Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim bi yerde okudumda epidural normal doğumda oluyo yaziyodu sezeryanda belden uyusmaya spinal deniliyomus cok ayrıntılı bilmiyorum ama bende haziran kontrolmde konuscam doktorumla bayilmak istemiyorum bende belden istiyorum ve cok korkuyorum her türlüde Rabbim yardımcımız olsun
İkiside sezaryen de uygulanıyor canım uyuşma süreleri ve enjekte edilen yerleri biraz farklı imiş uyuşma süreleri ve dozları da ona göre oluyor. spinal normalde uygulanmiyormus. Hiç korkutmayin kendinizi benim korkum kadar olmadı yaşadıklarım.hic bir şey hissetmeyeceksin sadece ileri geri çektikleri hareketleri bebek çekilirken hareket olarak acı yok.sadece midem çok bulandı ona da anında ilaçla müdahale edip bulantıyı geçiriyor hemşireler.

İkiside sezaryen de uygulanıyor canım uyuşma süreleri ve enjekte edilen yerleri biraz farklı imiş uyuşma süreleri ve dozları da ona göre oluyor. spinal normalde uygulanmiyormus. Hiç korkutmayin kendinizi benim korkum kadar olmadı yaşadıklarım.hic bir şey hissetmeyeceksin sadece ileri geri çektikleri hareketleri bebek çekilirken hareket olarak acı yok.sadece midem çok bulandı ona da anında ilaçla müdahale edip bulantıyı geçiriyor hemşireler.

Aynen öyle. Korkmayın kızlar, hiç iğneyi vs düşünmeyin. Bi kaç dk içinde bebeğinizi ilk defa görme heyecanından başka bir duygu olmasın ameliyat hanede 🙂

Az

Spinal di sanırım.sormaya bile fırsatım olmadı ki😬 epidural de katater takılı kaliyormus uyusma 10-15 dk da oluyormuş spinalde 1-2 dk da uyuşma oluyormuş tek dozla katater fln yok.
Canım bu bayramda en tatlı bayram şekerini sen aldın 🥰 bayramın mübarek olsun tatli anne 😊 grubun ilk annesi 😍

O bulanti herkezde oluyo sanirim canim valla biraz rahatlasamda okuyunca sonucta basimiza hic gelmediği icin cok korkuyoruz ben yumurta toplama isleminde de ilkinde cok korkarak gitmistim😂

Yok
Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minik 😊 darısı sizin basiniza.

Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minik 😊 darısı sizin basiniza.
Canım gözün aydın çok şükür erken geldi ama miniğin yanında. Kuvöz e girmedi ya çok şükür 🙏 bayram şekerin olmuş senin 💞 darısı bize en hayırlı zamanda 😂

Herkese iyi bayramlar dilerim
Sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara...
Minnaklarimm Minnaklarimm ilk süt derken sarı olan mı? Benden de ucunu sıkınca sarı bişey geldi çok az ama.

Back