- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.641
Sagol canım benim daha iyiyim kapandı açılan yer her gün pansumanla. Döndük hamdolsun@Nesir çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda iyileşir normal düzene dönersiniz. Alerji çok zor, Allah yardımcın olsun canım dua edelim çabuk atlatsın yavrun
Vosvos88 sana da geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Eve döndünüz mü? Dikişlerin nasıl? Kendini ihmal etme canım benim Allah senin de yardımcın olsun ♥
@emidaf000 maşallah seninkiler de kocaman olmuşlarB beklenenmucize de sen de gidin doğurun anacım nasıl duruyorsunuz benimkiler şimdi toplasan anca 4 kilo olmuştur, kasık ağrısından, baskıdan yatakta sağdan sola bile dönemiyorum, aşırı ağrı yapıyor. Ben sizin haftanızda ve kilonuzda olsam gider doktora al bunları al al al derdim şaka bi yana Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın kızlar, maşallah size
Cok sevindim canim cokk sukurAnladim cnm cok sagol doktorumda ayni sey soyledi ilik uygulama yaptim biraz rahatlatti. Peki sutun rengi sari miyidi beyaz mi? Benimki kac gundur hep sari cikiyor heralde cok yagli mi yoksa ilk gunlerde cikan sut zaten oyle mi acaba? Bu arada kizimin sarilik gecti bugun taburcu olduk sukur
Bende humana iciyorum ise yariyor galiba bide cocuk doktorum sut artirici diye bir damla yazdi bana sabah, oglen ve aksam 20ser damla aliyorum. Humana cay gunde kac bardak iciyorsun cnm?Bende humana çayı aldim faydasini gördüm malt içeceğinde tahinede bi kac gundur veriyorum ağırlık
evet cnm ilk gunler koyu sari sut geldi goguslerim fena sisti cok sicak oldular baya korktum mastit flan olcak diye. Sukur simdi yumusadi sutun rengi de biraz daha beyaz ve akiskan oldu. Maalesef bebisler pek emmiyor biberona iyice alisti hep sagarak veriyorumCok sevindim canim cokk sukursariydi canim ilk bes gun kolosturom denilen agiz sutu gelir cok faydali sonra beyaza donuyor
Gözün aydın canım eve çıkmışsınız. Tekrar tebrik ederim. Bebekler gelince evin havası bir anda değişmiştirevet cnm ilk gunler koyu sari sut geldi goguslerim fena sisti cok sicak oldular baya korktum mastit flan olcak diye. Sukur simdi yumusadi sutun rengi de biraz daha beyaz ve akiskan oldu. Maalesef bebisler pek emmiyor biberona iyice alisti hep sagarak veriyorumSenin pasa emiyor mu?
Emiyor canim cok sukur ama cok sk emiyor aksam artik sutum yetmiyor 8 gbi mama veriyorum baska vermiyorum ay o cok sikibti olur canim yaa benimde gaz sikintimiz cok var koligiz malesefevet cnm ilk gunler koyu sari sut geldi goguslerim fena sisti cok sicak oldular baya korktum mastit flan olcak diye. Sukur simdi yumusadi sutun rengi de biraz daha beyaz ve akiskan oldu. Maalesef bebisler pek emmiyor biberona iyice alisti hep sagarak veriyorumSenin pasa emiyor mu?
Sagol tatlim evet evin ici mis gibi kokuyor her taraf minik minik giyislerle doldu cok guzel birseymisGözün aydın canım eve çıkmışsınız. Tekrar tebrik ederim. Bebekler gelince evin havası bir anda değişmiştir. Biberonla vermeye devam edersen meme reddi olabilir sagsan bile sütun azalabilir kaşık biberon denesen.
