Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Tutmayınca ne yapıyorsun canım. Rabbim kolaylık versin uğraş pes etme inşallah tutacak
Canı istediği zaman tutuyor canım tabi yine kolay olmuyor. Normalde 1 saat ugrasıyorsak o zaman 15 dakıka ugrasıyoruz Memeyi teklif ediyoruz aglıyor iktiriyor babasına verıyorum sakınlestırıyor sonra tekrar... emmeyince de eds sistemi gibi parmagıma beslenme sondası takıp sağdıgım sutu sırıngayla verıyoruz. En azından bıberona alısacak telaşım olmuyor. Gercı ona da alısır dıye endıselenıyorum ya neyse

Canım inşallah zamanını bekler yavrun Benim oğlum da bir gece yoğun bakımda kaldı hiç bi ücret alınmadı. Sağlık bakanlıgı arayıp bilgi al mutlaka. Ücret talep ederlerse de buyrun birlikte bakanlıgı arayalım de.

Insallah gecer cnm 3 serumden sonra benimki durduruldu.

Aynen cnm ozel gercekten pahali. Benim sancim ciktiginda bir gun yattim 950tl odedim ve eger sancim devam etseydi daha da yataracakti. Allah yardimcimiz olsun insallah bebisler biraz daha beklerler kuzum. Bu fiyatin icinde 3 serum, 4-5 kere nst , kan tahlil idrar tahlil vardi. Ekstre birsey cikarsa ek ucreti talip edilir demisti.

Şuan durum stabil ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum yarın patlama yaşayacağım kesin. Seninkiler de haftaya gelir bence
Stabil devam et cnm evet ancak yarin heyacan basar :) Hastane cantan flan hazir degil mi? Yaninda kim olacak? Insallah hersey cok guzel gecer kuzum. Bizimkiler bakalim haftaya gelir mi bende gun sayiyom artik

Stabil devam et cnm evet ancak yarin heyacan basar :) Hastane cantan flan hazir degil mi? Yaninda kim olacak? Insallah hersey cok guzel gecer kuzum. Bizimkiler bakalim haftaya gelir mi bende gun sayiyom artik
Amin inşallah. Çantalarımız hazır memlekette oturduğumuz için ailelerimiz yanımızda, refakatçi olarakta ablam ve eşim kalacak. Son 3 gündür baya zorlanıyorum ayaklar şiş ve acıyor artik. Yataktan kalkamiyorum resmen cebelleşiyorum kasıklara giren agrilar da cabasi yinede beklerdim ama sularından dolayi riske atmayalim dedik böylesi daha hayırlıdır belki deyip teselli ediyorum kendimi yoksa ben de 37 dolunca olsunlar isterdim.

yaa ne güzel hastane 2 refakatçiyi kabul etmiş bizim tek refakatçi alıyor hatta birinde 2 gün boyunca hiç refakatçi değiştiremiyoruz eşim bakacakmış 2 çocukla bana dur bakalım neler yaşıycaz

Ben daha çok değiştiriyorum bazen genlede 10 ama 15 e çıktığı günlerde oluyor arkadaş surekli bez alıyorsun deyince ben de merak ettim normali nedir diye
hahha 2 saatte bir değiştirsen bile 12 bez yapıyo maximum beslemeden önce değiştiriliyormuş diye biliyorum. Aman benimkiler hep internetten izleme bilgiler sen daha iyi bilirsin tabikiii

yaa ne güzel hastane 2 refakatçiyi kabul etmiş bizim tek refakatçi alıyor hatta birinde 2 gün boyunca hiç refakatçi değiştiremiyoruz eşim bakacakmış 2 çocukla bana dur bakalım neler yaşıycaz
Ben de doktoruma sordum refakatci dışında eşimde kalabilir mi diye sorun olmaz dedi tabi yarın göreceğiz bakalım izin vermezlerse ablam kalır o daha tecrübeli insan eşini de istiyor tabi ama iki bebekle bize bakabilecek biri olması daha önemli.

Kuzum benimki de öyle idi. Canı isteyince tutuyordu zamanla alıştı. Ben biberonla besledigim halde önce meme verip emiyor sonra biberon veriyorum ama bazen çok aç olduğu zamanlar ağladığı sırada bazen almıyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…