• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

benim dikkatimi çekti herkes vurulmuş , erken doğum riskin olmadığı içim gerek yok dedi Canım
Burda ortak bir görüş yok canım. Ben biraz okumuştum nette. Benim gibi çoğul gebelikte, bebeğinin haftası önde giden gebelerde, ya da çeşitli nedenlerle risk grubu içeren gebeliklerde yapılması uygun görülüyor yazıyordu. Ben çoğul gebelik yaşadığım için başlı başına erken doğum riski taşıyor önlem amaçlı vurduk.

Burda ortak bir görüş yok canım. Ben biraz okumuştum nette. Benim gibi çoğul gebelikte, bebeğinin haftası önde giden gebelerde, ya da çeşitli nedenlerle risk grubu içeren gebeliklerde yapılması uygun görülüyor yazıyordu. Ben çoğul gebelik yaşadığım için başlı başına erken doğum riski taşıyor önlem amaçlı vurduk.
Anladım canım ,ben bu konuyla alakalı hiç araştırma yapmadım , zaten iğneden korkuyorum doktorum öyle deyince benimde işime geldi açıkçası 🙂

Anladım canım ,ben bu konuyla alakalı hiç araştırma yapmadım , zaten iğneden korkuyorum doktorum öyle deyince benimde işime geldi açıkçası 🙂
O kadar iğne vuruldum ki etki etmedi bana 😂 inşallah gerekte görmez ama için rahat oluyor. Benim psikolojik olarak bir rahatlama oldu.

Merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey normal dedi doktorum , normal doğum bekliyoruz inşallah, nasip olursa . kızlar ciğer geliştirici İğneyi herkes vurdurdu mu ? Ben vurulmadım da
İkiz mi canım teklere yapmıyorlar çünkü ikizse bizim doktorda henüz bişey demedi😅

Yine 6 aysa çok iyi. Ben bu vücut en az bir yıla normale döner diye düşünüyorum 😂
Benim daha ilk aylarda göğüsler büyüdü sütyenler olmadı gittim balensiz emzirme sütyeni aldım ilerde de giyerim diye😂😂 şimdi göbek kocaman olunca memeler küçük gibi görünüyo çok komik ama baya büyüdü rengine falan bakmadım bu ara yırtıklara taktım kafayı😂

Kızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı :KK48:
3 er tane takım- zıbını bezi çorabı falan paketledim
2 tane müslin
2 tane biraz kalın battaniye
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
2 paket 20 şerli bebek bezi
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
burun aspiratörü ve sterimar burun spreyi--bunları almalımıyım emin olamadım
kirli için poşet
41ffa84a-7173-42ce-8363-afa0e8b9ab5c.jpg
c584b3f7-4a23-4f4f-9dbb-063e72066856.jpg

Kızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı :KK48:
2 tane müslin
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
Ben aspiratör almadım canım. Kafan şimdi daha rahat olur 😘

2 tane müslin
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 tane kaşık biberon
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
Maşallah ne güzel paketlemişsin. Burun aspiratörü ve biberon olarak hangi marka aldın daha ben alamadım onları😕 kardeşim elektrikli al burun aspiratörünü dediyorum diğeriyle aynı paraya geliyor diyerek.

Maşallah ne güzel paketlemişsin. Burun aspiratörü ve biberon olarak hangi marka aldın daha ben alamadım onları😕 kardeşim elektrikli al burun aspiratörünü dediyorum diğeriyle aynı paraya geliyor diyerek.
Biberon lansinohun hoşgeldin bebek vardı ebebekte 3 başlıklı 2 biberonlu onu aldım canım. Süt sağma makinemdede aynı başlık ve biberonlar var bunlarda ona uyuyomuş. İnşallah bebişlerde sıkıntı çıkarmaz kullanırlar :KK48: Bunun fiyatı bi ara 170 e çıktı. Emzik aventin ultra air aldım.

Aspiratörü şöyle bişey aldım bak bu yıkanıyo sürekli uç değiştirmene gerek yok, yorumları iyiydi araştır istersen. İlk kullanımda 5 dk kaynatılıyo.

Serumuda tek kullanımlıklardan değil sterimar aldım daha uzun gider diye düşündüm, eczaneden serum fizyolojik alıp enjektörlede burna veriyolarmış sanırım ama ona bebişler küçük olcak diye cesaret edemedim. Bunu kullanalım biraz büyüyünce öyle alabilirim.

Bu arada ankara çok kuru ben gece çok sıkıntı çektim hamileliğimde sürekli burnum kurudu ağzım açık uyudum falan hava nemlendircide aldık. Kullanmayı düşünen varsa aldığımızı 2 haftadır kendimiz kullanıyoruz tavsiye ederim.

Back