Ben de de siddetli sekilde oldu bana spinal aneztezi 3 defa yaptilar 4.de genel yaptilar uyusmadigi halde denediler smdi sikayetci olucaz. 5 gun hastanede yattimAllah yardımcın olsun spinal yapıldı bana da normal doğumda. Ama ya yanlış yapıldı ya da bilmiyorm. Eve geldim baş ağrısı kulak uğultusu cildiriyordm. Başımı tutamadm bi kaç gün. Elhamd şimdi geçti
Allah hepimize sifa versin.zatn zorluklarla gebe kaldik bide bunlar basimiza gelince direk cokuyoruzAllah yar ve yardımcınız olsun canım bebeğine sana şifa versin inşallah tez zamanda dayanılmaz baş agrısı oldu bende belim boynumda hiç agrı olmadı beni de sonradan uyuttular kuzum
Sukur ki benim geçti. Geçmeseydi omurilik sıvısını durdurmak için yama mi ne yapılıyormuş ondan yapacaklardı.Ben de de siddetli sekilde oldu bana spinal aneztezi 3 defa yaptilar 4.de genel yaptilar uyusmadigi halde denediler smdi sikayetci olucaz. 5 gun hastanede yattim
Canım bebiş ve sen için en güzeli neyse o olsunMerhaba kızlar, dünden beri tansiyonum yüksek ve düşmüyor. Doktorumuz tansiyonu düşürmenin tek yolu doğum dedi, plesanta anneden ayrılmadan malesef düşmüyormuş ve riskli bir durummuş. Bebeğimin hala doğmaya niyeti yok aslında. Nstde sancı çıkmıyor 39.haftasında da içerde takılıyor kendincePtesi tekrar gideceğim ve tansiyon yükselmeye devam ederse sezaryen yapmak zorundayız dedi doktorumuz. Aslında hemen yatış verip alırdım seni sezaryene ama başından beri normal doğum istediğin için bir kaç gün daha tansiyon takini yapalım ptesi bir karar verelim dedi. İnşallah bebeğim ve benim için en hayırlısı neyse o olsun diyorum. Bizde şimdilik durumlar böyle
Evet çaylarda iyi diye duydum .valla önüme ne gelirse içiyorum gerçi onlara da vakit olmuyorBende humana çayı aldim faydasini gördüm malt içeceğinde tahinede bi kac gundur veriyorum ağırlık
Kolik bebek zordur ya Allah yardımcın olsun. Neler yapıyorsun azaltmak için fayda gördüğün bişey var mı canımEmiyor canim cok sukur ama cok sk emiyor aksam artik sutum yetmiyor 8 gbi mama veriyorum baska vermiyorum ay o cok sikibti olur canim yaa benimde gaz sikintimiz cok var koligiz malesef
Canm senin Dikişlerin kapandı dimi kaç günde iyileşti? Ne yaptın mesela? Ben bir haftadır hastanelerdeyim çok kötü bi halde iyileşme falan yok daha. Kuru tutmak lazım da orayı nasıl kuru tutabilirim ki kanama var sonuçtaEmiyor canim cok sukur ama cok sk emiyor aksam artik sutum yetmiyor 8 gbi mama veriyorum baska vermiyorum ay o cok sikibti olur canim yaa benimde gaz sikintimiz cok var koligiz malesef
Valla canim masaj yag damla hic ise yaramadi bugun rezene verdim biraz rahtladiKolik bebek zordur ya Allah yardımcın olsun. Neler yapıyorsun azaltmak için fayda gördüğün bişey var mı canım
Evet canim kendi kendine atti dikislerim cok sukur. Ben her tuvalet ve banyodan sonra sac kurutma makinesiyle kurutuyordum canim doktorum demisti. Senin normaldi dimi canimCanm senin Dikişlerin kapandı dimi kaç günde iyileşti? Ne yaptın mesela? Ben bir haftadır hastanelerdeyim çok kötü bi halde iyileşme falan yok daha. Kuru tutmak lazım da orayı nasıl kuru tutabilirim ki kanama var sonuçta
Bestlak damlami canim banada yazdı bende senin gibi gunde 3 kere 20 damla iciyorum humanayida sabah aksam iciyorumBende humana iciyorum ise yariyor galiba bide cocuk doktorum sut artirici diye bir damla yazdi bana sabah, oglen ve aksam 20ser damla aliyorum. Humana cay gunde kac bardak iciyorsun cnm?
Aynen normaldi bi de onu deniyim ben de bakalım nasıl olcakEvet canim kendi kendine atti dikislerim cok sukur. Ben her tuvalet ve banyodan sonra sac kurutma makinesiyle kurutuyordum canim doktorum demisti. Senin normaldi dimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?