Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynen çok şükür canım annemlerde geldi mi ben tamamım doğurabilirim 😂😂seninkiler ne yaptı yetişebilecek mi izin işi için bir şey yaptınız mı?

15 haziran yurtdisindan yolcu gelebilir diye söylendi ama. Belli değil. Bide açılır açılmaz sorunsuz gelebilmesi lazım. Açıkçası annemin karantinaya girmesini istemem. Yani daha birsey belli değil.
Benim şimdi tek isteğim bebeğimin eşi yapışmamıș olması.. 🙄

15 haziran yurtdisindan yolcu gelebilir diye söylendi ama. Belli değil. Bide açılır açılmaz sorunsuz gelebilmesi lazım. Açıkçası annemin karantinaya girmesini istemem. Yani daha birsey belli değil.
Benim şimdi tek isteğim bebeğimin eşi yapışmamıș olması.. 🙄
Öyle olsa sana etkisi olmaz mı o yapışıklık yan etkisiz mi olur acaba 🤔 ağrı sancı falan olur kanama olur. İnşallah öyle bir durum yoktur.

Öyle olsa sana etkisi olmaz mı o yapışıklık yan etkisiz mi olur acaba 🤔 ağrı sancı falan olur kanama olur. İnşallah öyle bir durum yoktur.

Amin inşallah. Ya İnternete okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil. Hayırlısı inşallah bidahaki kontrolde daha iyi haberler alirim
Sen niye üzgün görünüyosun 😥

Arkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım😅

Ne güzel bir güne denk geldi cnm vardır bir hayır. Kilosu da güzel Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Şimdiden gözün aydın ❤️

Arkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım😅
Ay senin minnoş atağa kalkmış 😀 Allah yardımcın olsun canım benim, sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah ♥ güzel haberlerini bekliyoruz 😍

Ayy cok heycanlandim okuyunca yaa Rabbim sağ salim kavustursun sizi cok duygulandim yaa ilk bebisimiz geliyo 😢 darısı tek tek sırası gelenlere inşallah kizlar 🤗😘

Ay şaka mı 🤣 protein kaçağının artmasına üzülsem de bebeğine kavusacaksin diye mutluyum ve çok heyecanlandım. Artık tehlikeli dönemi atlattık ve maşallah protein kaçağına rağmen iyi kilo almış 😊 Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰 bizi bilgilendir mutlaka tam olarak ne zaman ameliyata gireceksin 😊

Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minik 😊 darısı sizin basiniza.
Canım gözünaydın Vala bugun aklım sendeydi çok sevindim Amin hepimiz sag salim kucagımıza alalım nasıl geçti doğum rahattın dimi😘🌹

Canım gözünaydın Vala bugun aklım sendeydi çok sevindim Amin hepimiz sag salim kucagımıza alalım nasıl geçti doğum rahattın dimi😘🌹
[/QUO
Hiç beklenmedik zamanda olduğu icinn biraz şaşkın biraz korku dolu karışık duygular yaşadım.ama korkulacak kadar çok zor bir şey değilmiş tabi bunu yaşadıktan sonra anladım.ameliyathane buz gibi olunca korkuyla birlikte tır tir titredim.once belden iğne yaptılar çokta acı veren bir şey değilmiş kalcaya yapılan kadar acısı var. Sonra ayaklar hissizlesti. Doktor gelince 5 dk da aldı.10 dk da dikti o kadar 😅 hepinize dua ettim vakti saatinde sağlıkla kolayca kavuşun diye 💓

Back