Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Birbirine benziyorlar cinsiyetleri aynı olmamasına rağmen. Kafaları top top yuvarlak. Kızın saçları koyu, oğlan kumral ama benziyorlar. Hayallerimden çok daha güzeller 💞
Yaa fotoğraflarda biri bana biri babaya benziyo bakalım nasıl olacaklar çok merak ediyorum kuzularımı sağlıklı olsunlarda😍😍

Yaa fotoğraflarda biri bana biri babaya benziyo bakalım nasıl olacaklar çok merak ediyorum kuzularımı sağlıklı olsunlarda😍😍
Ne guzel gordunuz bile biri sen biri baba :) Bizde esimle o sekilde sakalasiyoruz bazen. Benim kizlar bir sefer bile yuzlerini gostermediler zaten duruslari sirti donik doktorum her kontrolde gostermeye calisti ama sans yok. 5 ayliken gittigim prenatologda bile gosteremedi sadece yandan cok az gorundu artik dogumda ancak gorebilecez canlarimi :KK36:

Evet öyle de bakıyorum canım. Lohusa takımlara hep bi yerine bi fiyonk bi inci bişi kondurmuşlar illa, hiç benlik değil 😑 eşim diyor ki niye tesettür mağazalarının seçeneklerine bakmıyorsun, hani uzun kapalı sabahlıklı falan olur diyor da anacım başına tesettür kelimesi gelince daha da güllü dallı yapıyorlar 😆
Aynen hem Onların fiyatları da daha da uçuk geldi bana

Ne guzel gordunuz bile biri sen biri baba :) Bizde esimle o sekilde sakalasiyoruz bazen. Benim kizlar bir sefer bile yuzlerini gostermediler zaten duruslari sirti donik doktorum her kontrolde gostermeye calisti ama sans yok. 5 ayliken gittigim prenatologda bile gosteremedi sadece yandan cok az gorundu artik dogumda ancak gorebilecez canlarimi :KK36:
Canim benim oglumda hic göstermedi kendini benimde ayrıntlı ultrasonum cok zor olmuştu doktr yuz hatlarini bile zorla gordu kaldiki poz vermesi tek net gördüğüm çenesiydi ayrıntılıda

Bizde birini göremiyorduk en son yan yatarak baktı doktor 😂😂

Bu arada bizde bugun ilk nst deneyimimizi gerçekleştirdik 😀 doktorum nst iyi gelmis dedi sanci falan cikmamis sanırım eger agrin sancin olursa haftaya gel ama olmazsa iki hafta sonra gel gün vereyim dedi muhtemel 39 hafta icinde olacak doğumum nasibse 3 hafta kadar var oğlusumun boyu kilosuda haftasiyla tam çıktı yine hep böyle gitti zaten bizde durumlar böyle

Yeni nstde bir bebegim sancisiz ama digeri sancili cikti bu ne demek oluyor emin degilim. Tekrar bir tane serum takildi hayirlisi artik kizlar :KK200: :nazar: :dua:
Nst, sancı falan hiç bilmediğim şeylerdi, ki hala yaşamadım da ama öğrendim diyordum, bunu okuyana kadar. Sancının öyle ikizlerde birinde var birinde yok şeklinde olabileceğini hiç düşünmemiştim. Biri pek heyecanlı galiba annesi 😍 inşallah beklerler biraz daha 🙏

Kızlar benim oğlan memeyi tuttuğu zaman guzel emiyor ama cok zor tutuyor. Bas bas bagırıyor tutmuyor. Uykudan cok zor uyandırıyoruz. Memeyi tutması için neler yapabilirim

Nst, sancı falan hiç bilmediğim şeylerdi, ki hala yaşamadım da ama öğrendim diyordum, bunu okuyana kadar. Sancının öyle ikizlerde birinde var birinde yok şeklinde olabileceğini hiç düşünmemiştim. Biri pek heyecanlı galiba annesi 😍 inşallah beklerler biraz daha 🙏
Amin insallah cnm. Bende ilk nst 33.hafta basladim hic sancim yoktu ondan cok rahattim sanki hic sanci cikmayacak gibi dusundum :) Bugun surpriz oldu 🤔 Evet iki farkli sanci olabilyormus hayirlisi cnm.

Amin insallah cnm. Bende ilk nst 33.hafta basladim hic sancim yoktu ondan cok rahattim sanki hic sanci cikmayacak gibi dusundum :) Bugun surpriz oldu 🤔 Evet iki farkli sanci olabilyormus hayirlisi cnm.
ikisinede ayrı ayrı takılıyo ama rahim tepe noktasındakinin yeri değişmiyo. tepe noktasındaki sancını gösteriyo. bebekle alakası çok yok. bebeğe takılan bebek strese giriyomu diye bakıyo. takılı olduğu sürede 1 tane sancı yakalamış yani.

Kızlar hayırlı geceler doğum yaptım çok şükür sabah 6da geldim akşam 19.05de oğlumu kucağıma aldım. Çok zor oldu normal doğumu ben hiç bir iğne ilaçda istememiştim hangi akılla yaptıysam bunu. Son saatler artık beni sezeryana alın diye kendimden geçtim çünkü açılmam 6cmde kaldı. Amaaa çok şükür ki rabbim yardım etti Bi anda herşey oldu bitti. Rabbim hepinizi bir avazda uğraştırmadan kurtarsın Allah yardımcınız olsun. Darısı doğum yapacakların başına inşallah❤️

ikisinede ayrı ayrı takılıyo ama rahim tepe noktasındakinin yeri değişmiyo. tepe noktasındaki sancını gösteriyo. bebekle alakası çok yok. bebeğe takılan bebek strese giriyomu diye bakıyo. takılı olduğu sürede 1 tane sancı yakalamış yani.
Peki sabahin sancidan azaldigini soyledi bu iyi isaret mi acaba cnm?

Kızlar hayırlı geceler doğum yaptım çok şükür sabah 6da geldim akşam 19.05de oğlumu kucağıma aldım. Çok zor oldu normal doğumu ben hiç bir iğne ilaçda istememiştim hangi akılla yaptıysam bunu. Son saatler artık beni sezeryana alın diye kendimden geçtim çünkü açılmam 6cmde kaldı. Amaaa çok şükür ki rabbim yardım etti Bi anda herşey oldu bitti. Rabbim hepinizi bir avazda uğraştırmadan kurtarsın Allah yardımcınız olsun. Darısı doğum yapacakların başına inşallah❤
İlk normal doğumumuz sen oldun sanırım canım tebrik ederim🥰 sağlıkla büyüt inşallah

Back