- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.881
Haklısın ödemin gitmesiyle yine 10 kiloyu bulur benceŞimdi baktım canım 7 kilo gitmiş. Bu bebişlerin kilosu işte. Sonra giden ödem bence.
canım gözün aydın çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşalım inşallah yavrularımıza benim oğlum da hastanede sarılık için yatmıştık o geçti kandaki oksijende düşüş olmuş muhtemelen enfeksiyon kaynaklı ama ben mahvoldum 1 hafta oldu dogum yapalı 10kg gitti koşturmacadan hergün süt sağıp bırakıyoruzHanımlar benim bebişler tam çıkış yapacakken yatışa kaldılar. Doğumum çok rahat sıkıntısız geçti. Doğumda, yeni doğan ünitesi doktoru vardı. İlk baktı çok şükür nefes sorunu yok gayet iyiler dedi. Ben odaya gittiğimde minikler oradaydı. Oğlum ile kızımı aynı anda emzirdim. O sarı gelen süt ile çok şükür sıkınca ikisinde de aktı. Kızım biraz daha küçüktü onun için güçsüz diye düşündük. Gayet rahat bir gece geçirdik. Tek problem kusmalarıydı. Oğlum yedikten sonra kahverengi kusuntu çıkardı. Gece hemşireye haber verdik ciddiye almadılar. Yeni doğana yollamadı doktor yok dedi. Kızımda zor emiyor emdiği peynir gibi çıkıyordu. Buna normal dediler yine kat hemşireleri. Sabah çocuk doktoru geldi yine normal dedi. Oğlanın kan şekeri düşük çıktı sadece. Kızın gayet iyi. Doktora kızın sürekli uyuduğunu söyledim uykuya meyilli olabilir dedi. Neyse hazırlandık eşim çıkış işlemlerini yaptı çıkıyoruz. Oğlum yine öyle kusunca bu sefer direkt yeni doğana çıktık. Adam kızdı niye akşam gelmediniz diye doktor yok dediler ondan dedim adam sinir oldu. Oğlum doğumda suyunu içmiş o kahverengi renk ondanmış, kızın uyumasıda enfeksiyon varmış. Yeni doğan bebeklere kan tahlili yapılmaz mı? Neden son anda çıkıyor. Oğlana annem iki defa gitti rengini gösterdi doktor yok dediler. Çıkış yaparken yatış yaptık. Oğlum iki güne kızım en geç pazartesi gününe koynumda olacak
Allah yardimcin olsun canim sende bizlere dua etKızlar 39+3 hastaneye yattım 6da sancılarım var dua edin bana hayırlısıyla oğluşumu kucağıma alayım
Hiç bunlara takılma canım ama iğneni vurdur. Oğlum o an suyunu yutmuş olmasına rağmen o kadar güçlü ağlıyordu ki kızda enfeksiyon var bunlara rağmen çok güçlü ağladılar. Bücürler. Kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallahevet cnm biraz daha dursunlar istiyorum tabii. Bugun kontrolum vardi bir bebegim 2600gram olmus (bir hafta buyuk gidiyor) digeri haftasindan biraz kucuk kaldi 2200gram (bir hafta kucuk gidiyor) ve doktorum sirf bu nedenle ciger igne yapalim ve haftaya kucuk bebegim halen kucuk devam ederse doguracam dedi yani 36 hafta dogurmus olcam cnm biraz endiseliyim tabii ama insallah hersey guzel olur. Yarin sabah ikinci doz vurduracam bakalim bebislerim ne zaman gelcekler. Asil planimiz 37.hafta ama nasip kismet bir hafta erken gelebilirler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Her hangi bir erken dogum belirtim yok aslinda ama eger bir bebek gelisimi geride ise bekletmek tavsiye edilmez dedi cnm. Simdi annemle beraber hastane cantamizi hazirliyoruz
