- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.761
Teşekkür ederimHayırlı olsun♥ ay darısı bizlere
HahaYa sanki yıllardır hamileymişim gibi geliyo sizde öyle hissediyo musunuzsıpalar az daha büyük olsalar çok fena doğurasım var
ben evden çıkamamış olmamıza bağlıyorum birazda hep koronadanHahaaynen canim bende de öyle bi hava var birazda zor geçince hamilelik zaman gecmek bilmedi gibi
Ahh canım hele şu son haftalar hiç geçmiyor yaaYa sanki yıllardır hamileymişim gibi geliyo sizde öyle hissediyo musunuzsıpalar az daha büyük olsalar çok fena doğurasım var
Evet canm onunda etkisi var hayırlısı olsun zor mor gecirdik bu kadar zmani 4 haftada gecer insallah benim henuz tarh vermedi doktr persembe kontrolum var bakalim belki bu defa verir bizede tarhben evden çıkamamış olmamıza bağlıyorum birazda hep koronadanson 4 hafta bitmiyo sanki
kesin sezaryen mi olcak canım seninde belki normal olur bizim ikiz 37 den sonra çok bekletmiyoruz zaten diye verdi tarihiEvet canm onunda etkisi var hayırlısı olsun zor mor gecirdik bu kadar zmani 4 haftada gecer insallah benim henuz tarh vermedi doktr persembe kontrolum var bakalim belki bu defa verir bizede tarh
yaa seninde çok az kaldı hayırlısıyla sende bi nefeste kucağına al inşallahAhh canım hele şu son haftalar hiç geçmiyor yaa
ayyy ciddimisinnnnKızlar bugun bende doğuma alınıcamsuyumuz azalmıs haftamız güzel riske atmayalım dedi doktorum
Vay vay bugun toplam 4 kuzumuz dogacakKızlar bugun bende doğuma alınıcamsuyumuz azalmıs haftamız güzel riske atmayalım dedi doktorum
Senin tam tarihin belli mi cnm? Benim doktorum da 37den sonra fazla bekletmeyiz dedi yani 37+2.3.4 gibi gunlerde olacak. Bugun 34+4 gunluk olduk ve ciger gelistirme yapilmadi halekesin sezaryen mi olcak canım seninde belki normal olur bizim ikiz 37 den sonra çok bekletmiyoruz zaten diye verdi tarihi
Vay vay bugun toplam 4 kuzumuz dogacakhadi hayirlisi cnm dogumun kolay gecsin bize de haber et duamdasin Darisi basimiza
yaa seninde çok az kaldı hayırlısıyla sende bi nefeste kucağına al inşallah
Amin kızlar saolun hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah bende sizlere dua edicemayyy ciddimisinnnnsağlıkla gelsin minik kuzun inşallahhh
Zuzuuuuu hayırlı olsunKızlar bugun bende doğuma alınıcamsuyumuz azalmıs haftamız güzel riske atmayalım dedi doktorum
Sağlıkla gelsin bebişinKızlar bugun bende doğuma alınıcamsuyumuz azalmıs haftamız güzel riske atmayalım dedi doktorum
Sağlıkla gelsin bebişin
Amiin cok saolun kızlarZuzuuuuu hayırlı olsunsen de kavuşuyorsun nihayet ♥ inşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
24 temmuz dedi doktor canım 37+1 oluyoruz banada yapmadı daha soracaklarımı not aldım bu seferSenin tam tarihin belli mi cnm? Benim doktorum da 37den sonra fazla bekletmeyiz dedi yani 37+2.3.4 gibi gunlerde olacak. Bugun 34+4 gunluk olduk ve ciger gelistirme yapilmadi hale
Büyük bir ihtimal sezaryankesin sezaryen mi olcak canım seninde belki normal olur bizim ikiz 37 den sonra çok bekletmiyoruz zaten diye verdi tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?