Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

yaa şaka gibii resmen doğuruyosunnnn çok heyecanlandım :KK48: ilk ikizimiz geliyo kısmetse. Bizde ilk defa dün biraz yürüyüşe çıktık göl kenarına 3 5 foto çektik. Kısmet olursa bu haftasonu arkadaşta makine var o çekcek sırf onun için elbise aldım göbek çektirdi elbisenin astarı azcık kısa geldi ama olsun :KK48:
Vallahi ciddi ciddi doğuracağım 😂😂😂 iyi yapmışsın biz son güne kaldık. Hele senin zamana var daha belli oldukça çektir. Bebişler görsün ilerde oy ya yerim onları 🤗🤗

Vallahi ciddi ciddi doğuracağım 😂😂😂 iyi yapmışsın biz son güne kaldık. Hele senin zamana var daha belli oldukça çektir. Bebişler görsün ilerde oy ya yerim onları 🤗🤗
Biz sormadan herşeyi anlat olur mu😊 ikiz tecrübeli anne bize lazim😅 ilk emzirme ilk ayağa kalkışta hissedilen mama takviyesi gerekti mi hastanede kac bez kac kiyafet kullanildi en cok neye ihtiyaç duydun..her sey... sanırım temmuz 15 ten önce benimkiler de doğacak en azından o zamana kadar neler beni bekliyor bileyim😂😂

Biz sormadan herşeyi anlat olur mu😊 ikiz tecrübeli anne bize lazim😅 ilk emzirme ilk ayağa kalkışta hissedilen mama takviyesi gerekti mi hastanede kac bez kac kiyafet kullanildi en cok neye ihtiyaç duydun..her sey... sanırım temmuz 15 ten önce benimkiler de doğacak en azından o zamana kadar neler beni bekliyor bileyim😂😂
İkizlerle fırsat bulursam yazarım doğumu geç olan ikizlere daha fazla faydam olur 😂😂😂😂

Minnaklarimm Minnaklarimm cnm dün gibiydi bu başlığı açalım mı konuşmasını yapmıştık. Nerden nereye bu günlere getirene şükürler olsun. Ben de yarın tekrar doktora gidiyorum ama inan kendimi unutum seni düşünüyorum, kavuşma heyecanı ilk ikiz bebek heyecanı Allahım mahrum bırakmasın kimseyi.
Şimdiden güzel bir doğum ve çabuk toparlanma diliyorum sana Rabbim kolaylaştırsin yar ve yardımcın olsun ❤️🤲🖤

Bebeklerini ilk gördüğünde bizlere de dua et..

Günaydın kızlar Angelnursee Angelnursee inşallah hayırla kurtulursun hepimize kolaylıklar canlar biz emme sıkıntısı yaşıyoruz oğlan memeyi tutmuyor başı küçük bir iki çekip birakıyor Nesir Nesir @Jhulia sizin beslenme durumları nasıl kızlar sarılık la ilgili bilginiz?
Kuzum ben hormonal sıkıntım vardı sütüm gelmeyebilir diye doğar doğmaz biberon ile mama verdim. Zaten sezeryanda başlarda süt gelmiyor benim kız aç doğdu zaten baya ağladı mama vermek zorunda kaldık doymadı hemen. Ama sonradan sütüm geldi. Şuan mamayı biberonla verdigime pişman oldum. Meme tutmakta sıkıntı çıkarıyor. Benimki biliyor emmeyi ama biberonla ağzına bol gidiyor diye memeyi istemiyor. Keyfi isteyince alıyor memeyi lıkır lıkır içiyor. Keyfi istemeyince ortalığı yıkıyor. Bakalım bu savaş ne zamana kadar devam edecek 🤣 sütüm öyle bol değil ama gün geçtikçe artıyor sagiyorum arada görüyorum arttığını. Ben kızıma doğduğundan beri mama veriyorum emse de emmese de o yüzden sarılık olmadı benim kızım 🥰

Minnaklarimm Minnaklarimm cnm dün gibiydi bu başlığı açalım mı konuşmasını yapmıştık. Nerden nereye bu günlere getirene şükürler olsun. Ben de yarın tekrar doktora gidiyorum ama inan kendimi unutum seni düşünüyorum, kavuşma heyecanı ilk ikiz bebek heyecanı Allahım mahrum bırakmasın kimseyi.
Şimdiden güzel bir doğum ve çabuk toparlanma diliyorum sana Rabbim kolaylaştırsin yar ve yardımcın olsun ❤🤲🖤

Bebeklerini ilk gördüğünde bizlere de dua et..
Her zaman duamdasınız canım. Topiğin son bebişi doğana kadarda duamız bitmeyecek. Rabbim hepimizin bebeklerine güzel, hayırlı bir yazı yazsın. Ömürleri öyle güzel olsun ki huyları, ahlakları herkes onlara İmrensin. 🙏 Hatırlamaz olur muyum listeyi yapana kadar helak düşmüştüm, üstelik bir ay geçmişti 😅😂😂 yarın akşam 5 ten sonra olacak. Sende içini ferah tut inşallah oğlun sağlıkla doğacak.

Her zaman duamdasınız canım. Topiğin son bebişi doğana kadarda duamız bitmeyecek. Rabbim hepimizin bebeklerine güzel, hayırlı bir yazı yazsın. Ömürleri öyle güzel olsun ki huyları, ahlakları herkes onlara İmrensin. 🙏 Hatırlamaz olur muyum listeyi yapana kadar helak düşmüştüm, üstelik bir ay geçmişti 😅😂😂 yarın akşam 5 ten sonra olacak. Sende içini ferah tut inşallah oğlun sağlıkla doğacak.
Ay canım doğuruyor musun ne zaman 😊 gruba pek giremiyorum ama girdiğimde heyecanınız ile heyecanlanıyorum. Çok güzel anılar kızlar. Ah ah doğum anımı bir kez daha yaşıyorum. Çok muazzam bir duygu Rabbim size de en güzel şekilde o anı yaşamayı nasip etsin. Hele sezeryanda bebegi size gösteriyorlar ya çok duygulu oluyor 😊🥰

Ay canım doğuruyor musun ne zaman 😊 gruba pek giremiyorum ama girdiğimde heyecanınız ile heyecanlanıyorum. Çok güzel anılar kızlar. Ah ah doğum anımı bir kez daha yaşıyorum. Çok muazzam bir duygu Rabbim size de en güzel şekilde o anı yaşamayı nasip etsin. Hele sezeryanda bebegi size gösteriyorlar ya çok duygulu oluyor 😊🥰
Yarın canım hayırlısı ile bebelerime kavuşacağım 🙏🙏 ay bakalım yarın ne heyecanlar olacak. 🤗

Back