- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #7.741
benim dikkatimi çekti herkes vurulmuş , erken doğum riskin olmadığı içim gerek yok dedi CanımBende vuruldum canim. 27+3 te vuruldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dikkatimi çekti herkes vurulmuş , erken doğum riskin olmadığı içim gerek yok dedi CanımBende vuruldum canim. 27+3 te vuruldum.
Burda ortak bir görüş yok canım. Ben biraz okumuştum nette. Benim gibi çoğul gebelikte, bebeğinin haftası önde giden gebelerde, ya da çeşitli nedenlerle risk grubu içeren gebeliklerde yapılması uygun görülüyor yazıyordu. Ben çoğul gebelik yaşadığım için başlı başına erken doğum riski taşıyor önlem amaçlı vurduk.benim dikkatimi çekti herkes vurulmuş , erken doğum riskin olmadığı içim gerek yok dedi Canım
benimde koltuk altlarım göğüs yanları boynum, bikini bölgem hep koyulaştı. doğumdan 6 ay sonra geçiyormuş. hatta diz arkamda koyu çizgi oldu. bu çocuklar beni benden aldı.Koltuk altımda değişti allahtan kalıcı değil yoksa fena yani![]()
Anladım canım ,ben bu konuyla alakalı hiç araştırma yapmadım , zaten iğneden korkuyorum doktorum öyle deyince benimde işime geldi açıkçasıBurda ortak bir görüş yok canım. Ben biraz okumuştum nette. Benim gibi çoğul gebelikte, bebeğinin haftası önde giden gebelerde, ya da çeşitli nedenlerle risk grubu içeren gebeliklerde yapılması uygun görülüyor yazıyordu. Ben çoğul gebelik yaşadığım için başlı başına erken doğum riski taşıyor önlem amaçlı vurduk.
Benim acilmam oldu 29+4 de vuruldum canimTeşekkür ederim canım Cevap için . doktorumla görüştüm fakat erken doğum riskim olmadığı için gerek yok dedi.
O kadar iğne vuruldum ki etki etmedi banaAnladım canım ,ben bu konuyla alakalı hiç araştırma yapmadım , zaten iğneden korkuyorum doktorum öyle deyince benimde işime geldi açıkçası![]()
Yine 6 aysa çok iyi. Ben bu vücut en az bir yıla normale döner diye düşünüyorumbenimde koltuk altlarım göğüs yanları boynum, bikini bölgem hep koyulaştı. doğumdan 6 ay sonra geçiyormuş. hatta diz arkamda koyu çizgi oldu. bu çocuklar beni benden aldı.![]()
Zamanında gelsin inşallah pıtırcık , zaten çok az kalmışBenim acilmam oldu 29+4 de vuruldum canim
Ya dimi ne iğneler yedik vallaO kadar iğne vuruldum ki etki etmedi banainşallah gerekte görmez ama için rahat oluyor. Benim psikolojik olarak bir rahatlama oldu.
Canim bende vurulmadim ciger geliştiricibenim dikkatimi çekti herkes vurulmuş , erken doğum riskin olmadığı içim gerek yok dedi Canım
İkiz mi canım teklere yapmıyorlar çünkü ikizse bizim doktorda henüz bişey demediMerhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey normal dedi doktorum , normal doğum bekliyoruz inşallah, nasip olursa . kızlar ciğer geliştirici İğneyi herkes vurdurdu mu ? Ben vurulmadım da
Benim daha ilk aylarda göğüsler büyüdü sütyenler olmadı gittim balensiz emzirme sütyeni aldım ilerde de giyerim diyeYine 6 aysa çok iyi. Ben bu vücut en az bir yıla normale döner diye düşünüyorum![]()
Ben aspiratör almadım canım. Kafan şimdi daha rahat olurKızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı
3 er tane takım- zıbını bezi çorabı falan paketledim
2 tane müslin
2 tane biraz kalın battaniye
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
2 paket 20 şerli bebek bezi
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
burun aspiratörü ve sterimar burun spreyi--bunları almalımıyım emin olamadım
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
Maşallah ne güzel paketlemişsin. Burun aspiratörü ve biberon olarak hangi marka aldın daha ben alamadım onlarıKızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı
3 er tane takım- zıbını bezi çorabı falan paketledim
2 tane müslin
2 tane biraz kalın battaniye
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
2 paket 20 şerli bebek bezi
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
burun aspiratörü ve sterimar burun spreyi--bunları almalımıyım emin olamadım
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
aynen kendiminkilerde hazırlıycam takımlar yıkandı ütülendide iç çamaşırları falan gelmedi daha internetten almıştım eşim mağazaya götürmüyo sağolsunBen aspiratör almadım canım. Kafan şimdi daha rahat olur![]()
Biberon lansinohun hoşgeldin bebek vardı ebebekte 3 başlıklı 2 biberonlu onu aldım canım. Süt sağma makinemdede aynı başlık ve biberonlar var bunlarda ona uyuyomuş. İnşallah bebişlerde sıkıntı çıkarmaz kullanırlarMaşallah ne güzel paketlemişsin. Burun aspiratörü ve biberon olarak hangi marka aldın daha ben alamadım onlarıkardeşim elektrikli al burun aspiratörünü dediyorum diğeriyle aynı paraya geliyor diyerek.
Ay ailede rüyasında doğurduğumu görmeyen kalmadı, bide her rüyada ben doğuruyorum hiç bişey hazır değil falanBen aspiratör almadım canım. Kafan şimdi daha rahat olur![]()