- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.201
Bende anlamıyorum bi ara gidince sorcam inşallahDogrudur canim diyorum ya ben pek anlamiyorum bi yerde okumuştum öyle
Spinal di sanırım.sormaya bile fırsatım olmadı ki
İkiside sezaryen de uygulanıyor canım uyuşma süreleri ve enjekte edilen yerleri biraz farklı imiş uyuşma süreleri ve dozları da ona göre oluyor. spinal normalde uygulanmiyormus. Hiç korkutmayin kendinizi benim korkum kadar olmadı yaşadıklarım.hic bir şey hissetmeyeceksin sadece ileri geri çektikleri hareketleri bebek çekilirken hareket olarak acı yok.sadece midem çok bulandı ona da anında ilaçla müdahale edip bulantıyı geçiriyor hemşireler.Canim bi yerde okudumda epidural normal doğumda oluyo yaziyodu sezeryanda belden uyusmaya spinal deniliyomus cok ayrıntılı bilmiyorum ama bende haziran kontrolmde konuscam doktorumla bayilmak istemiyorum bende belden istiyorum ve cok korkuyorum her türlüde Rabbim yardımcımız olsun
İkiside sezaryen de uygulanıyor canım uyuşma süreleri ve enjekte edilen yerleri biraz farklı imiş uyuşma süreleri ve dozları da ona göre oluyor. spinal normalde uygulanmiyormus. Hiç korkutmayin kendinizi benim korkum kadar olmadı yaşadıklarım.hic bir şey hissetmeyeceksin sadece ileri geri çektikleri hareketleri bebek çekilirken hareket olarak acı yok.sadece midem çok bulandı ona da anında ilaçla müdahale edip bulantıyı geçiriyor hemşireler.
Canım bu bayramda en tatlı bayram şekerini sen aldınAz
Spinal di sanırım.sormaya bile fırsatım olmadı kiepidural de katater takılı kaliyormus uyusma 10-15 dk da oluyormuş spinalde 1-2 dk da uyuşma oluyormuş tek dozla katater fln yok.
Kuzum benim de pek anladığım söylenemez ben de çevremden duyduğum kadarıyla bilgi verdim. Epidural ile spinal arasındaki farkta neden biri diğerine tercih ediliyor hala anlamış değilimDogrudur canim diyorum ya ben pek anlamiyorum bi yerde okumuştum öyle
Hayirli bayramlar canım hepimizeCanım bu bayramda en tatlı bayram şekerini sen aldınbayramın mübarek olsun tatli anne grubun ilk annesi
O bulanti herkezde oluyo sanirim canim valla biraz rahatlasamda okuyunca sonucta basimiza hic gelmediği icin cok korkuyoruz ben yumurta toplama isleminde de ilkinde cok korkarak gitmistimİkiside sezaryen de uygulanıyor canım uyuşma süreleri ve enjekte edilen yerleri biraz farklı imiş uyuşma süreleri ve dozları da ona göre oluyor. spinal normalde uygulanmiyormus. Hiç korkutmayin kendinizi benim korkum kadar olmadı yaşadıklarım.hic bir şey hissetmeyeceksin sadece ileri geri çektikleri hareketleri bebek çekilirken hareket olarak acı yok.sadece midem çok bulandı ona da anında ilaçla müdahale edip bulantıyı geçiriyor hemşireler.
Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minikdarısı sizin basiniza.
Canım gözün aydın çok şükür erken geldi ama miniğin yanında. Kuvöz e girmedi ya çok şükürArkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minikdarısı sizin basiniza.
Ağzımı açtığım an ban yiyorum alışınMinnaklarimm niye uzgun oldu? Insallah iyidir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?