Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Herkese iyi bayramlar dilerim
Sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara...
Minnaklarimm Minnaklarimm ilk süt derken sarı olan mı? Benden de ucunu sıkınca sarı bişey geldi çok az ama.
Evet sarı renkli olan. Sıkma hiç dokunma ben çok korkuyorum 😅 😅 damla şeklinde kuru birkaç defa ucunda bir şey gördüm öncesinde ama ilk defa sıvı olarak ucunda gördüm.

Herkese iyi bayramlar dilerim
Sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara...
Minnaklarimm Minnaklarimm ilk süt derken sarı olan mı? Benden de ucunu sıkınca sarı bişey geldi çok az ama.
Canim göğsünü sıkma cok yanlis kasilmaya sebep oluyomus erken doğum olma riski olabilir yaziyodu uygulamada ben ellemiyorum bile benimde cok kaşınıyo ama korkmdan el surmuyorum

Evet sarı renkli olan. Sıkma hiç dokunma ben çok korkuyorum 😅 😅 damla şeklinde kuru birkaç defa ucunda bir şey gördüm öncesinde ama ilk defa sıvı olarak ucunda gördüm.
Canim hoşgeldin bence sen doguma kadar baska yere yazma birsey😂 birde o kuru olan benimde sağ göğsümde var devamli ama.hic ellemiyorum korkumdan😊

Minnaklarimm Minnaklarimm M Mucizem20 bit kaç kere gördüm sarı sıvıyı ve sıktıgımda çıktı kurulukarşıma oluyor onuda temizledim baya bir halt etmişim bir daha ellemem🙈 bi de ben göğüs ucu kremini bu aydan itibaren sürüyorum ara ara yara olmaması için ilerde.doğum yapan arkadaşlar hep öyle tavsiyede bulundu duydunuz mu bilmiyorum biraz olsun engelliyormuş

Minnaklarimm Minnaklarimm M Mucizem20 bit kaç kere gördüm sarı sıvıyı ve sıktıgımda çıktı kurulukarşıma oluyor onuda temizledim baya bir halt etmişim bir daha ellemem🙈 bi de ben göğüs ucu kremini bu aydan itibaren sürüyorum ara ara yara olmaması için ilerde.doğum yapan arkadaşlar hep öyle tavsiyede bulundu duydunuz mu bilmiyorum biraz olsun engelliyormuş
Canim bence son haftalarını bekle bende duydum ama birde hafifçe krem surmen belki zararsiz olabilr ama sıkmak kasilmaya sebep yinede krem icinde erken bence

Bende 30 dan sonra gümüş kapağı takmaya başlıycam canım ara ara

Canim bence son haftalarını bekle bende duydum ama birde hafifçe krem surmen belki zararsiz olabilr ama sıkmak kasilmaya sebep yinede krem icinde erken bence
8.aydan itibaren sür dediler her gün olmasa da duşlardan sonra sürüyorum. Gece gece bu konuda yazıştık rüyamda göğüslerimden süt fıskiriyordu😂

O kolosturom denen sivi iki aydir geliyor benden canim sutyenlerim batti hep yikaninca geciyor Allahtan :-) ben daha gogus ucu kremini surmeye baslamdim 36 dan sonra sur demisti arkadaslar bugun tam 36+0 olduk sukur :-) bende artik basliycam surmeye

İki bebiş emecek bende mi alsam ya bi de göğüs acısıyla uğraşmak istemiyorum 😕 kız kardeşim ağlaya ağlaya emzirdi ilk aylar. Ya bende işe yaramazsa diye düşündüğumden alasım gelmiyor
Benim de en korktugum şey o acı 🤦🏼‍♀️ Aldım gecen hafta. Ara ara takıyorum şimdi

O kolosturom denen sivi iki aydir geliyor benden canim sutyenlerim batti hep yikaninca geciyor Allahtan :-) ben daha gogus ucu kremini surmeye baslamdim 36 dan sonra sur demisti arkadaslar bugun tam 36+0 olduk sukur :-) bende artik basliycam surmeye
Senin için çok sevindim canım 36 yı bitirdin çok şükür 🙏

Back