- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.781
Dualarimiz sizinle canim Allah yardimcin olsun seninde hadi guzel haberlerle gelinAmin kızlar saolun hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah bende sizlere dua edicemSizler de beni unutmayın sezaryenden korkuyorum biraz
Aayy canim gözünaydın cok geçmiş olsun ❤❤Hanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Gözün aydın canımm iyidir inşallah bebişteHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Bu arada insallah bebisinde sag salim hemen gelsin kucağınaHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Cok saol canım Rabbim seni de bebişinle hemen kavustursunzuzu3838 korkulacak bir şey yok canım dualarım seninle. İlk ağlaması kadar güzel bir ses yok.. Tadını çıkar.
Canım gözün aydın çok sevindimHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Gözün aydın canım Hosgelmis.kac kg doğdu ? İnşallah birlikte dönersiniz evinizeHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
geçmiş olsun canım Allah bebişine hemencecik kavustursun Allah analı babalı büyütsün Hayırlı olsun canımHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Cok sukur pasamiz dogdu ameliyatin iyi gecmene cok sevindim. En kisa zamanda sana verirler cnmmmmm bugun cok duygusal gun oldu hepimiz icin. Annegin insallah en yakin zamanda gelir yanina insallahHanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Bende yarin kontrola gidecem bakalim ne diyecek. Ya artik cok agirlastim odemler fena24 temmuz dedi doktor canım 37+1 oluyoruz banada yapmadı daha soracaklarımı not aldım bu sefer
Senin kontroller haftada 1 e düştü mü beni 2 hafta sonra çağırdı haftaya kontrolüm var ben daha 33 de zorlanıyorum 35i düşünemedimBende yarin kontrola gidecem bakalim ne diyecek. Ya artik cok agirlastim odemler fenahaftalar saymaya basladim biraz daha sabir diyorum bebislerimiz icin katlanacaz artik. Benimde buyuk ihtimal 37+3 Pazartesi 13 Temmuz olabilir cunku 37+1.2 hafta sona denk geliyor
Canım gözünaydın bebeğine kavuşmuşsun. Çok sevindim inşallah minnoş hemencecik toparlayacak ve annesiyle evine gidecek. Sağlıklı, mutlu, şans dolu bir ömrü olsun inşallah1900gr doğdu benim oğlum. Yeni yeni kendime geliyorum haliyle ağrılar da başladı. Yinede şükür bugüne.
Annem de cuma günü burda Allahın izniyle
Durumu nasıl oğluşun canım iyidir inşallah1900gr doğdu benim oğlum. Yeni yeni kendime geliyorum haliyle ağrılar da başladı. Yinede şükür bugüne.
Annem de cuma günü burda Allahın izniyle
Canim nasil gecti ameliyatin bebis nasil kac kg doğdu spnal mi oldun sende ve ayaklandin mi cok gecmis olsun tekrardanAmiiin çok saolun kızlar darısı zamanında hepinize olsun inşallahcok farklı bir duyguymus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?