Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

ben evden çıkamamış olmamıza bağlıyorum birazda hep koronadan son 4 hafta bitmiyo sanki
Evet canm onunda etkisi var hayırlısı olsun zor mor gecirdik bu kadar zmani 4 haftada gecer insallah benim henuz tarh vermedi doktr persembe kontrolum var bakalim belki bu defa verir bizede tarh

Evet canm onunda etkisi var hayırlısı olsun zor mor gecirdik bu kadar zmani 4 haftada gecer insallah benim henuz tarh vermedi doktr persembe kontrolum var bakalim belki bu defa verir bizede tarh
kesin sezaryen mi olcak canım seninde belki normal olur bizim ikiz 37 den sonra çok bekletmiyoruz zaten diye verdi tarihi

kesin sezaryen mi olcak canım seninde belki normal olur bizim ikiz 37 den sonra çok bekletmiyoruz zaten diye verdi tarihi
Senin tam tarihin belli mi cnm? Benim doktorum da 37den sonra fazla bekletmeyiz dedi yani 37+2.3.4 gibi gunlerde olacak. Bugun 34+4 gunluk olduk ve ciger gelistirme yapilmadi hale

Vay vay bugun toplam 4 kuzumuz dogacak hadi hayirlisi cnm dogumun kolay gecsin bize de haber et duamdasin Darisi basimiza
yaa seninde çok az kaldı hayırlısıyla sende bi nefeste kucağına al inşallah
ayyy ciddimisinnnn sağlıkla gelsin minik kuzun inşallahhh
Amin kızlar saolun hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah bende sizlere dua edicem Sizler de beni unutmayın sezaryenden korkuyorum biraz

Senin tam tarihin belli mi cnm? Benim doktorum da 37den sonra fazla bekletmeyiz dedi yani 37+2.3.4 gibi gunlerde olacak. Bugun 34+4 gunluk olduk ve ciger gelistirme yapilmadi hale
24 temmuz dedi doktor canım 37+1 oluyoruz banada yapmadı daha soracaklarımı not aldım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…