- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.741
![Angelnursee](/data/avatars/s/868/868803.jpg?1564854345)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan haber bekliyorum ınsallah kolaylikla atlatmıştır doğumunu canim sen naptin hastaneye yatisini yaptin mi insallah saatler sonra kuzularin koynundaAngelnursee doğum yaptın mı canım??
Merhaba canim hadi hayirlisi insallah sende bugun doguracaksin pasani merak etme tatlim hersey guzel olcak pozitif ol sana veMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah yardimcin olsun kuzum inşallah sag salim alırsın yavrunu kucağınaMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebişle seni inşallah.Merhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırla kavuşun inşallah sağlıkla canım dualarımız seninleMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canım duamdasınMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
1 saate inşallah anne olmuş olacağım. Rabbime emanet ettimMerhaba canim hadi hayirlisi insallah sende bugun doguracaksin pasani merak etme tatlim hersey guzel olcak pozitif ol sana veMinnaklarimm duam sizinle bugun. Aslinda cok ve cok mutluyum bu gunlere geldik ne kadar sukur edip sevinsekde az. Guzel haberinizi bekliyorum
![]()
![]()
![]()
Şimdi yatışım oldu 1 saat sonra inşallah canımBende ondan haber bekliyorum ınsallah kolaylikla atlatmıştır doğumunu canim sen naptin hastaneye yatisini yaptin mi insallah saatler sonra kuzularin koynundaRabbim kolaylik versin insallah
ayy çok heyecanlıııı inşallah hayırlısıyla bizde görelim o günleriŞimdi yatışım oldu 1 saat sonra inşallah canım![]()
canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişi hiç kalmadan evinize gidersiniz inşallah dua ediyorum sizin içinMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çookk teşekkür ederim
Canım Allah yardımcın olsun maşallah ne güzel durdular da utandırdılar herkesiGözün aydın canımay benim bebeler yapıştı mı acaba içerde, niye kendi kendilerine gelmediler bugün 37+3 olduk ikizler erken doğar dediler. Yüreğimiz ağzımızda bu haftaya geldik hani bende cumartesi günü belki suyum falan gelir diyordum ama tık yok. Eşimde bekleyelim diyor baksana kendileri gelmiyor diyor iyice sinir ediyor. Bugün de benim kavuşma günüm
inşallah kızım biraz daha gelişmiştir.
Teşekkür ederim canım darısı bekleyenlere inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle ♥ inşallah endişelerin son bulsun bugün, hayırla geldin oğlunMerhaba hanımlar. Benim bugün kontrolüm diyarbakır'da yatış ile devam etti ve şuan ameliyat sırası bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.