- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.561
![Angelnursee](/data/avatars/s/868/868803.jpg?1564854345)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim nisanim gelmeye devam ediyo ama sanci yok yarin tekrar doktra gtcez bugun sicak suya otrcam bakiyimAngelnursee canım nasılsın doğum yaptın mı yoksa
Bacım sen niye korkuyorsun. Benimde öyle plesanta rahim ağzında değil sadece ön duvar dediği göbekte. Bebenle senin aranda duruyor. Plesanta genel olarak arka duvarda olurmuş en çok görünen buymuş. Yan ve önde de olabiliyor bizdeki gibi. Doktorların erken doğum, kanama gibi ters durumlar oluşturur dediği de aşağıda rahim ağzında olması. Onun da aslında kendi içinde farklılıkları oluyor her plesanta previa da kanama veya erken doğum olmayabilir. Sen kendi kendini korkutma dur :)))Gecmis olsun canim tabiki öyle mevlaya zorluk mu her zorluğun kolaylığını verir senin plesanta previa mıydı benimde anterior mu neydi önde yani aslinda bende korkuyorum ama on arka fark etmiyo diyolar
Haklısında canim ben biraz panik atak biriyim her zamn hep en kötüleri düşünüp durduk yere canimi sıkarım yapim buBacım sen niye korkuyorsun. Benimde öyle plesanta rahim ağzında değil sadece ön duvar dediği göbekte. Bebenle senin aranda duruyor. Plesanta genel olarak arka duvarda olurmuş en çok görünen buymuş. Yan ve önde de olabiliyor bizdeki gibi. Doktorların erken doğum, kanama gibi ters durumlar oluşturur dediği de aşağıda rahim ağzında olması. Onun da aslında kendi içinde farklılıkları oluyor her plesanta previa da kanama veya erken doğum olmayabilir. Sen kendi kendini korkutma dur :)))
Sıcak suya oturmani doktorun mu tavsiye etti eger doktorun soylemediyse bence oturma kanamanda varsa az az sicak su cok iyi gelmeyebilirYok canim nisanim gelmeye devam ediyo ama sanci yok yarin tekrar doktra gtcez bugun sicak suya otrcam bakiyim![]()
![]()
Hatta burda previa olan arkadaşin yer degistirmistiya ben o zmn bile korkmustum acaba benimki dr aşağı inermi diyeBacım sen niye korkuyorsun. Benimde öyle plesanta rahim ağzında değil sadece ön duvar dediği göbekte. Bebenle senin aranda duruyor. Plesanta genel olarak arka duvarda olurmuş en çok görünen buymuş. Yan ve önde de olabiliyor bizdeki gibi. Doktorların erken doğum, kanama gibi ters durumlar oluşturur dediği de aşağıda rahim ağzında olması. Onun da aslında kendi içinde farklılıkları oluyor her plesanta previa da kanama veya erken doğum olmayabilir. Sen kendi kendini korkutma dur :)))
Evet canim dogumu baslatiyormus kanamam yok nisan kahverengi seklde geliyor benden bazilrinda kan seklinde geliyormusSıcak suya oturmani doktorun mu tavsiye etti eger doktorun soylemediyse bence oturma kanamanda varsa az az sicak su cok iyi gelmeyebilir
Sonradan yer değişebilir bak bundan korkmakta haklısınHatta burda previa olan arkadaşin yer degistirmistiya ben o zmn bile korkmustum acaba benimki dr aşağı inermi diye![]()
İşe yararsa bize de söyle canım yaYok canim nisanim gelmeye devam ediyo ama sanci yok yarin tekrar doktra gtcez bugun sicak suya otrcam bakiyim![]()
![]()
Cok şükür canim ister istemez takiyo insan iste aslinda hic bu yapıya sahip bir insan değildim bekarken falan hep gamsiz gibi gorulurdum cevreden ama gercekten yasadiklarimiz bizi takıntılı hale getirebiliyoSonradan yer değişebilir bak bundan korkmakta haklısın20. Hafta perinatolojiye gittiğimde doktor a değişir mi demiştim değişmez demişti. Kendi doktorum 30. Haftalara kadar ihtimal var olabilir değişim demişti şükür başladığımız gibi bitirdik
![]()
Anladim canim Allah yardimcin olsunEvet canim dogumu baslatiyormus kanamam yok nisan kahverengi seklde geliyor benden bazilrinda kan seklinde geliyormus
İmtihan canım. Bebişler kucağa gelince inşallah her şey arkada kalmış olacak.Cok şükür canim ister istemez takiyo insan iste aslinda hic bu yapıya sahip bir insan değildim bekarken falan hep gamsiz gibi gorulurdum cevreden ama gercekten yasadiklarimiz bizi takıntılı hale getirebiliyo
o zaman daha çok manyağa bağlamasak bariİmtihan canım. Bebişler kucağa gelince inşallah her şey arkada kalmış olacak.![]()
Yok yok bağlamayız minnoşları büyütmek çok zevkli olacako zaman daha çok manyağa bağlamasak bari![]()
![]()
Canım benimki rahim agzımı kapamıyordu hemen kıyısında idi en son aşagıdaydı işte o yüzden hafif kanama olduGecmis olsun canim tabiki öyle mevlaya zorluk mu her zorluğun kolaylığını verir senin plesanta previa mıydı benimde anterior mu neydi önde yani aslinda bende korkuyorum ama on arka fark etmiyo diyolar
Anladim canim neyse cok şükür geçti sorunsuzCanım benimki rahim agzımı kapamıyordu hemen kıyısında idi en son aşagıdaydı işte o yüzden hafif kanama oldu
Amin canım çok sagol hep berabergeçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişini![]()
Tamam canim senin agrilarin devam edyomu kac oldunİşe yararsa bize de söyle canım ya
Aminn canimmAnladim canim Allah yardimcin olsun
Gözün aydın canımsenin oğlan yeter bitsin bu hasret demiş
ya da yengeç olmak istememiş de olabilir
sağlıkla huzurla büyüsün inşallah ♥