- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.801
Spinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectıCanim nasil gecti ameliyatin bebis nasil kac kg doğdu spnal mi oldun sende ve ayaklandin mi cok gecmis olsun tekrardan
Saol canım hepimizin gözü aydın olsun inş arkadasın bebişi de yanındadır
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünSpinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectıçekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu sormak istediğini olursa cevaplarım ☺ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Gözün aydın canım kuzular nasıl kiloları nasıl oldu ay çok şey merak ediyorum emzirebildinmi
Gözün aydın canım geçti bitti sezaryendr herşeyde sağlıkla büyüt kuzunuSpinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectıçekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu sormak istediğini olursa cevaplarım ☺ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Hosgeldin canim grubun ilk ikizleri de gelmis oldu aramiza Rabbim evlatlatina hayırlı uzun ömürler versin nasilsin durumun nasil bebisler nasil ❤
Masallah cok guzel kilosu boyudaSpinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectıçekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu sormak istediğini olursa cevaplarım Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Ameliyatım çok şükür yarım saat sürdü canım kolay geçti. Sonrasında ben biraz kötü oldum ağrım oldu. Baş ağrısı çok olmadı. Serum falan derken gece kendime geldim. Benim oğlan emiyor. Kız çok uykucu kan şekeri oğlandan daha iyi ama deli olacam. Eve çıkacağız birazdan evde ona neler yapacamSaol canım hepimizin gözü aydın olsun inş arkadasın bebişi de yanındadırSenin kuzular nasıl, nasıl gectı ameliyat
Canım doktorum haklı çıktıGözün aydın canım kuzular nasıl kiloları nasıl oldu ay çok şey merak ediyorum emzirebildinmi
Masallah kuzulara ya cok cokkkk sevindim hos gelmis grubun ilk ikizleriCanım doktorum haklı çıktıoğlum 3 kilo doğdu emiyor iki kez kaka yaptı üç kez çiş çok şükür kızım 2.5 kilo doğdu aslında o da emse emecek çok nazlı uykucu. Kan şekeri kızın daha iyi çıktı. Oğlan doymuyor sütüm bu arada geldi ama çok değil kaşıkla veriyorum ama sezaryen için ilk sıkmada gelmesi şükürlük mama da veriyoruz bu arada. Emzirdim hemde ikisini aynı anda. İlk emzirmem de ikisine aynı anda verdim. Sonra kime denk gelirse. Çocuk doktoru gördü iyiler çok şükür
Cok sukur kilosi boyu masallah ne kadar guzel duygular bunlar. Cok heyacanlandim artik dogurmak istiyorum sizleri oyuncaSpinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectıçekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu sormak istediğini olursa cevaplarım ☺ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Senin moralin yuksek gordugume cok sevindim cnmm pasamiz en yakin zamanda yanina gelir merak etme bak hersey guzel gecti sukurler olsun darisi basimizaMerhaba hanımlar. Bebeğim yoğum bakımda ama iyi görünüyor elhamdülillah. Bende süt sağdim şükür 2 kere bebeğe verildi 1 çay kaşığı da olsa. Gece boyunca 2 saate bir yürüyüşe kalktım ve bebeğimi görmeye gittim. Hiç korkmayın hanımlar Allah yar ve yardımcınız olsun ❤ Şimdi benim için dinlenme zamanı..
