How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gözün aydın Minnaklarimm Minnaklarimm 🤗🤗
Bende şükür eve geldim oğlumu bol bol emziriyorum 😊
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar sürdü? Benim daha bir hafta oldu ameliyat olalı ama kesildi 🙄
Teşekkür ederim canım 🙏 benimde çok az kahverengi akıntı geliyor. Annem diğer aya çok olursun dedi.

Masallah kuzular buyumus cnm. Ciger igneyi bizim doktor 34.hafta yapti ve bence bana yan etkileri oldu. 2.doz vurdurdugu gun sancim cikti bide sekerim biraz yukseldi. O yuzden 1 gun yattim ciktim. Dun kontrole gittim 2700, 2300 seklinde buyumusler bebislerim doktorum kucuk olani biraz arayi acmaya basladigini o yuzden her 3 gunde bir gorcem seni diyor. Hedef 37.hafta ama belli olmaz hayirlisi olsun bekliyoruz 🤗
aynen canım benim doktorda dedi şekerini falan yükseltebilir o yüzden 34 bitti artık gerek yok riskli bir durum görsem yaptırırdım dedi

Gözün aydın Minnaklarimm Minnaklarimm 🤗🤗
Bende şükür eve geldim oğlumu bol bol emziriyorum 😊
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar sürdü? Benim daha bir hafta oldu ameliyat olalı ama kesildi 🙄
Benim 1ay devam etti yeni bitti arada leke oluyor.Tabi ilk haftalar kadar yoğun değildi son zamanları hatta tam bitti diyordum bir kaç gün sonra yine başlıyordu

Ay cok guzel olmus yaa bende yatıramadım bi türlü canm kac gune geliyo kargosu birde kapida ödemesi varmi sayfanin
Teşekkürler canım . 15/20 gün teslimat süresi , EFT yada havaleyle çalışıyorlar , kapıda ödeme yok canım maalesef

Teşekkürler canım . 15/20 gün teslimat süresi , EFT yada havaleyle çalışıyorlar , kapıda ödeme yok canım maalesef
Evet canim.baktimda sayfaya yaziyodu 20 gune benim paşam ınsallah doğmuş oluyo 😀 birde baya afilli biseyler ışıklı falan bende ismine özel gece lambasi aldim kapi süsüne bu kadarina gerek yok hepsi cok abarti olur bu defa güle güle kullanin cok şık

Evet canim.baktimda sayfaya yaziyodu 20 gune benim paşam ınsallah doğmuş oluyo 😀 birde baya afilli biseyler ışıklı falan bende ismine özel gece lambasi aldim kapi süsüne bu kadarina gerek yok hepsi cok abarti olur bu defa güle güle kullanin cok şık
Teşekkürler canım . Sizde güzel günlerde kullanın inşallah 🥰

Şimdilik normal görünüyo canm Çatı muayenesi falan yapılmadı ama sezaryen de demedi hiç doktor
Benim doktorum.36 37 haftalarda çatı muayenesi yapiyoruz dedi ama bilmiyorum.bana yapar mi büyük ihtimal sezaryen olacak benim aslında senin normalse yapmasi gerekirdi ama acaba onuda ultrasona gore mi yapiyolar gerek görürse falan 🤔

Back