani 6ydi sonra 5 kaldi sonra 2 olsa belki alisirdik ama direk ertesi gün sadecr 1 tane dollenmis var denince, 2. 3. Güne cikar mi ki diye düşünüyorum düşündükçe umutsuzluğa kapılıyorum
Amin canim cok saol allah gönlüne göre versin, guzel haberlerini bekliyorum ins ben de guzel haberlerle gelirimcanım benim duaların için Allah razı olsun. inşallah hepimiz için güzel günler yakındır. cok haklısın çok zor günler hepsini biliyorum ama Rabbim buyuk bak benim eşime sadece 7 sperm var dediler. sizin cok sukur bir problem yokmuş. insallah çıkar niye çıkmasın Rabbim çok büyük fetih suresi okuyun bol bol. Allah yardimcimiz olsun can versi kan versin insallah.
sen de sağol canim inşallah birbirimize güzel haberler veririzAmin canim cok saol allah gönlüne göre versin, guzel haberlerini bekliyorum ins ben de guzel haberlerle gelirim
hayirli olsun canim onemli olan kalite. insallah Rabbim üçünü çoğaltsın, olgunlaştırsın. insallah kavusuruz hayallerimize❤Merhaba kızlar, ben de tedaviye sürpriz bir şekilde perşembe günü başladım. İlk tedavim rezerv azlığım var. Normalde devlet hastanesinde tedavi görecektim ancak ne zaman sıra geleceği belli olmadığı için özelde başladık. Sadece 3 tane folikül göründü. Yarın kontrolüm var. Bu yüzden sizin yazdıklarınızı görünce biraz umutlandım. Umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz
sağol canım inşallah amin :)hayirli olsun canim onemli olan kalite. insallah Rabbim üçünü çoğaltsın, olgunlaştırsın. insallah kavusuruz hayallerimize❤
Canım aynı şeyi yaşadım çok üzücü biliyorum kaç ayda anca kendimi toparlayabildim Rabbim bir dahakki sefere sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Hepimiz o kadar emek veriyoruz ki biz birbirimizi anlıyoruz sadece. Ben 9. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki. Çok üzüldük ama elden birşey gelmiyor rabbim sabrını versin inşallahsizden ricam ne olur dua edin bana kürtaj için gün bekliyoruz. Hepiniz sağ salim yavrularinizi kucağınıza alirsiniz inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Sadece olgun olması kaliteli olduğu demek olmuyor, olgun döllenebilecek büyüklükte çapı vs uygun demekSeni o kadar iyi anlıyorum ki... insan o tek embriyoya haksızlık ettigini bildiği halde gözyaşlarına hakim olamıyor, ne umutlarla cikiyosun yola sonra böyle.. evet hic dollenmeyebilirdi cok sukur elimizde tek de olsa bi sansimiz var ama insan moralini nasil yükseleceğini şaşırıyor.. neden böyle oluyor ki acaba, yani tamamen sperm kalitesizligi mi , ben artik kendim den de şüphe etmeye başladım acaba yumurtalarda mi sorun var diye ama embriyolog 10 taneden 6 si olgun cikti dedi bu sorun yok demek değil mi .. kafam xok karisikoldr igneler opu islemi vs.. ne bileyim yaa. Ins kuzumuz bize sıkı sıkı tutunur da hepsi hayal olur bizim için .. bi de canim embriylog bana 3.gun transferi olabilir dedi, ben doktorum 5.gunu görmek isteriz demisti dedim, iste doktorunuz karar verecek dedi. Sanirim anne rahminde daha çabuk yaşam belirtisi gösterebiliyor diyeymis netten araştırdım biraz ama bakalim doktor ne diyecek
Anladim canim , peki embriyolog bunu goremiyor mu yani bize söyleyebilir mi yumurta kalitesi düşük gibiSadece olgun olması kaliteli olduğu demek olmuyor, olgun döllenebilecek büyüklükte çapı vs uygun demek☺ Kalite tamamıyla nasip genler , yaşam tarzı her şey etkili olabilir. İyi düşünün güzel olsun. Allah neyi takdir ederese onu yaşayacağız..
Bugun aradi doktorum, yumurtalarda bi sorun görmemişler sperm kaynaklı olduğunu düşünüyorlarmis, zaten esimde hareket ve sayi sorunu haricinde 3.derece varikosel de vardiHücre şekilleri , düzgün olup olmamasını görüyorlar söylüyorlar dondurmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?