Sen ilçeden mi gidip geliyorsun. Oda yorar canım. Nefes sorunu olmasın, kalp, böbrek canım bunlar geçecek. Kızımda enfeksiyon var ya doktor bu şekilde devam etse fark etmeseniz böbreği susuz kalırdı. 24 saat geçmeden müdahale etmiş olduk. Korkmayın çabuk toparlar dedi. Hayırlı yönünden bakmak gerekiyor. Alacağız bebeklerimizi yanımızacanım gözün aydın çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşalım inşallah yavrularımıza benim oğlum da hastanede sarılık için yatmıştık o geçti kandaki oksijende düşüş olmuş muhtemelen enfeksiyon kaynaklı ama ben mahvoldum 1 hafta oldu dogum yapalı 10kg gitti koşturmacadan hergün süt sağıp bırakıyoruz
Amin inşallah canım evet gidiş geliş hergün. Tez zamanda saglık la inşallahSen ilçeden mi gidip geliyorsun. Oda yorar canım. Nefes sorunu olmasın, kalp, böbrek canım bunlar geçecek. Kızımda enfeksiyon var ya doktor bu şekilde devam etse fark etmeseniz böbreği susuz kalırdı. 24 saat geçmeden müdahale etmiş olduk. Korkmayın çabuk toparlar dedi. Hayırlı yönünden bakmak gerekiyor. Alacağız bebeklerimizi yanımıza
Canım ilk dogduklarinda kan alınmadı mi enfeksiyon kanda çıkmadı mı biz nasıl bileceğiz bir sorun var mı yok muSen ilçeden mi gidip geliyorsun. Oda yorar canım. Nefes sorunu olmasın, kalp, böbrek canım bunlar geçecek. Kızımda enfeksiyon var ya doktor bu şekilde devam etse fark etmeseniz böbreği susuz kalırdı. 24 saat geçmeden müdahale etmiş olduk. Korkmayın çabuk toparlar dedi. Hayırlı yönünden bakmak gerekiyor. Alacağız bebeklerimizi yanımıza
inşallah canım hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallahsizleri gördükçe içime neşe kaplıyorrabbim bana da sağlıklı bir şekilde Doğum nasip etsin o zamanlar çabuçak geldin istiyorum gözümle göreyim yavrularını kucaklarına alanlara hayırlı olsun diyorum almak için gün sayanlara da hadi bir çırpıda hayırlı doğumlar nasip olsun diyorum bizler için de dua edin. İsmim Hande
Amin canım inşallah Allah razı olsun sana da geçmiş olsun ilk ve son olsun iyi olsunlar Bi daha hiç ayrı kalmayalım yavrularımızdanGeçmiş olsunVosvos88 Allahın izniyle bunlar ufak tefek şeyler içini ferah tut bebeğin en kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur
Minnaklarimm sana da geçmiş olsun cnm ya insan kendini unutup bebeğinin derdine düşüyor senin de 2 tane Allah yardımcın olsun. Ama en azından eve çıkmadan fark edildi. Allah şifa versin ikisine de
Bende çıkış yapmak üzere hazırlandım. Oğlum burda kalacak 2 güne bir süt getirecez inşallah. Şuanda içim okadar rahat ki iyiki bildiğim bir hastaneye geldim. Diyarbakır memorial da oldu doğumum kızlar. Toplam 3bin TL 2 gece kaldım afedersiniz pedimi bile hemşireler değiştirdi. Herşey de çok Disziplin li. Çok memnun kaldım yine..
Aynen canim çok şükür. İlk kötü oldum sonra kendime geldim. Çok şükür eve gelmeden fark edildi. Bizde görmeye gideceğiz ya çok özledim seslerini kuşlarım benimGeçmiş olsunVosvos88 Allahın izniyle bunlar ufak tefek şeyler içini ferah tut bebeğin en kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur
Minnaklarimm sana da geçmiş olsun cnm ya insan kendini unutup bebeğinin derdine düşüyor senin de 2 tane Allah yardımcın olsun. Ama en azından eve çıkmadan fark edildi. Allah şifa versin ikisine de
Bende çıkış yapmak üzere hazırlandım. Oğlum burda kalacak 2 güne bir süt getirecez inşallah. Şuanda içim okadar rahat ki iyiki bildiğim bir hastaneye geldim. Diyarbakır memorial da oldu doğumum kızlar. Toplam 3bin TL 2 gece kaldım afedersiniz pedimi bile hemşireler değiştirdi. Herşey de çok Disziplin li. Çok memnun kaldım yine..
