Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Angelnursee Angelnursee canım direk suni vermeden fitil atmaları iyi olmuş. O direk rahim ağzını yumuşatıp açılmayı sağlıyor ama tabi biraz uzun sürüyor. Eğer sabırlı bir doktorun varsa beklemesi iyi olur senin için. Görümcemde 2 tane yarım saat arayla fitil attılar baktı etkisi yok suni verdiler haliyle yoruldu biraz ama onun hiç acıklıgı yoktu. Senin acıklıgın oldugu için daha kolay olur İnşallah

Angelnursee Angelnursee canım direk suni vermeden fitil atmaları iyi olmuş. O direk rahim ağzını yumuşatıp açılmayı sağlıyor ama tabi biraz uzun sürüyor. Eğer sabırlı bir doktorun varsa beklemesi iyi olur senin için. Görümcemde 2 tane yarım saat arayla fitil attılar baktı etkisi yok suni verdiler haliyle yoruldu biraz ama onun hiç acıklıgı yoktu. Senin acıklıgın oldugu için daha kolay olur İnşallah
Ay insallah canim evet doktorumda fitil daha iyi sonlara dogru serum veririz dedi ben hareket etsem daha iyi olur dimi canim bide bi uykum geldiki mayistim cok komik :-) :-)

Aminn insallah canim cok sagol sancim 60 larda ama yetrli degil canim suni fitil koydular bunu da ilk kez duydum senin bi bigin varmi canim?
Bana önceki kalbi duran bebeğimde koymuşlardı ondan açılma yapıyo. Hayırlısıyla Sağlıkla gelsin bebişin. Hadi sen doğur da bize de anlat nasıl bi duygu ❤️🙈🙂

Son düzenleme:
Angelnursee Angelnursee erken doğacak diye o kadar endişe ederken şimdi de doğmuyor 😅 sağlıkla gelsin inşallah acisiz bı anda çıksın 😊
Yadee Yadee inşallah her şey yolunda gider. Hiç belli olmaz bı anda hızlanır gelişimi.Artik 36 olmuşsun devamı da gelir inşallah.Gecmis olsun.

Amin inşallah. Bebek 32 haftalık kaldı kaç zamandır..
Bakalım artık 1 Temmuza sağlıkla, sıkıntısız gelmek tek duam

Angelnursee Angelnursee erken doğacak diye o kadar endişe ederken şimdi de doğmuyor 😅 sağlıkla gelsin inşallah acisiz bı anda çıksın 😊
Yadee Yadee inşallah her şey yolunda gider. Hiç belli olmaz bı anda hızlanır gelişimi.Artik 36 olmuşsun devamı da gelir inşallah.Gecmis olsun.
Doktorumda ayni boyle dalga gecyor canim oglan inatci cikti benim gbi :-) :-)

Back