• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bugun benım doktorum da onu yazdı canım kaç günlükken başladın kullanmaya?
Bu ilaç probiyotikmiş bağırsakları için bakteri dedi. Hiç bi ilaç gazını kesmez 4 ay sürecekse 2-3 ay sürer gazı dedi.
Evet canim bagirsaklari cok guzel calistryor 3 gunlukken basldik canim 5 damla hergun ayni saatte veriyorsun yoksa etki etmz demsti doktor bnde saatlere hic dikkat etmemistim baklim saatli veriyorum iki gndr etki etckmi

Evet canim bagirsaklari cok guzel calistryor 3 gunlukken basldik canim 5 damla hergun ayni saatte veriyorsun yoksa etki etmz demsti doktor bnde saatlere hic dikkat etmemistim baklim saatli veriyorum iki gndr etki etckmi
D vitaminine 15 günlükken başla dedi de buna ne zaman başlayacagım unuttum.
Sahi kızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz?

Günaydın kizlar hamile arkadaşlarım sıcakla araniz nasil yaa bi ben miyim bu kadar daralan ellerim ve ayaklarim her daim yaniyo zaten ama son bi kac gecedir artık hic uyuamıyorum sicakdan yaa :cry:
Bende dogru duzgun uyamiyorum son 2-3 haftadir cnm. Sicaktan gece boyu kac kere duse giriyom serinleme amacla bide sisim o kadar cok oluyorki anlatamam sanki vucudumuj odemini atiyorum hale. Bebekler dogunca uyukusuz geceler icin antreman yapiyoruz galiba cnm. Biraz daha dayancaz artik 😶

Günaydın kizlar hamile arkadaşlarım sıcakla araniz nasil yaa bi ben miyim bu kadar daralan ellerim ve ayaklarim her daim yaniyo zaten ama son bi kac gecedir artık hic uyuamıyorum sicakdan yaa :cry:
valla bende öyleyim gece uyanıyorum bi daah uyumanın mümkünatı yok sıcak basıyo, balkona falan çıkıyorum bu seferde uykum kaçıyo :KK43:

Aynen yaa baştan bulantilardan uyuyamadık simdide sıcaklar uykusuz gecelere ön hazırlık 😂 B Babydust80 şiş bende de var ellerim.ve ayaklarimda hele de hareketsiz kalayim yada az ayakta kalayim üstüne basilmiyo artik kuzularimiz icin sabredicez onlar sağlıkla gelsinlerde yeter ki ama şunu iyi anladim.anne olmak hic kolay değilmiş 😂😂

Hamile olanlara Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin biraz daha sabır evet havalar çok sıcak üstüne hamilelik çok yoruyor🙂 herşey bebeklerimiz için.
Damla hakinda, bize sadece multivitamin verildi günde bir pipet olacak şekilde.
Bizde 9 günlük olduk şükür. Oğlum galiba emmeyi çok seviyor, ve memede durmayı 😀yemek yemek bile zorlaştı benim için. Acaba yalancı emzik niyetine mi kullanıyor diye düşünmüyor da değilim 😅
İlk. Defa dün doğumdan sonra tartındim 70.5 ile doğuma gittim, şuan 65.4 🤗

Bugun benım doktorum da onu yazdı canım kaç günlükken başladın kullanmaya?
Bu ilaç probiyotikmiş bağırsakları için bakteri dedi. Hiç bi ilaç gazını kesmez 4 ay sürecekse 2-3 ay sürer gazı dedi.
Bizde bugun aynı ilacı kullanmaya başladık. Benimkilerin arada geliyor. 5 damla verdim. Akşamda D vitamini vereceğim 3 damla. Bugün ilk kontrollerini yaptırdık. Tahlil sonucunu göstermeye gitti babaları. Diğer kontrol 1 ay sonra.

Hamile olanlara Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin biraz daha sabır evet havalar çok sıcak üstüne hamilelik çok yoruyor🙂 herşey bebeklerimiz için.
Bizde 9 günlük olduk şükür. Oğlum galiba emmeyi çok seviyor, ve memede durmayı 😀yemek yemek bile zorlaştı benim için. Acaba yalancı emzik niyetine mi kullanıyor diye düşünmüyor da değilim 😅
Rekor zayıflama bende 😂😂😂 106 ile girdim doğuma bugün 10. Gün kilom 90 a inmiş 😂😂32 den sonra şişmiştim şükür gitti.

Bizde bugun aynı ilacı kullanmaya başladık. Benimkilerin arada geliyor. 5 damla verdim. Akşamda D vitamini vereceğim 3 damla. Bugün ilk kontrollerini yaptırdık. Tahlil sonucunu göstermeye gitti babaları. Diğer kontrol 1 ay sonra.
Biz bu konulara daha gelemedik insallah zamani gelince bilgi isteriz cnmmm. Kuzularinla gunler nasil geciyor?

Ne kadar guzel kilo vermissin insallah bizde hizli bir sekilde kilomiza ulasiriz dogumdan sonra :) 9 gunluk oglusuna opucukler 😘

Masallah canim.Allah iste herşeye bir firsat veriyo küçük doğdu ama şükür hem sağlıklı hem meme sorunu yasamadin lop lop et olsun kuzucuga 😍🤗

Biz bu konulara daha gelemedik insallah zamani gelince bilgi isteriz cnmmm. Kuzularinla gunler nasil geciyor?
Çok şükür canım. Evde yardımcım çokta zorlanmıyorum. Alt açma, emzirme, gaz çıkarma üçlemesi ile mucizelerimizin hergün biraz daha büyüdüklerini izliyoruz 🙏🙏 çok şükür sizede az kaldı inşallah 🙏

Back