Kan grubu için aldılar. Buna bakmamışlar demekkiCanım ilk dogduklarinda kan alınmadı mi enfeksiyon kanda çıkmadı mı biz nasıl bileceğiz bir sorun var mı yok mu
Oğluşun tez zamanda yanında olsun canımGeçmiş olsunVosvos88 Allahın izniyle bunlar ufak tefek şeyler içini ferah tut bebeğin en kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur
çok sevindim canım senin içinde inşallah oğlunda en kısa sürede evine dönerGeçmiş olsunVosvos88 Allahın izniyle bunlar ufak tefek şeyler içini ferah tut bebeğin en kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur
Inşallah burda hepimiz zorluklarla hamile kalmış insanlariz o yüzden kendi dururumuzdaki insanlari en iyi biz anlariz ve hic bir zamn unutmayiz gercekten mucizeme sevindigim heranimda duam rabbim bütün olmayanlara da yasat bu duyguyu insallah canim sende bigun yazacaksin mucizem benimle diye
canım sperm morfolojisini hiç bilmiyorum inan eşimden sadece 5-6 motil sperm çıkıyor başka hastanede de bakılacaktı orada embriyolog olmadığı için makine hiç sperm bulmadı. erkek infertilitesinde sağlıklı sperm seçmek için mikroçip yöntemi var bunu bi araştırın isterseniz. Tabiki Allah ol derse oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kinikte mikroçip yapılmadı, ilk transferim kimyasaldı belki spermden kaynaklı kalitesizdi embriyo bilmiyorum.
canım sperm morfolojisini hiç bilmiyorum inan eşimden sadece 5-6 motil sperm çıkıyor başka hastanede de bakılacaktı orada embriyolog olmadığı için makine hiç sperm bulmadı. erkek infertilitesinde sağlıklı sperm seçmek için mikroçip yöntemi var bunu bi araştırın isterseniz. Tabiki Allah ol derse oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kinikte mikroçip yapılmadı, ilk transferim kimyasaldı belki spermden kaynaklı kalitesizdi embriyo bilmiyorum.
çok teşekkür ederim canım ilgilenip yazdığın için.canım sperm morfolojisini hiç bilmiyorum inan eşimden sadece 5-6 motil sperm çıkıyor başka hastanede de bakılacaktı orada embriyolog olmadığı için makine hiç sperm bulmadı. erkek infertilitesinde sağlıklı sperm seçmek için mikroçip yöntemi var bunu bi araştırın isterseniz. Tabiki Allah ol derse oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kinikte mikroçip yapılmadı, ilk transferim kimyasaldı belki spermden kaynaklı kalitesizdi embriyo bilmiyorum.
bu şekilde sağlıksız embriyo oluşma olasılığıda düşüyor canım biraz daha maliyetli oluyo ama tekrar tekrar transfer süreci yaşayıp mutsuz olmaktan iyidir. Benim bu seferde olmasa tüp bebek merkezini değiştircektim bu yüzden. Allah gönlüne göre tez zamanda nasip etsin inşallahçok teşekkür ederim canım ilgilenip yazdığın için.
görüştüm tüp bebek merkeziyle hem mikroçipli olacak, hem de inşallah embriyolarım oluşursa pgt yöntemini kullanacaklarmış.
sağsalim kucağınıza alın inşallah yavrunuzu.
Neyse ki az kaldı canım sıkıcaz dişimizi. Mide yanması mahvediyor beni de.Bende 30 lu haftalarda biraktim bende ilac bulantiyi kesmedi sadece kusmayi durdurdu o yuzden bulanti bastrmak icinde hep yedim hala daha aynıyım bazi gunler midem cok sıkıntı cikariyo
Allah bir avazda kurtarsınKızlar 39+3 hastaneye yattım 6da sancılarım var dua edin bana hayırlısıyla oğluşumu kucağıma alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?