• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar herkesin göğüs yapısı farklı inanın, ben 3 ay her 2 saate bir süt sağdim. Elhamdülillah şekillerinde bir değişiklik olmadı. Küçük göğüslülere şunu söylüyorum sakın küçük diye süt yetmez veya olmaz diye düşünmeyin. Alakası bile yok. Bide şöyle bir şey var, bebek emdikce süt oluşuyor. Ve her bebek aynı miktarda emmez, bebeğin de doyup doymadığını huzursuzluğundan anlarız veya memeye küsmesin den mesela.
Allah yardımcımız olsun inşallah güzel güzel emerler. Olmazsa mama verme imkanımız olsun inşallah buna da. Şükür

Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibi 😅😅büyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular 😅
Renk değişikliği normalmiş canım hormonlardanmıs. Benim öyle ahım şahım büyüme olmadı merak ettim acaba doğumdan sonra büyür mü diye

Sırada senle ben varız bakalım hangimizinki önce olacak 😂 😂 😂 15 Haziran dı sonra doktor bir hafta daha atarız gibi dedi 22 ye kaydık tabi kuşlar bir çılgınlık yapmazsa 😂 pazartesi artık netleşir benimki. 35+2 olmuş olacaklar.
Ay benimde yarin yine kontrol var bakalim ne dycek yarin 37+4 oluyoz :-)

🤣🤣 Annelik demek uykusuzluk demek heryerden kulağına sanki bebegin ağlıyor gibi seslerin gelmesi demek.Kendin için değil bebeğin için yapıyorsun bir çok şeyi yemek yemeyi bile ona süt olsun diye 😊 yakında sende yaşayacaksın inşallah 🥰
Ayy ne guzel canim yaa insallah :-)

Ay inşallah kendı sancımız olur yaa sen kritik haftaları aştın Allahın izniyle bakalım yarın ne dicek doktorun. Benimde Cumartesi kontrolüm zaman hiç geçmiyor yaa
Sende cok sukur atlattin canim hic stres yapma bak ben 29 da dogurcm dye beklrkn 37 bitti icini ferah tut guzel haberler alcaz insallahh

Sağolasın kuzum Allah razı olsun 🥰 evet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı 🤣 kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış 🤣
Nesirciğim canım gözünaydın, Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim ve duygulandım☺️ Maşallah bebeğine sağlıkla kavuştun, kilosu da çok güzel prensesin. İnşallah çok ağrın sızın olmadan hemen toparlanırsın🙏🏻😘

Merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey normal dedi doktorum , normal doğum bekliyoruz inşallah, nasip olursa . kızlar ciğer geliştirici İğneyi herkes vurdurdu mu ? Ben vurulmadım da
Maşallah hayırlısı olsun evet ben yaptırdım canım

Al benden de o kadar benimki öncede küçüktü hala küçük ama rengi tipi bi garip oldu hep böyle mi kalır acaba diyorum kendi kendime
Yok ya düzelir herhalde ergenlik dönemi böyle bir hali yoktu benimkilerin. Vucüt büyük bir değişim geçiriyor. Koltuk altımdan başlıyor benim karartı.

Benim de aynı hiç sorma progestan kullandığım dönem dolgun Du şimdi fısss😁😁😁
Hatta o dönem yazmıştım bu böyle ne kadar şişmeye devam edecek diye 😂 5. Aydan sonra şekli kaydı rengi karardı. Normal baksana çoğumuzda olmuş. Çok sevimsizler ama bebişler için löp löp süt verecekler onun için katlanacağız bu görüntüye 😅

Back