Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ay doğru valla öyle canım iyi olsunlar yeter

Evet canım kalp atışı imis ben bilmiyordum. Evet ama evde bir kaç kere.sanci geldi ben hissettim

Canlı derslere devam ediyorum. Ediyoruz yani niye aktarım olmasın. Çalışıyorum halen.
müdürüm bana yazı atmıştı daha yeni. Orada şöyle yazıyordu: İdari izinli olduğumuzdan dolayı doğum sonrasına günler aktarilmayacak diye. Artık durum değişir mi coronadan bilmiyorum

Aynen bende onu düşünüyorum acaba geçerliliği olmayacak mı ekleme yapamayacak mıyız
Ben 32+5 te almıştım 37+5 te bitecekti.36 dayım 10 gün kalmıştı benim. Ama hiç baslatamayanlara nasıl olacak bilemiyorum. Bir de çalışamaz raporunu almam gerekecekmi acaba.

Çocukları mezun edemeden bitti vallahi. 4 koca yıl tombiş yanaklarından öpemeden. Ortaokula okul seçmeden bitti
Bi benzeri de bende.. Ben ortaokuldayım ama 5. sınıftan beri gözüm gibi baktığım sınıfım seneye 8 olacak, sınava girecek de bu dönem son dönemimiz derken önce benim bulantılardan raporlu günlerim, sonra corona olunca anca 2 hafta geçirebildik beraber. Tüm planlarım altüst oldu inşallah güzel gelecekleri olsun, uzaktan da severiz. Nasip böyleymiş.

Aynen canim seneye görüşürüz yeterki şu illet bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…