zuzu3838 Minnaklarimm gözünüz aydın inşallah. Hemen toparlanır iz bebeklerimiz aynı tarihte doğdu ne güzel bu arada benim büyük oğlum 23.10 kısmet ya küçük oğlum da 23. 06 biri 14.50 diğeri 16.50 de doğdu
hay maşallahhhh kuzulara çok şükür idolümsün valla çok çok sevindimCanım doktorum haklı çıktıoğlum 3 kilo doğdu emiyor iki kez kaka yaptı üç kez çiş çok şükür kızım 2.5 kilo doğdu aslında o da emse emecek çok nazlı uykucu. Kan şekeri kızın daha iyi çıktı. Oğlan doymuyor sütüm bu arada geldi ama çok değil kaşıkla veriyorum ama sezaryen için ilk sıkmada gelmesi şükürlük mama da veriyoruz bu arada. Emzirdim hemde ikisini aynı anda. İlk emzirmem de ikisine aynı anda verdim. Sonra kime denk gelirse. Çocuk doktoru gördü iyiler çok şükür
ayy aynı şeyi bende düşünüyorum ama kalsınlar biraz daha baksanaCok sukur kilosi boyu masallah ne kadar guzel duygular bunlar. Cok heyacanlandim artik dogurmak istiyorum sizleri oyuncaTebrik ederim cnmm
Rabbim yardımcınız olsun canım ama ümitsizliğe kapılma bizdede aynı sorun vardı hareket 0 sağlıklı sperm yoktu nerdeyse. 5 yıl hiç korunmadığımız halde hamile kalmadım kullanmadığımız karışım vitamin ilacı kalmadı ama işe yaramadı. En son doktor normal hamile kalamazsın dedi aşılama bile olmaz tüp bebek tek şans dendi.tedavite başladık sadece 3 spermle 3 yumurta dölleyebildiler biri sağlıksızdı ikisini transfer yaptılar veeee mucizem bizi seçti ve ilk deneme tutundumerhaba arkadaşlar. öncelikle yavrularını kucaklarına alanlar olmuş, rabbim sizlere bağışlasın, gözünüz aydın. hamile olanlarda inşallah sağ salim kavuşurlar kuzularına.
bana yardımcı olursunuz umuduyla buraya yazmak istedim. şimdiden allah razı olsun sizden.
4 ay arayla 2 kere kaybettim yavrularımı. eşim sperm dna testi verdi dna hasarı yüzde 40, morfoloji ve ileri hareket 0 çıktı.
doktor bu sonucu görünce asla normal hamile kalma yoksa yine kaybedersin dedi.
3 ay ceviz ve haftada en az 3 kere balık yiyin dedi. bi de peak diye bi vitamin verdi eşime. eylülde tüp bebek yaptıracağız.
size sormak istediğim şey, bizim tutma ihtimali çook mu düşük. yani sağlıklı sperm bulunmayabilr mi. ya da bu durmu olup, yani erkek infertilitesi, sperm dna hasarı yüksek olan arkadaşlar neler yaptınız.
sevgiler...
Canim tedavin simdiden hayirli olsun ümitsizliğe kapilma hic benim esim azospermiydi yani 0 sperm canli cansiz hareket hareketsiz 0 di hic yoktu tese ameliyatiyla doku alindi ve şuan hamileyim eğer Allah nasb edecekse imkansizlari oldurur inşallah sende sağlıkla sihhatle kucağına alirsin bebeğini hic umutsuz olmamerhaba arkadaşlar. öncelikle yavrularını kucaklarına alanlar olmuş, rabbim sizlere bağışlasın, gözünüz aydın. hamile olanlarda inşallah sağ salim kavuşurlar kuzularına.
bana yardımcı olursunuz umuduyla buraya yazmak istedim. şimdiden allah razı olsun sizden.
4 ay arayla 2 kere kaybettim yavrularımı. eşim sperm dna testi verdi dna hasarı yüzde 40, morfoloji ve ileri hareket 0 çıktı.
doktor bu sonucu görünce asla normal hamile kalma yoksa yine kaybedersin dedi.
3 ay ceviz ve haftada en az 3 kere balık yiyin dedi. bi de peak diye bi vitamin verdi eşime. eylülde tüp bebek yaptıracağız.
size sormak istediğim şey, bizim tutma ihtimali çook mu düşük. yani sağlıklı sperm bulunmayabilr mi. ya da bu durmu olup, yani erkek infertilitesi, sperm dna hasarı yüksek olan arkadaşlar neler yaptınız.
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?