Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim inşallah vaktini bekler küçük kuzuda hic gerek kalmaz yenidogan yogunbakimina

Canım Allah yardımcın olsun Bebişler durur inşallah açılman falanda yok

Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha
Çok geçmiş olsun inşallah yogunbakimlara kalmayacak zamanda dogurursun.

Canım Allah yardımcın olsun Bebişler durur inşallah açılman falanda yok
Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha

Çok geçmiş olsun inşallah yogunbakimlara kalmayacak zamanda dogurursun.
Teşekkür ederim kızlar inşallah sabaha karşı biraz sancım oldu ama gene düne göre daha az. Kasık ağrısı ile sık gelen sancıları dikkate alın. Benim açılmam falan olmadı ama rahim ağzı yetmezliği olsa çoktan doğururdum heralde. 2 gün çektim ağrıları ha geçti ha geçecek. Dr muayene etti herşey normal dedi. Nst de ağrı çıkınca yatırdılar.

Sancın bitene kadar yatırcaklar mı canım daha önce hiç girmişmiydin nst ye

Sancın bitene kadar yatırcaklar mı canım daha önce hiç girmişmiydin nst ye
Daha geçen perşembe girdim nst ye normal çıkmıştı zaten ağrılarım pazar başladı. Ne kadar yatırırlar biliyorum yenidoğan yoğun bakım bulmak zor. Toparlamadan çıkarmaz heralde. Akşam 21.30 gibi tekrar celeston yapılacak. Bu yoğun bakım yataklarını bile kendim buldum. Hemşire olmasam tanıdık olmasa onuda bulmak zor. Özele gitsen birsürü para. Kendi hastanem ne zaman işim düşse sevk dedi. Bu seferde yd. Yoğun bakım dolu dediler.

kızlar benim sancım çıktı. Açılma yok. Rahim ağzı uzunluğuda 40 mm ama 5 yada 10 dk ya bir geliyo. Yenidoğan yoğun bakım doluymuş benim hastanede başka hastaneye sevk ettiler
Yaa geçmiş olsun canım. İnşallah en azından 36yi beklerler. Bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor sabırsız çıktı bizimkiler

evet canım çok haklısın benimde doğum paketim var ama öncesinde böyle bişey yaşayıp yatmam gerekse naparım bilmiyorum hiç devlet hastanesinde girişim olmadı. Ama eğer yoğun bakımda kalmaları gereksede özel hastaneler ücret talep edemez bilgin olsun ben ayrıcada görüştüm doğumdan sonra bişey olursa ve yoğun bakımda kalırlarsa ücreti devlet karşılıyor. Bazı hastaneler sadece bakım ücreti gibi günlük 100 lira falan talep edebiliyorlar bez vs için.

canım bu dediğin küveze girerlerse de geçerli mi? Benim hiç bilgim yok. Özel nelerı talep edebiliyor mesela her hafta nst ye girerken 20 TL ücret ödedim doktor muayene ücreti hariç.

Bende sordum yenidoğanı karşılıyor devlet ama benim yatak ücretim ödenmiyor. En son tüp bebek tedavisi görürken özelde yatmak zorunda kaldım gecesine 1150 tl istediler. Şimdi gitsem yatak parası+hocaya doğum parası bayaa masraflı olur. Bide daha kaç gün kalırım belli değil. Tüp bebek + bebeklerin ihtiyaçları maddi yönden bitirdi bizi

canım bu dediğin küveze girerlerse de geçerli mi? Benim hiç bilgim yok. Özel nelerı talep edebiliyor mesela her hafta nst ye girerken 20 TL ücret ödedim doktor muayene ücreti hariç.
aynen canım Ankarada 2 hastane ile görüştüm ikiside aynı bilgiyi verdi. NST için bilgim yok paket şeklinde bir anlaşman yoksa tetkik tahlil vs gibi göründüğü için ücret talep edebilirler ondan. Doğum yapacaksan doğum ve yatak ücretini sen ödüyosun ama bebek kuvözde kalması gerekirse bunu devlet karşılıyo. Dediğim gibi bebektende bazı hastaneler bakım ücreti talep edebiliyo günlük bunu devlet karşılamıyo

yatak ücreti çok yüksekmiş ben Ankarada iyi iki hastane ile görüştüm sezaryende ilave 2. gece için benimde ücret ödemem gerek 400-450 lira dediler. Bide canım bebek bakım muayene için falanda doğum harici ücret isteyebilirler. İnşallah gerek kalmaz zamanında kendi hastanende doğum yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…