- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.581
37*3 üm bugun canım. Sertlesme devam edıyor nst de sancı da cıkıyor. Siddetlenmesini bekliyoruz doğum için ama hiç gelesi yok gibiTamam canim senin agrilarin devam edyomu kac oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37*3 üm bugun canım. Sertlesme devam edıyor nst de sancı da cıkıyor. Siddetlenmesini bekliyoruz doğum için ama hiç gelesi yok gibiTamam canim senin agrilarin devam edyomu kac oldun
Ay oda canini yakiyor ya canim benimde ole sancim oluyor kesiliyor37*3 üm bugun canım. Sertlesme devam edıyor nst de sancı da cıkıyor. Siddetlenmesini bekliyoruz doğum için ama hiç gelesi yok gibi
Başlamıştır o zaman canım ya senin sancılarAy oda canini yakiyor ya canim benimde ole sancim oluyor kesiliyor
Merhaba siz tup bebek tedavisini kimde gordunuz acaba?Aynen canim aynen çok şükür inşallah rabbim bekleyen, umudu yarım kalan arkadaşlara da tez zamanda nasip eder eşimle sürekli dua ediyoruz.
Günaydın. Gürgan Klinik te.Merhaba siz tup bebek tedavisini kimde gordunuz acaba?
Ben harita gibiyim o dediklerinden bende çok var doğum sonrası bakalım göbek ne kadar normale dönecek gerekirse gerdirme yapacağım. Uzman desteği alacağım.kızlar göbeğimin altında hafif kılcal damar gibi görünen bişeyler oluştu. çatlak mı bu şimdi?yanda da 1 2 yerde oluşmuş. 1 2 günde. o kadar yağ, o kadar krem kullandım bide
İyi dayandın yine benimde bir anda başlayıp şu an haritaya döndü göbeğin altı bide yanlarda başladı gördükçe alılıyosun merak etmekızlar göbeğimin altında hafif kılcal damar gibi görünen bişeyler oluştu. çatlak mı bu şimdi?yanda da 1 2 yerde oluşmuş. 1 2 günde. o kadar yağ, o kadar krem kullandım bide
Onu araştırdık bizde oturup göbek deliğinin üst kısmında varsa işe yaramıyormuş haberin olsunBen harita gibiyim o dediklerinden bende çok var doğum sonrası bakalım göbek ne kadar normale dönecek gerekirse gerdirme yapacağım. Uzman desteği alacağım.
Ay yok çok şükür orda yok. Ben olur diye bekledim de aşağıda varOnu araştırdık bizde oturup göbek deliğinin üst kısmında varsa işe yaramıyormuş haberin olsun
Kuzenimde tek bebekte yok yok dedi son ayda pıt pıt patlamış hiç söylemiyoda hain halamdan duydumAy yok çok şükür orda yok. Ben olur diye bekledim de aşağıda var
Ben krem sürmedim vazelin almıştım onu da bitirmedim bile ilk çatlama sonrası sürmeyi tamamen bıraktım. Annemin karnı gibi oldu aynı olduk. Normalde çok bakımlı biri değilim sadeliği çok severim ama doğum sonrası genel bir bakıma gireceğimKuzenimde tek bebekte yok yok dedi son ayda pıt pıt patlamış hiç söylemiyoda hain halamdan duydum
İmtihan canım benim öyle düşün. Sağlıklı olsun minik adam. İçerde kalabildiği kadar inşallah kalır. Belli olmaz bir baktınız kilo almış. Sen moralini yüksek tut hem içerideki oğlun hem dışarıdaki için. Annelerin payına da bu düşüyor herkes için güçlü olmak. Duamdasın inşallah güzel bir şekilde tamamlanacak sürecin.Merhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısı benim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Prematüre elbiselere bakacam tekrar 3 5 parça almam gerek.
Canım minik bebişe bakmak çok zor 2 tane prematüre ikiz bebişlerimşz var yakınımızda sende biliyosun zaten inşallah hiç kuvözde falan kalmaz kuzun sağlıkla dünyay gelir kaç kilo oldu şimdi kuzucukMerhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısı benim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Canım bazen acayip geriliyorum çatlayacak gibi o zaman krem iyi geliyor bide tam göbeğin altı acıyo benim krem rahatlatıyo yoksa kullanmasamda olurmuş sanırımBen krem sürmedim vazelin almıştım onu da bitirmedim bile ilk çatlama sonrası sürmeyi tamamen bıraktım. Annemin karnı gibi oldu aynı olduk. Normalde çok bakımlı biri değilim sadeliği çok severim ama doğum sonrası genel bir bakıma gireceğim
Evet sızlıyor. Benden size tavsiye göbek altınıza gelecek şeyler almayın kıyafet olarak. Çatlaklar sızlıyor. Birde benim bebekler üç gündür aşağı indi tam göbek deliği ile çatlakların orda ağırlık daha bir yanıyor.Canım bazen acayip geriliyorum çatlayacak gibi o zaman krem iyi geliyor bide tam göbeğin altı acıyo benim krem rahatlatıyo yoksa kullanmasamda olurmuş sanırım
Önemli olan sağlığı İnşallah gelişimi tamamdır da kuvöze girip anneyi üzmez hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısı benim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..