- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #7.001
10 a kadar düşüyor canım. İşte ben şimdi on gün içinde geleyim diyeceğim.Benim 2 haftaya düştü canım sonra daha azalır mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 a kadar düşüyor canım. İşte ben şimdi on gün içinde geleyim diyeceğim.Benim 2 haftaya düştü canım sonra daha azalır mı bilmiyorum
Canim Allah yardimcin olsun insallah bu mubarek gecenin yuzusuyu hurmetine saglikla bebegini kucagina alirsinSelam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Dua edermisiniz bana kızlar, ne olursa olsun hayırlısı sağlıkla olsun.
Canim rahme yapisik olup olmadigini emarda goruyorlr benim duzelmesydi eger perinatologum emar cekickti ama cok sukur duzeldiSelam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Canim rahme yapisik olup olmadigini emarda goruyorlr benim duzelmesydi eger perinatologum emar cekickti ama cok sukur duzeldi
Evet sezaryen riski artiryor ama hic belli olmaz yer gok dua ustune canim benim baslrda hic normal dogum sansim yoktu simdi normal bekliyorum insallah o yuzden rabbime guven hic stres yapmaHeralde benim bir sezeryanı. Olduğu için bu ihtimal daha. Yüksel anladığım kadarıyla
Canım korkma inşallah Allah yardımcımız olsun ❤Allah razı olsun. Evet eğer böyle kalırsa gideceğim yer oğlumun da doğduğu hastane ve doktor.
Sakin kalıp iyi düşünmeye çalıșiyorum bugünün yüzü suyu hürmetine hepimiz sağlıkla hayırlı vakitte kavuşalım![]()
Allah yardımcın olsun canim inşallah sağlıkla sihhatle vaktinde gelir dualarim seninle ❤Selam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Onlara da yapcan annelik mecburKızlar bizim Minnaklar ikiyken dört oldular![]()
Bu mübarek gecede hepimiz tastamam sıkıntısız kucagımıza alalım evlatlarımızı. Allah sıkıntıdan çıkarsın seni de inşallah iyi olacak lütfen inanSelam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Benim de aşağıda hala ama tamamen kapamıyor dedi rahat ol diyor baş aşagı da dönmüş benimki Allah a sıgınalım iyi düşünelim inşallahBu mübarek gecede hepimiz tastamam sıkıntısız kucagımıza alalım evlatlarımızı. Allah sıkıntıdan çıkarsın seni de inşallah iyi olacak lütfen inan
Allah'ın izniyle bir şey olmayacak kuzum. Doktorlar hep en kötüsünü diyorlar ama her şey güzel oluyor. Stres yapıp bebişi üzme. Bugün kadir gecesi bol bol dua edeceğim sana daBugün ilk defa nstye girdim kağıda bakınca korkulacak bir durum yok ama artık 10gune bir görmek istiyorum seni dedi. Kana durumunda hemen gel dedi. Suyu normal iyi de değil yani. Ben sadece bebeğimin hareketlerine güvenerek biraz daha rahatim. Zaten. Genelde yatıyordum aynen devam edecem. Nasip
Aslında ben erken doğacak diye bir his taşımıyorum, korkmuyorum da, sadece ameliyatım riskli olması beni endişelendiriyor .![]()
Duam seninle canim hic merak etme hersey yolunda ilerleyecekAllah razı olsun Kızlar. Nasıl moral oldunuz anlatamamRabbim kolaylaştırsin. Hepimiz sağlıkla hayırlı vakitte kavuşalım inşallah
doğum yaklaştıkça aşağı iner nefes alman rahatlar artık biraz. ama tuvalete sık çıkarsın. Bebiş dahada doğuma yaklaşıyoArkadaşlar sanki karnım aşağıya doğru indi biraz artık kaburgama baskı yapmıyor.
Benimde 5-6 gündür ağrımıyor kaburgam annemde asagı ınmıs dıyorArkadaşlar sanki karnım aşağıya doğru indi biraz artık kaburgama baskı yapmıyor.
Doğum haftan yakınlaştı canım. Aşağıda baskıda olursa tam sinyaldir :)Arkadaşlar sanki karnım aşağıya doğru indi biraz artık kaburgama baskı yapmıyor.
Senin minnak yer değişiyordur canım aşağı yukarı sağa sola alanın daha vardır senin.Benimde 5-6 gündür ağrımıyor kaburgam annemde asagı ınmıs dıyor
Benim haftasonu öyle oldu. Hatta böyle bebeğin başı aşağıda kemigime baskı yapıyor gibiArkadaşlar sanki karnım aşağıya doğru indi biraz artık kaburgama baskı yapmıyor.