How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhaba teyzeler :) bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür 34 haftayıda bitiriyoruz yavaştan. Doktor bu saatten sonra doğsalarda korkmayın dedi içim rahatladı şükür birde 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek görmüyorum senin şu an erken doğum riskin yok dedi. Zaten onunda komplikasyonları olabiliyormuş. Benim minnaklar sırayla büyüyo bu haftada 1800 olan bebek 2395 34+4, 2116 olan bebek 2281 gr 34+1 olmuş :KK48: Daha içerde 3 haftaları var Allah nasip ederse biraz daha alırlar inşallah.bundan sonra kontroller haftada birmiş ilk defa nst yede girdik yarım saat sürdü 15 er dk dan şükür onda da bişey çıkmadı:dua:
Ya maşallah çok güzel büyümüşler Rabbim nazarlardan korusun. İnşallah hayırlı zamanda doğar bebişler 😍😍

Kizlar kapi susu yaptiran var mi? Varsa tavsiye edebilecek website ? Kizlarima isime ozel ahsap yaptirmak istiyorum ama daha bulamadim.
Ben yaptırdım canım instagramda incitastasarim çokta güzel oldu 😀

Eklentiler

• 8F819DFC-11B3-4BF4-82AA-44199D3CB951.jpeg
    8F819DFC-11B3-4BF4-82AA-44199D3CB951.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 723BEB17-B4CA-47BC-A0C4-73FF032B2191.jpeg
    723BEB17-B4CA-47BC-A0C4-73FF032B2191.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 43
  • 5F0BE014-C65C-4EA4-B804-78BBBF610CCA.jpeg
    5F0BE014-C65C-4EA4-B804-78BBBF610CCA.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 38
Canım senin kasıklara vuran kasılmaların oluyor mu? Benim saatte 4 defa olmaya başladı. Bazen daha sıkta olduğu da oluyo.
kasıklara vuran ağrı arada bir oluyo eğer çok yorulursam bi 5 dk falan sürüyo olursa, ondan çok böyle karnımda bağzı yerlerde sertleşme gibi bişey oluyo onu sordum doktora normal yalancı kasılma onlar dedi

Canım meme emerken havayı da yutarsa gaz olur. Ben ona çok dikkat ediyorum annem sürekli uyarıyor. Meme ve biberon hangisi olursa olsun boş havayı tutturmamaya çalışıyorum.
Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyor 🙄 belki biraz büyüyünce normallesir.

Merhaba teyzeler :) bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür 34 haftayıda bitiriyoruz yavaştan. Doktor bu saatten sonra doğsalarda korkmayın dedi içim rahatladı şükür birde 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek görmüyorum senin şu an erken doğum riskin yok dedi. Zaten onunda komplikasyonları olabiliyormuş. Benim minnaklar sırayla büyüyo bu haftada 1800 olan bebek 2395 34+4, 2116 olan bebek 2281 gr 34+1 olmuş :KK48: Daha içerde 3 haftaları var Allah nasip ederse biraz daha alırlar inşallah.bundan sonra kontroller haftada birmiş ilk defa nst yede girdik yarım saat sürdü 15 er dk dan şükür onda da bişey çıkmadı:dua:
Rabbim kazasız belasız haftalarını bitirmeyi nasip etsin 😘

Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyor 🙄 belki biraz büyüyünce normallesir.
Kız aynı benim kızı anlatıyorsun bunların hepsi aynı🤣 aynen mümkün değil tabi hava yutturmamaya gayret etsem de çaba boşa. O bol bol ağzına sütun gelmesini ve bir an önce yiyip bitirmek istiyor. 🤣

Masallah kuzular buyumus cnm. Ciger igneyi bizim doktor 34.hafta yapti ve bence bana yan etkileri oldu. 2.doz vurdurdugu gun sancim cikti bide sekerim biraz yukseldi. O yuzden 1 gun yattim ciktim. Dun kontrole gittim 2700, 2300 seklinde buyumusler bebislerim doktorum kucuk olani biraz arayi acmaya basladigini o yuzden her 3 gunde bir gorcem seni diyor. Hedef 37.hafta ama belli olmaz hayirlisi olsun bekliyoruz 🤗

Back