Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Yaeın şimdi kimler test veriyor.ben sabah ki durumuma göre verebilirim.daha karar vermedimsabah ki psikolojime bağlı.normalmde 28 i o da pazara geliyor.yarın kan verecekler nerede ???
varsa yarın da ufak tefek rakamlar çıkar bence yap ama sonra pazartesi yine bak hem katlanıp katlanmadığını da kontrol etmiş olursun .Bir taşla iki kuş

Kızlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz. Benim tüm tahlillerim yapıldı bir problem olmadığı görüldü ancak eşimi zar zor ikna ettim ve sperm testi verdirdim. Sonrasında kendi kadın doğum doktorumla görüştüğümde bir ürologa bizi yönlendirdi ve doktor 3 ay sonra tekrar sperm testi ve dna ya bakalım ancak 3 ay boşa gitmesin emodex kullanın sonra dna testi yaparız yine bir 3 ay daha emodexe devam ederiz dedi.

Kendi doktorumla görüştüğümde değerlerin aşılamaya uygun olmadığını tüp bebeğe uygun olduğunu adetin 2. Günü gelmemi söyledi. Şimdi eşim 1 aya yakın süredir emodex kullanıyor. Acaba 1 ay daha bekleyip spermin 72 gün yenilenme süresini de atlatmış olup öyle mi tedaviye başlasak?

Sizler daha tecrübelisiniz. Doktorum tamamen bize bıraktı tercihi sadece fazla vakit kaybetmeyin dedi.

Uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve tüp bebekten de korkmaya başladım ya tutmazsa diye

Çok zor bir süreç bu, Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin

Bence acele etme geç ama güç olmasın sperimin yeneilemesini bekleyin şansınız artsın hayal kırıklığındansa beklemek daha iyidir son karar sizin

Canim bence bekleyin..aceleye gerek yok..tup bebek sureci maddi manevi yipratici bir surec..allah korusun negatif felan olursa..com pisman oluraunuz diye dusunuyorum..keske bekleseydik diye dusunursunuz bu seferde..hic acelw etmeyin..

Merhaba.Bizde benzer bir süreç yaşadık bebek isteyip olmadığında üçüncü ay doktora gittim benim testler yapılırken doktorum eşimi hemen ürologa yönlendirmişti.Sen istesende tek başına yapamazsın demişti.Nitekim sorun eşimde çıktı.Azospermdi.Dna testler vs Ameliyat olduk.Bekleme beklememe durumu konulan tanıya göre değişecektir diye düşünüyorum.Biz bekleseydik hiç şansımız yokmuş.Malesef ileri tetkikler henüz Türkiye de yok.Hep muallakta bırakılıyoruz.

Canim bence bekleyin..aceleye gerek yok..tup bebek sureci maddi manevi yipratici bir surec..allah korusun negatif felan olursa..com pisman oluraunuz diye dusunuyorum..keske bekleseydik diye dusunursunuz bu seferde..hic acelw etmeyin..
Bu kadar zaman beklemişiz 1 ay daha bekleriz diye düşünüyorum ama ne bileyim insan ister istemez korkuyor

Merhaba canım, bizde sperm sayısı çok çok az, morfoloji %1, ileri hızlı hiç yok yavaşta %3 ve 4. Saatte hiç hiç yok. Doktorum fazla uzatmayın arayı dedi. Kadın doğum doktorumda aile dostumuz, neredeyse 20 yıldır tanıyoruz para için öyle bir yaklaşımda bulunacağını düşünmüyorum ki maddi olarak çokta yardımcı olmuşluğu vardır. Ürologa kalsa 2 sene daha beklemeliymişiz bu kadar takılmayın dedi

Bizim ürolog önce ben tedavi ederim doğal yolla sperm çıkar dedi.En fazla 1 yıl dedi.Ama sonuçlar ortadaydı.Ameliyat olsun istedik ameliyat sonunda kesinlikle tedavi edilecek bir durum değilmiş doğuştanmış dedi yani normal sperm çıkışı kesinlikle sağlanamazmış.Sizin durum biraz farklı.Bizde hiç sperm çıkmıyordu.Sperm ne kadar iyiyse tüp bebek şansı artıyor.Hatta en önemli etken sperm kalitesi bence.1 ayda çok değil.Sperm kaliteniz artsın .Artarda içinizi ferah tutun

Biz öncesinde de sperm testi yaptırdık belirli aralıklarla ama sonuncu çok kötü çıktı diğerleri öyle değildi. Ne bileyim böyle düşündükçe insanın morali bozuluyor sürekli. İnşallah dileklerimize gerçekleşir bir an önce

Biz öncesinde de sperm testi yaptırdık belirli aralıklarla ama sonuncu çok kötü çıktı diğerleri öyle değildi. Ne bileyim böyle düşündükçe insanın morali bozuluyor sürekli. İnşallah dileklerimize gerçekleşir bir an önce

Ben sana kendi durumumu anlatayım benim eşim de azosperm hastası biz 5 senelik evliyiz Ankarada prof vardı ona gittik sperm hiç yokken verdiği ilaçlardan dolayı az da olsa sperm çıkışı oldu yemesine dikkat ettik zaten alkol sigara içmeyen biri zaten bizde ne morfoloji ne haraketlilik hiç öyle şeylere bakılmadı dna hasarı 26 dan 9 a düştü size tavsiyem o doktora gidin biz ilk tüp bebek yaptırdık bu ay 21 tane sperm çıktı 8 tanesi canlıydı çok şükür bu günümüze bu hafta pozitif gördük Rabbim ol derse oluyor

selam kızlar ben henüz tam kararımı veremedim açıkcası tutmazsa çok üzülürüm diye endişelerim var ama en azından eşim benden bir tık daha hevesli çok yakın bir arkadaşının fertijinde tedavisi tuttu bu yüzden oda cesaretli benden daha fazla. ama ben kendimi ikna etsem de çok çok istesemde ne bileyim korkularımı yenemiyorum hemen burada yazıp yerimi alayım dedim :) belki bu da ilk adım olur

Zaman geçmeden denemekte fayda var keşke dememek için gerisi taktiriilahi

Peki bu hasar ne kadar sürede düştü?
Bizim hasara 3 ay sonra bakalım dedi ürolog. Sizin adınıza çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Peki bu hasar ne kadar sürede düştü?
Bizim hasara 3 ay sonra bakalım dedi ürolog. Sizin adınıza çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Amin inşallah canım darısı da sana olsun inşallah bir bucuk ay sonra bakıldı ilaç olarak da max seed ve gün aşırı klomen içti ama bak insandan insana fark var kulaktan duyma şeyleri yapmayın biz onu yaptık hata yapmışız eşim keçi boynuzu kaynatıp içiyordu doktor içme sana zararı olur faydasından çok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…