- Emoji Skoru
- 638
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.001
Aslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla herkesin tecrubesi farkli. Ilk bir kac aydan sonra ister istemez biberon vercez bence almakta fayda var. Internete ozelmis aldim ben.Aslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
Ben bundan 2 adet almistim cnm icindeki aparat gaz reflu onleyeci flan demisti o kasigi da kullanabilirim galiba. Bu arada kiz kardesim hamileymis :) Bebislerim buyunce bu tarzlari ona gondercem diye hayal etmeye basladimAslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
Canim 100gram fark ile 2 hafta onde demesi dogru mu acaba? Bu olcumler zaten tam dogru degil bence. Yeterki iyi olsunlar kilo cok onemli degil.kızlar bende bu gün kontrole gittim kız 1750 gr oğlan 1650 gr olmuş. oğlan gününde gidiyo kız 2 hafta önde dedi. gelişimleri çok iyi dedi. celeston yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak. bide oğlanın barsakları biraz genişlik olarak sınırda dedi perinatologa yönlendirdi tekrar. haftaya ona gidecem. ecoprin i de kesti. oğlanın yüzünü gördük. kızın sırtı dönük olduğu için göremedik.
canım geldi ama malum kullanamadık henüz bide ben başta çok biberon emzik verme taraftarı değilim çok mecbur kalırsam diye aldım bunu baya öneren vardı bide süt sağma makinasınada uyumlu istediğimi kullanırım diye düşünerek almıştımInternete ozel mi acaba? Alcam galiba. Ben 2 tane philips avent icinde kasikli gaz onlucu demisti ondan aldim ama yetmez. Sen memnun kaldin degil mi cnm?
ben kaşık biberonda aldım bide ikiz bebiş olacağı için lansinohlarıda eninde sonunda kullancaz diye aldımAslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
canım 2 hafta fark 100 grama fazla değilmi bizim 180 gr fark vardı o kadar demedi doktorkızlar bende bu gün kontrole gittim kız 1750 gr oğlan 1650 gr olmuş. oğlan gününde gidiyo kız 2 hafta önde dedi. gelişimleri çok iyi dedi. celeston yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak. bide oğlanın barsakları biraz genişlik olarak sınırda dedi perinatologa yönlendirdi tekrar. haftaya ona gidecem. ecoprin i de kesti. oğlanın yüzünü gördük. kızın sırtı dönük olduğu için göremedik.
bunu kullanmak nedense zor gibi geldi bana lansinohlarda antikolik canım ::) kardeşinede hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağına alsınBen bundan 2 adet almistim cnm icindeki aparat gaz reflu onleyeci flan demisti o kasigi da kullanabilirim galiba. Bu arada kiz kardesim hamileymis :) Bebislerim buyunce bu tarzlari ona gondercem diye hayal etmeye basladim![]()
haftaya gidince perinatolog ne diyecek bakalım. hoca demedi 2 hafta önde diye ölçümlerde öyle yazıyo. kilo olarak gelişim olarak çok iyi dedi sadece.canım 2 hafta fark 100 grama fazla değilmi bizim 180 gr fark vardı o kadar demedi doktor
tabiki canım paylaşalımCanim 100gram fark ile 2 hafta onde demesi dogru mu acaba? Bu olcumler zaten tam dogru degil bence. Yeterki iyi olsunlar kilo cok onemli degil.
Bu arada grupteki ikiz anneler bilgilerimizi paylasmaya devam edelim malum iki bebek bakmak tecrube gerektirir
B beklenenmucize
Minnaklarimm
Muallim09
Thistle
emidaf000
B Babydust80
baska kim var ?
Sıcaktan ve göbekten yerlere yapışacak gibiyim doğuralım hayırlısı ile paylaşmaya geçelimCanim 100gram fark ile 2 hafta onde demesi dogru mu acaba? Bu olcumler zaten tam dogru degil bence. Yeterki iyi olsunlar kilo cok onemli degil.
Bu arada grupteki ikiz anneler bilgilerimizi paylasmaya devam edelim malum iki bebek bakmak tecrube gerektirir
B beklenenmucize
Minnaklarimm
Muallim09
Thistle
emidaf000
B Babydust80
baska kim var ?
Ben ölçümlere hic takmiyorum en son kafa 2 hafta onde karin cevresi bir hafta önde boyuda haftasindan bir kac gun geride çıktı ama doktorum gayet iyi dedi sadece boyu icin bol sut ürünü tüket dedihaftaya gidince perinatolog ne diyecek bakalım. hoca demedi 2 hafta önde diye ölçümlerde öyle yazıyo. kilo olarak gelişim olarak çok iyi dedi sadece.
Ay evet yaa çok sıcak hava daha benim 1.5 ayim var neredeyse Allah yardim etsin hepimizeSıcaktan ve göbekten yerlere yapışacak gibiyim doğuralım hayırlısı ile paylaşmaya geçelimbu çıt çıt ses gelmesi neydi oğlan kemiklerini kırıyor sanırım, kız hıçkırıktan bir hal oldu oğlan çıtlamaktan
![]()
benimde birinin hıçkırığı çok uzun sürüyoSıcaktan ve göbekten yerlere yapışacak gibiyim doğuralım hayırlısı ile paylaşmaya geçelimbu çıt çıt ses gelmesi neydi oğlan kemiklerini kırıyor sanırım, kız hıçkırıktan bir hal oldu oğlan çıtlamaktan
![]()
Aynen Bak bu iyi galiba iki türlü de kullanılıyosa ben de bakayım bi bu tarzlaraBen bundan 2 adet almistim cnm icindeki aparat gaz reflu onleyeci flan demisti o kasigi da kullanabilirim galiba. Bu arada kiz kardesim hamileymis :) Bebislerim buyunce bu tarzlari ona gondercem diye hayal etmeye basladim![]()
Canım benim de oluyordu ya çıt çıtSıcaktan ve göbekten yerlere yapışacak gibiyim doğuralım hayırlısı ile paylaşmaya geçelimbu çıt çıt ses gelmesi neydi oğlan kemiklerini kırıyor sanırım, kız hıçkırıktan bir hal oldu oğlan çıtlamaktan
![]()
Canim senin bellimi dogum tarihi?Canım benim de oluyordu ya çıt çıteklem yerlerinden gelebilirmiş bebişin
Korktum çat çat dedim ne oluyorCanım benim de oluyordu ya çıt çıteklem yerlerinden gelebilirmiş bebişin
Bende onu düşündüm annem beni ağustos sonunda doğurmuş. Kardeşimi temmuz ortası. Yine benimki iyi. Rabbim kolaylık versin canlar. Yemek falan yemek istemiyorum artık sadece uyumak ve su içmek istiyorum. Şafak 14Ay evet yaa çok sıcak hava daha benim 1.5 ayim var neredeyse Allah yardim etsin hepimize