• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ayyy kuzum çok sevindim gözün aydın oh maşallah size kuzuna saglıklı hayırlı bir ömür diliyorum bizlere de dua et 😘😘
Ettim Kuzum inşallah hepiniz bebislerinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıniza alırsınız. Sizin de az kaldı. Çok hızlı geçiyor zaman. Darısı size 🥰🥰 Allah razı olsun 🥰

Gözün aydın canımm 😍 ne guzel kokuyordur şimdi kuzun 🥰 bol bol emzir sütünde gelir inşallah
Evet kuzum çok güzel Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu 🥰 çok fazla kucağıma alamadım. Ameliyat yerinden dolayı. Birazdan yürütecekker beni. Kendime gelmek istiyorum en kısa sürede 🙄

Nesir Nesir gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Tüp bebek anneleri uzun süre 'bu bebek benim Mİ?' diye sorar kendilerine inanın bana.. Ben ikincisini kucağıma alacağıma hala inanamıyorum 😅
Son ultrasonda bebeğin kilosu kaçtı ve kaç doğdu?
Sağolasın kuzum Allah razı olsun 🥰 evet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı 🤣 kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış 🤣

Nesir Nesir Canim tebrik ederim prensesimiz geldi cok sukur😍 Esin nasil onun duygularini da merak ettim 🤗 Bide sezeryan tum korkumu yok ettin ne guzel anlatmissin rabbim kizini uzun omer versin anali babali buyusun insallah cok heyacanlandim
Sonraki sirada @Angelnursee vardir galiba 😊 vay vay Haziran geldi dogumlar basladi ne kadar sansliyiz
Sağolasın kuzum Allah razı olsun 🥰 eşim durup durup bebise bakıyor. İlk kucağıma verdiler gözlerimiz doldu 🥺 benden çok heyecanlı 🥰

Teşekkür ediyorum kuzum 🥰 epidurali ben istiyordum. Ama doktoruma denemiştim. Doktoruma geçen hafta sormuştum nasıl sezeryan olacak o da direk epidural dedi. Ben de itiraz etmedim. Bizim.hastanede genel anestezi ve epidural vardi zaten. Ama kızlar sizleri korkutmak istemem ama benle aynı anda ameliyata giren genel anestezi olan kadın baya kötü oldu ayılınca. Hatta doktorum bak nurdan genel anestezi ve epidural farkına dedi. Ben rahat çıktım ağrım yoktu. Sadece şuan ameliyat yerimde biraz ağrı var dayanilmayacak bir şey değil
Genel anestezi ben de düşünmüyorum bende duymuştum uyanamama olabiliyormuş Allah korusun. Kahve içetin de unutma canım anesteziyi atabilmek için bi de baş ağrısına engel oluyormuş tabi etraftan duyduğum bu.

Ya bu konu gercekten cok merak ettim sezeryan dogumda sut hemen gelmiyor mama yedirince sonra emmez flan cok kafami karistiryor ancak yasayip gorcez Jhulia Jhulia guzel anlatmis cocuk sarilik olunca cok uyurmus onu duymustum Minnaklarimm Minnaklarimm sana guvenyorum cnm ilk ikiz doguracak sensin insallah bize bilgi verirsen cok cok seviniriz 🤗
Şöyle diyeyim benim kızım odaya geldi baya yaygara kopardı. Ellerini eldivenlerini yemeye başladı. Baya açtı bebek. Sütü az olan anneler nasıl ilk etapta doyuruyor bebeği acaba. Çünkü bebek istiyor ilk etapta iki saatte bir yediriyoruz biz

Şöyle diyeyim benim kızım odaya geldi baya yaygara kopardı. Ellerini eldivenlerini yemeye başladı. Baya açtı bebek. Sütü az olan anneler nasıl ilk etapta doyuruyor bebeği acaba. Çünkü bebek istiyor ilk etapta iki saatte bir yediriyoruz biz
Yiğenimde kan şekeri eve gelmeden düşmüştü ilk emzirmeleri doyurmamış😅 bunu temmuz annelerinde söyledim bir arkadaş inanmam yanlışın var dedi bebeğin kan şekeri mi düşermiş dedi 😅ikinci gebeliği olan bir arkadaştı. Annemler hemşireye söylemişler neden hiç ağlamıyor doymamış kan şekeri düşmüş gelin mama hazırlayıp verelim demişler sağ olsunlar. İçince kendine gelmiş 😅😂😂

Sağolasın kuzum Allah razı olsun 🥰 evet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı 🤣 kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış 🤣

Maşallah 🙂

Oy maşallahhhh🥰🥰🥰 Allahım nazarlardan korusu. Kuzuyu

Bizim ikiz olduğu için ekstra dikkatli olmamız lazım. Mama verme diyen çok oluyor. Diğer topiklerdede bu konu çok konuşuldu. Her çocuk özeldir. Senin bebeğin sütün iki gün geç geldiği halde meme emmeyi ret etmez benimki edebilir. Bazı yaşı büyük aile fertlerinin yanı sıra bunun baskısı yaşıt kadınlar arasında da oluyor. Kendi bebeğinden yola çıkarak mama verme bekle sütün gelir bilmem istemez diyenler oluyor. Arkadaşıma bunu doktoru yaptı biliyor musunuz? Hemen mama verme demiş tıpkı Jhulia nın yaşadığı gibi doyuyor sanmış. Gece doktora götürmüşler bir gece hastanede kaldı kız şimdi diyor. İkinci de imkanı yok bildiğim gibi yapacağım. Umarım hem süt bol olur hem mama yı yanında yerler. Her bebiş aynı olmuyor. Benim yiğenim hem mama yedi hem meme. Şartlar ne getirdiyse ona göre davranmak zorundayız. Diyenlerin ağzına kürekle vuracam 😂😂 kimse benim kadar onları düşünemez. Herkes bebeğine en faydalı olanı yapmak ister.
Katılıyorum canım ayrıca mamayla büyüyende yaşıyo sütlede ben 2.5 ay emmişim sonrası hazır mamayıya yememişim pirinç unu bebe büskivisi 😂😂 anneme diyorum şimdiki bebelere göre iyi yaşamışım ben😅

Sezaryen sonrası bebek emmeye başladığında süt geliyor kızlar merak etmeyin tabi herkes için aynı olmayabilir.Bende de hiç süt belirtisi yoktu göğüsler bile büyük degildi o kadar.Bebek emmeye başlayınca o beyaz renk kolostrum ilk ağız sütü geliyor 3 gün fln.oda bebek bagisikligi için çok önemli bir sütmüş.

Sezaryen sonrası bebek emmeye başladığında süt geliyor kızlar merak etmeyin tabi herkes için aynı olmayabilir.Bende de hiç süt belirtisi yoktu göğüsler bile büyük degildi o kadar.Bebek emmeye başlayınca o beyaz renk kolostrum ilk ağız sütü geliyor 3 gün fln.oda bebek bagisikligi için çok önemli bir sütmüş.
Benimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım

Katılıyorum canım ayrıca mamayla büyüyende yaşıyo sütlede ben 2.5 ay emmişim sonrası hazır mamayıya yememişim pirinç unu bebe büskivisi 😂😂 anneme diyorum şimdiki bebelere göre iyi yaşamışım ben😅
Senin gibi olan çok var canım onun için kafaya hiç takmıyorum bir faydası yok 😂

Benimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım
Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibi 😅😅büyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular 😅

Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibi 😅😅büyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular 😅
Al benden de o kadar benimki öncede küçüktü hala küçük ama rengi tipi bi garip oldu hep böyle mi kalır acaba diyorum kendi kendime

Back