Yok panik olanacak bir işlem değil hafif bir uyku uyuyo uyanmak yarım saatKizlar benim yarin sabah opu islemim var,ister istemez panik oluyorum bu yasa kdr bayilmadim bile bennasil bir his cok merak ediyorum bir de yumurtalar toplandiktan hemen sonra mi söylüyorlar size sayısını, kalitesini vs.
Biz opu kısmını ödedik transfer ve dondurma ücretini daha sonra ödeyeceğizevet ben yumurta toplanacağı gün,işleme girmeden önce ödedim
Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyorKizlar benim transferim bir sonraki ay olacak inşallah , kac tane embriyom olacak şu an bilemiyorum tabi embriyo ya da birden fazla olursa embriyolarım dondurulacak. Sayi farkeder mi bir tane yada daha fazla embriyo dondurmada embriyo dondurma ücreti ayni mi olur .tecrübeli arkadaslar cevap verirse sevinirim♥
Yaa kıyamam insAllah tutacak ve en güzeli sağlıklısı olacak pozitif düşünKötü bir şey birinci kalite değil :) ağlanacak halime gülüyorum artık
Hadi ins canim ya kazasiz belasizYok panik olanacak bir işlem değil hafif bir uyku uyuyo uyanmak yarım saat☺ Toplanan yumurta sayısını hemen söylüyorlar. Embriyo gelişimi diğer günlerde
İnşAllah kuzum yarın transfer boş dua isterimYaa kıyamam insAllah tutacak ve en güzeli sağlıklısı olacak pozitif düşün
Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyor
Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyor
Bize 1750 dediler sadece. Insallah tüm embriyolar için geçerlidir.Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.
Bize 1750 dediler canım bakalım kaç embriyom oluşacak. Umarım tüm embriyolar içindir bu ücret.Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyor
Ya tek tek dondurmaları iyi olmuş benimkiler ikişer gruplar halinde donduruldu.İkisi çözüldü biri transfer edildi diğerini bir gün daha izleyip tekrar dondurdular o artık 6. Gün embriyosu mu oluyorSanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.
AA transferim yarın mi olacak canım?Ben Ağustos’ta olacak sandım orda yazışmıştık ya hadi bakalım hayırlısı ile al gel bebişlerini dualarım seninle canımİnşAllah kuzum yarın transfer boş dua isterim
Anldım canım her yer demekki farklı, bizim gittiğimiz yerde tüp başına 5 yıllık saklama 700 tl.Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.
Kaç tane eksiğin var? Ben kendim içinde okuyorum , vakit bulursam okurumKızlar benim için Tefrıciye duasi okurmusunuz ismimi gecirerek baya eksiğim var ismim sara
Carsamba transfr oldum
Bahçeciden bahsediyosun değil mi canimSanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.
Evet kuzum bugün olacam inşallah oraya da yazıyorum aynen :)AA transferim yarın mi olacak canım?Ben Ağustos’ta olacak sandım orda yazışmıştık ya hadi bakalım hayırlısı ile al gel bebişlerini dualarım seninle canım
Allah yardimcin olsun iyilerin duası olsunİnşAllah kuzum yarın transfer boş dua isterim
Cook eksık canm saliya kadar falanKaç tane eksiğin var? Ben kendim içinde okuyorum , vakit bulursam okurumSüresi var mı
Memoriel icin bahsediyrm 1den 5 embriyo fiyatı aayni 800 tl 5 yıllık fiyatı dondurma. yıllık bakımda 300 küsür mü neydi.5 den fazla embryo 1000 küsur olmasi lazmdi onu tam hatirlayamiyrm bnmde 2 tane donduruldu eylül ekim gibi trasfrm olucak insalahKizlar benim transferim bir sonraki ay olacak inşallah , kac tane embriyom olacak şu an bilemiyorum tabi embriyo ya da birden fazla olursa embriyolarım dondurulacak. Sayi farkeder mi bir tane yada daha fazla embriyo dondurmada embriyo dondurma ücreti ayni mi olur .tecrübeli arkadaslar cevap verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?