Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ayy kızlaar pazartesi sezaryen günümüzdü ama bekleyemiycek galiba bizim kız😅 suyum geldi çok olmasa da bugün hastanedeyim şimdi, yatış yapıldı takip edilecek yarın suyumda azalma varsa alınacak mecburi sezaryen olmam gerekiyor çünkü ameliyat geçirdim rahimle alakalı problemim var. Gerçi doktor bekleyelim dese de beklemiycem çünkü zaten doktorum 19 unda almak istemişti ameliyat olduğum için,dinlemedim adamı bimjilfipi varmış 😅 neymiş az daha kilo alsın dedim kilosu az diye 😂

Ayy kızlaar pazartesi sezaryen günümüzdü ama bekleyemiycek galiba bizim kız😅 suyum geldi çok olmasa da bugün hastanedeyim şimdi, yatış yapıldı takip edilecek yarın suyumda azalma varsa alınacak mecburi sezaryen olmam gerekiyor çünkü ameliyat geçirdim rahimle alakalı problemim var. Gerçi doktor bekleyelim dese de beklemiycem çünkü zaten doktorum 19 unda almak istemişti ameliyat olduğum için,dinlemedim adamı bimjilfipi varmış 😅 neymiş az daha kilo alsın dedim kilosu az diye 😂
22 Haziran ın bebeleri tarihi beğenmediler 😂😂😂😂sağlıkla gelsin minnoşun canım sağlıkla kucağına alasın 🙏

Bir erkenci kuş daha 🥰💓 sağlıkla gelsin canım inşallah. Rabbim sana da bebeğine de güç versin 🙏🏻

🙂 minik sana biraz heycan katı diyelim. Sağlıkla kavuş sende inşallah..

Kızlar zor yorucu stresli dönemleri paylaştık, birbirimize destek olduk. Baştan beri beraberiz 🙂ve Allah'a şükür ki sonuna yine beraber yaklaştık.. Doğumlar oldu ve devamı geliyor.. Çok mutlu oluyorum hepimiz için. Çünkü tüp bebek annesi olmak ayrı bir mucize ve inanıyorum ki hepimiz bebeklerinizin kıymetini çok daha iyi biliriz..
Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın

Kızlar zor yorucu stresli dönemleri paylaştık, birbirimize destek olduk. Baştan beri beraberiz 🙂ve Allah'a şükür ki sonuna yine beraber yaklaştık.. Doğumlar oldu ve devamı geliyor.. Çok mutlu oluyorum hepimiz için. Çünkü tüp bebek annesi olmak ayrı bir mucize ve inanıyorum ki hepimiz bebeklerinizin kıymetini çok daha iyi biliriz..
Amin canım ben hala şok oluyorum düşünüp düşünüp bizde erkek infertilitesi vardı milyonlarca spermle olan şey 5 taneyle oldu hemde ikiz👶👶 Allaha çok şükür bin şükür. Rabbim isteyen kimseye aratmasın🤲

Tek tek bakamıyorum canlar inanın vakit olmuyor dağıldım :olamaz:elüne almadan yavruyu anlamıyorsun hiç bişey bilmiyorsunuz emzirme başlı başına problem ekstra mama falan filan Allahım bugünümüze ağlaya ağlaya şükür hepimiz zahmetsizce büyütelim doğum yapanları tebrik ederim bekleyenlere kolaylık. Hepinizi kucaklıyorum ♥️

Hah unutmadan @plesanta sı aşagı da duranlar korkmayın Allah öyle yardım ediyor ki şükürler olsun ona🤲Allah a güvenin inşallah. Kanamam yogun olmuş dogum esnasında. Spinal yapıldı ama tansiyonum çıktı galiba baktılar çenem de durmayacak 😆hemen uyuttular. zaten son haftayı lekelenme ile geçmişti geçirmiştim dogum sonra sı da kanama azalması için iğne ilaç ne ise yapılıyor yani. Az rahat olun🌹

Hah unutmadan @plesanta sı aşagı da duranlar korkmayın Allah öyle yardım ediyor ki şükürler olsun ona🤲Allah a güvenin inşallah. Kanamam yogun olmuş dogum esnasında. Spinal yapıldı ama tansiyonum çıktı galiba baktılar çenem de durmayacak 😆hemen uyuttular. zaten son haftayı lekelenme ile geçmişti geçirmiştim dogum sonra sı da kanama azalması için iğne ilaç ne ise yapılıyor yani. Az rahat olun🌹
geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişini :dua:

Amin canım ben hala şok oluyorum düşünüp düşünüp bizde erkek infertilitesi vardı milyonlarca spermle olan şey 5 taneyle oldu hemde ikiz👶👶 Allaha çok şükür bin şükür. Rabbim isteyen kimseye aratmasın🤲
Canim bizde erkek infertilitesi azospermiyle oldu küçük mucizem benim 💙 bizimkide oyle milyon sperm varken bizde 0 spermle oldu cok şükür Rabbime isteyen herkese tattrsin

Gecmis olsun canim tabiki öyle mevlaya zorluk mu her zorluğun kolaylığını verir senin plesanta previa mıydı benimde anterior mu neydi önde yani aslinda bende korkuyorum ama on arka fark etmiyo diyolar

Ne güzel yazmışsın arkadaşım, en yakınlarımızdakiler bile bizi anlamazken biz burda birbirimizin dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle mutlu olduk. Hiç tanışmıyor olmamıza rağmen hep destek olduk. Şimdi hayatımızın en büyük mucizesini, en güzel heyecanını birlikte yaşıyoruz. İnşallah hepimizi güzel günler bekliyor. Bazılarımız şimdi kolları arasında sarıp sarmalarken yavrusunu, bizim de kavuşmamıza çok az günler kaldı 😍🐣

Back