- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.141
Canı istediği zaman tutuyor canım tabi yine kolay olmuyor. Normalde 1 saat ugrasıyorsak o zaman 15 dakıka ugrasıyoruzTutmayınca ne yapıyorsun canım. Rabbim kolaylık versin uğraş pes etme inşallah tutacak
Canım inşallah zamanını bekler yavrunBende sordum yenidoğanı karşılıyor devlet ama benim yatak ücretim ödenmiyor. En son tüp bebek tedavisi görürken özelde yatmak zorunda kaldım gecesine 1150 tl istediler. Şimdi gitsem yatak parası+hocaya doğum parası bayaa masraflı olur. Bide daha kaç gün kalırım belli değil. Tüp bebek + bebeklerin ihtiyaçları maddi yönden bitirdi bizi
Insallah gecer cnm 3 serumden sonra benimki durduruldu.Teşekkür ederim akşam üzeriye göre azaldı. Sıvı taktılar nidilat yüklediler. Antibiyotik başlandı celeston yapıldı. İnşallah doğurmadan çıkarımbeni en çok üzen kendi çalıştığom hastanede hatta bölümde yer bulamamak.
Ben daha çok değiştiriyorum bazen genlede 10 ama 15 e çıktığı günlerde oluyor arkadaş surekli bez alıyorsun deyince ben de merak ettim normali nedir diyeYenidoğan içşn 6 10 bez diye dinlemiştim en az 5 i çişli bende merak ettim
Aynen cnm ozel gercekten pahali. Benim sancim ciktiginda bir gun yattim 950tl odedim ve eger sancim devam etseydi daha da yataracakti. Allah yardimcimiz olsun insallah bebisler biraz daha beklerler kuzum. Bu fiyatin icinde 3 serum, 4-5 kere nst , kan tahlil idrar tahlil vardi. Ekstre birsey cikarsa ek ucreti talip edilir demisti.Bende sordum yenidoğanı karşılıyor devlet ama benim yatak ücretim ödenmiyor. En son tüp bebek tedavisi görürken özelde yatmak zorunda kaldım gecesine 1150 tl istediler. Şimdi gitsem yatak parası+hocaya doğum parası bayaa masraflı olur. Bide daha kaç gün kalırım belli değil. Tüp bebek + bebeklerin ihtiyaçları maddi yönden bitirdi bizi
Yarin icin heyacanli misin cnm? Benim de yarin kontrolum var ona gore artik tarih verirler diye bekliyorumYaa geçmiş olsun canım. İnşallah en azından 36yi beklerler. Bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor sabırsız çıktı bizimkiler
Şuan durum stabilYarin icin heyacanli misin cnm? Benim de yarin kontrolum var ona gore artik tarih verirler diye bekliyorum
Stabil devam et cnm evet ancak yarin heyacan basar :) Hastane cantan flan hazir degil mi? Yaninda kim olacak? Insallah hersey cok guzel gecer kuzum. Bizimkiler bakalim haftaya gelir mi bende gun sayiyom artikŞuan durum stabilne hissettiğimi ben bile bilmiyorum yarın patlama yaşayacağım kesin. Seninkiler de haftaya gelir bence
Tesekkur ederim canimBanyo iyi geliyor aslında geç saat ama rahatlatir
Hangi damlayi kullaniyisun canimBenimkinde akşam 6 saatlerinde başlayıp akşam ,10 a kadar sürüyor. Ağlama mizmizlik. Damla ilaç kullanıyorum o daha hafifletti.
Ucumu kucuk canim benimkide zor tutmustu ucu cok kcuteBütün gün bende memeyi tutturmaya çalısıyorum kuzuyaTutmayınca da üzülüyorum
2 saatte bir degstriyorum canimArkadaşlar bebeğinizin bezini günde kaç kez değişiyor sunuz?
Amin inşallah. Çantalarımız hazırStabil devam et cnm evet ancak yarin heyacan basar :) Hastane cantan flan hazir degil mi? Yaninda kim olacak? Insallah hersey cok guzel gecer kuzum. Bizimkiler bakalim haftaya gelir mi bende gun sayiyom artik
İlk zamanlar evet sık değiştirmeli fakat bu kadar rahata alışırsa ilerki zamanlarda bez yetiştiremezsiniz ayarı iyi vermek lazım2 saatte bir degstriyorum canim
yaa ne güzel hastane 2 refakatçiyi kabul etmiş bizim tek refakatçi alıyorAmin inşallah. Çantalarımız hazırmemlekette oturduğumuz için ailelerimiz yanımızda, refakatçi olarakta ablam ve eşim kalacak. Son 3 gündür baya zorlanıyorum ayaklar şiş ve acıyor artik. Yataktan kalkamiyorum resmen cebelleşiyorum kasıklara giren agrilar da cabasi yinede beklerdim ama sularından dolayi riske atmayalim dedik böylesi daha hayırlıdır belki deyip teselli ediyorum kendimi yoksa ben de 37 dolunca olsunlar isterdim.
Maasallhi var oglumun habire yapiyor canim bende pisik olmasin dye cok sk aliyorumİlk zamanlar evet sık değiştirmeli fakat bu kadar rahata alışırsa ilerki zamanlarda bez yetiştiremezsiniz ayarı iyi vermek lazımduyduğum bu tabi
hahha 2 saatte bir değiştirsen bile 12 bez yapıyo maximumBen daha çok değiştiriyorum bazen genlede 10 ama 15 e çıktığı günlerde oluyor arkadaş surekli bez alıyorsun deyince ben de merak ettim normali nedir diye
Ben de doktoruma sordum refakatci dışında eşimde kalabilir mi diye sorun olmaz dedi tabi yarın göreceğiz bakalımyaa ne güzel hastane 2 refakatçiyi kabul etmiş bizim tek refakatçi alıyorhatta birinde 2 gün boyunca hiç refakatçi değiştiremiyoruz eşim bakacakmış 2 çocukla bana dur bakalım neler yaşıycaz
Kuzum benimki de öyle idi. Canı isteyince tutuyordu zamanla alıştı. Ben biberonla besledigim halde önce meme verip emiyor sonra biberon veriyorum ama bazen çok aç olduğu zamanlar ağladığı sırada bazen almıyor yineCanı istediği zaman tutuyor canım tabi yine kolay olmuyor. Normalde 1 saat ugrasıyorsak o zaman 15 dakıka ugrasıyoruzMemeyi teklif ediyoruz aglıyor iktiriyor babasına verıyorum sakınlestırıyor sonra tekrar... emmeyince de eds sistemi gibi parmagıma beslenme sondası takıp sağdıgım sutu sırıngayla verıyoruz. En azından bıberona alısacak telaşım olmuyor. Gercı ona da alısır dıye endıselenıyorum ya neyse
Sab simplex canım. Şükürler olsun ilacı içtikten sonra rahatladı. Arada yine gaz sancısı vuruyor ama eskisi gibi değil. bir akşam ağlamasını durduramadim.Hangi damlayi kullaniyisun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?