- Emoji Skoru
- 510
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.041
Yok canım henüz değilCanim senin bellimi dogum tarihi?
Uf çok geçmiş olsun cnm yaEvet kuzum ama mahvoldum mastit oldum. Emziremedim çok arada aldı. Şimdi tutsun.diye yeni yöntemler deneyeceğim
Canim cok gecmis olsun ama mastit dediğin ne anlamadim neden hastanedesinMastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum
Çok geçmiş olsun canım benimMastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum
Canım çevremdekiler elektrikli lansinoh kullanıyordu onu tavsiye ettiler bende öyle aldım teklisini falan da alsan yeterli olur sana manuelleri bilmiyorum. Bide onun sıcak kompres yapıp masajı falan varmış ay çok acıyodur yaaaBayanlar hangi pompayı önerirsiniz. Acil bana yardımcı olur musunuz
Evdeyim zaten eşiminkilerle falan takılıyorum 2 pijama aldımBenim durumum şaka gibi, hamilelik öncesinde kilo aldığım için giyemediğim şeyler oluyor alt giyimde, bu bebeler popomu küçülttüama göbek.. Hala alışamadım, eski tişörtlerimi atletlerimi giymeye kalkıyorum alttan göbeğim pırtıp merabaaaa diyor bi de sanki hala göbeğim yokmuş gibi bi yerlere uzanmaya kalkıyorum, göbek engel oluyor doğurana kadar çatlarsın cancağızım yazı geçirecek bi şeyler bul sen yine
Mastit için sıcak soğuk kompleks uygulama var canım. Bebek hemşiresini izlemiştim sende bir bak youtube dan. Çok iyi geliyormuş ama önce hangisini yapacağını aklımda tutmamışım. Çok sevindim sütünün gelmesine. Pompa benim ikizler olmasına rağmen Manuel aldım tekli lansinoh o aldım. Şimdilik hastaneden istersen verirler. İnşallah ağrısı sızısı gider.Mastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum
Benim herhangi bir fark olmadı ama formlarda değişiklik olduğunu söyleyenler vardı. Bebek hareketlerinin azalması, kasılma gibi şeyler yaşayanlar olmuş.kızlar günaydın bişey sorcam celeston yapıldıktan sonra karnındaki sertlik artan, kasılmaları artan oldu mu? dün ikinci dozdan sonra benim karnım sertleşti. bebek hareketlerini hissediyorum ama arada olan kasılmalarım arttı düzensiz de olsa. göbeğimi destekleyip yatarsam iyiyim ayağa kalkınca ağrı değil ama göbeğim ikiye ayrılacak gibi.
Gögüslerde süt birikince enfeksiyon yapıyor. İzlediğim videoda bebek emmediği zaman bile arada gögsünüze masaj yapın diyordu. Şu önümüzdeki hafta tekrardan genel bir video izleme yapacağım. :)))Canim cok gecmis olsun ama mastit dediğin ne anlamadim neden hastanedesin
Senin doğuma az kalmış maşallah . Artık tecrübelerini bizimle paylaşırsın canımBende korkuyorum ama daha saglikli canim bol bol nefes egzersizleri izle
Önce sıcak masaj sıvı gelince emzir en son soğuk canım sıralaması böyleydiMastit için sıcak soğuk kompleks uygulama var canım. Bebek hemşiresini izlemiştim sende bir bak youtube dan. Çok iyi geliyormuş ama önce hangisini yapacağını aklımda tutmamışım. Çok sevindim sütünün gelmesine. Pompa benim ikizler olmasına rağmen Manuel aldım tekli lansinoh o aldım. Şimdilik hastaneden istersen verirler. İnşallah ağrısı sızısı gider.
Ben ilaçlar için almıştım ama kendim hiç ilgilenmedim klinik çıkartmıştıkızlar hepiniz doğum yapmak üzeresiniz Allah sağlıklı doğum nasip etsin
aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı
hımmBen ilaçlar için almıştım ama kendim hiç ilgilenmedim klinik çıkartmıştı
O ciğer geliştirici mi canım bana yapılmadı henüzkızlar günaydın bişey sorcam celeston yapıldıktan sonra karnındaki sertlik artan, kasılmaları artan oldu mu? dün ikinci dozdan sonra benim karnım sertleşti. bebek hareketlerini hissediyorum ama arada olan kasılmalarım arttı düzensiz de olsa. göbeğimi destekleyip yatarsam iyiyim ayağa kalkınca ağrı değil ama göbeğim ikiye ayrılacak gibi.
Ama şartları sağladığında çok zor değildir diye düşünüyorum rapor çıkartmakhımmteşekkür ederim o zaman cnm
çalışıyorum iş yerinden izin almam sıkıntılı, nettede heryerde farklı yazıyorAma şartları sağladığında çok zor değildir diye düşünüyorum rapor çıkartmak
Canim hastane bildiriyo zaten hangi evraklarla gideceğiniçalışıyorum iş yerinden izin almam sıkıntılı, nettede heryerde farklı yazıyor
elimde hangi evraklarla gidecem felan detaylı bilgi lazımda bana canım ondan sordum
kuzum ben eylülde başlamayı düşünüyorum tüp bebeğeCanim hastane bildiriyo zaten hangi evraklarla gideceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?