Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Şu an olan bedenin bir büyüğünü falan alabilirsin canım ben balenli sütyenleri 3. Ayda bıraktım almışkende pentiden emzirme sütyeni almıştım. Atleti dagiden alıcam almadım daha ama henüz stok görünmüyo bedenimde 😅
Tamam canım çok teşekkürler bir beden büyük sipariş vereyim o zaman. İyi bayramlar ☺️

Canim seninle günü gününe ayniyiz bende 30+2 yim 😊 insallah esin en kisa zamnda yaninda olur alışveriş icin yazmak istedim ben doktor kontrolune gittigim de yaptim pijama takim aldim 2 tane alt üst bedenden dolayi internete guvenemedim cok kilo aldim ben onu ayarlayamam diye benimkiler large beden ama lohusa oldugu icin kaliplar genis tutulmus suan gayet rahat umarim doguma kadar aşırı kilo almam 😄 netten sadece bebek icin isimli hastane çıkışı aldim ben onunda diger ihtiyaclarini e bebekden aldim
Beden konusunda o zaman medium falan rahat olur☺️Teşekkür ederim canım en azından kafamda bir şeyler oluştu.

İki bebiş emecek bende mi alsam ya bi de göğüs acısıyla uğraşmak istemiyorum 😕 kız kardeşim ağlaya ağlaya emzirdi ilk aylar. Ya bende işe yaramazsa diye düşündüğumden alasım gelmiyor
Çok fazla işe yarayan ve öneren var bilemedimki hiç fayda görmedim diyen pek duymadım 😅

Fiyatı artmış galiba. Xsilver 130 lira acaba aynı etkiyi gösterir mi ben de onu almayı düşünüyorum.
Canım bunun ilk üreticisi silverette suan 315 gibi ucuk bır fıyatı var. 925 ayar gümüş. Bende nasıl olsa hepsi gümüş diye düşündüm markaya pek takılmadım acıkcası. 300 tl de ona veremezdim cok geldı bana.
Kullanımına gelınce de kapakları takarken krem sürmemen gerekıyormus. Önemli olan yara oluşmamasıymıs. Kapaklarıda doğumdan önce kullanmak gerekiyormus ki işe yarasın. Ben günde 1-2 saat takıyorum. Önemli olan doğru emzirmeyi öğrenebilmek.
Hemşireyim ben ağır yanık pansumanlarında filan gümüş nitratlı kremler kullanırdık o yüzden faydası olacagını düşünüyorum inşallah 🤷🏼‍♀️

İyi akşamlar kızlar 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim sert yada büyük olmadı hala normal mi acaba sütüm olmayacak diye endişeleniyorum

Back