Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

27. Haftaları bittiğinde yaptırdık. İnternette yazıldığı hareket azlığı gibi bir yan etki yaşamadım🙏🙏
Bende kontrolde soracağım o zaman bakalım doktor ne diyecek 🥰 genel olarak 30 a kadar yaptırmış çoğu kişi bende ufaklıkları riske atmak istemiyorum 😇

Dün yaşadım aynı şeyleri adım atarken kaldım öyle.Geldiginde baya sık oluyordu bebek çok hareketliydi hareket ettiğinde oluyordu.Ne olduğunu pek bilmediğimden aralıkları da sık olunca doktora yazdım iyi bir şey diye yazmış nst istedi.ceken hemşire haftama göre 40 ve üstü sancı sayiliyor dedi ben 50 üstü bı kaç gördüm ölçümde ama doktor sorun görmedi.Bir de nst esnasında evde yaptığını hiccc yapmadiiiii gayet sakindi 🙄 şimdiden bizi parmaklarinda oynatiyorlar 🤣
Ya evet küçük yaramazlar yerim onları ben 🤣🥰 ben cuma nstye girdiğimde kagidima.baktim benim 140 larda da çizgi görünüyordu ahey 😱 ama benim.de doktor gayet güzel dedi yolladı beni 😅 demek arada sancı oluyor anlamıyorum ben. Kuzum seninle doğum gününe yaklaştık demek bunlar bu tarihlerde yaşanıyor 😅

Ya evet küçük yaramazlar yerim onları ben 🤣🥰 ben cuma nstye girdiğimde kagidima.baktim benim 140 larda da çizgi görünüyordu ahey 😱 ama benim.de doktor gayet güzel dedi yolladı beni 😅 demek arada sancı oluyor anlamıyorum ben. Kuzum seninle doğum gününe yaklaştık demek bunlar bu tarihlerde yaşanıyor 😅
O bebegin kalp atisidr canim iki parametre var bebek kalp atisi ve sanci . 140 olsa sana soylerdi kesinlikle doktor

Merhaba ikiz anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum haftanız bizden ileri olduğu için 😇 ciğer geliştirici iğne oldunuzmu önlem amaçlı yapılıyormuş sanırım olduysanız kaçıncı hafta yapıldı yan etkileri oldumu?
Hayirli olsun cinsiyetleri nedir? Bizde yaptirmadik daha drum soylemedi. Bu persembe rapor icin gidecem tam 30 haftalik olcam bakalim yapacak mi meraktayim.

Dün yaşadım aynı şeyleri adım atarken kaldım öyle.Geldiginde baya sık oluyordu bebek çok hareketliydi hareket ettiğinde oluyordu.Ne olduğunu pek bilmediğimden aralıkları da sık olunca doktora yazdım iyi bir şey diye yazmış nst istedi.ceken hemşire haftama göre 40 ve üstü sancı sayiliyor dedi ben 50 üstü bı kaç gördüm ölçümde ama doktor sorun görmedi.Bir de nst esnasında evde yaptığını hiccc yapmadiiiii gayet sakindi 🙄 şimdiden bizi parmaklarinda oynatiyorlar 🤣
Evet nst esnasında yapması gercekten önemli. İlk gittiğimde karnım sertleştı durdu nstde ve 70-100 iki kere buyuk sancım cıktı. Ciger gelıstırıcı yapıldı. Ertesi gün azalmıstı sertlesmeler ıgneye gitmişken nstye girdim bir kere hafif kasıldı onda da 50 de cıktı sancı. Doktor geldı baktı erken doğum sancısı degıl gayet ıyı nst dedı.

Kız kalp atısı olmasın o. Benim 100 cıktı erken doğum sancısı dedı doktorum

Hayirli olsun cinsiyetleri nedir? Bizde yaptirmadik daha drum soylemedi. Bu persembe rapor icin gidecem tam 30 haftalik olcam bakalim yapacak mi meraktayim.
Teşekkürler biri kız diğeri erkek 🥰 doktordan doktora değişiyor bu durum Sanırım. Benimde ilk hedefim 30 hafta maşallah size ve diğer arkadaşlara gördükçe moralim yükseliyor 😇

Kız kalp atısı olmasın o. Benim 100 cıktı erken doğum sancısı dedı doktorum
Evet kalp atışı imis 🤣 konuya pek vakıf değilim 🤣 kalp atışı 120-160 arası olması gerekiyormuş onda sıkıntı yok. Kağıda bir kez daha baktım Sancım da 40 üstüne hiç çıkmamış 🥰😅

Kizlar hurma yiyormusunuz? Hamilelik icin cok faydali diyor icerigi magnezum, demir gibi ama ayni zamanda dogumu kolaylastirdigi icin fazla tukenmemeli gibi seyler okuyorum ben her gun 4-5 tane yiyom bana cok iyi geldi ozellikle kabusluk icin :) Bu arada 30.haftayi gorucem diye koca gobegime zil takip oynasim geliyor sevincten 😂😂
Canım onu ben de duydum çok da severim aslında ☺️☺️ara sıra yiyorum ben nolur nolmaz diye

Bana en çok 100 demişti sanciyii 140 larda mi varmış kalp atisi değil demi sancı 😵😵😵.bebisler ilerliyor gelme yoluna doğru sanırım sancılar ondan. Zaman yaklastikca ben doguracakmiyim kaygıları sanki olmaya başlıyor

Evet nst esnasında yapması gercekten önemli. İlk gittiğimde karnım sertleştı durdu nstde ve 70-100 iki kere buyuk sancım cıktı. Ciger gelıstırıcı yapıldı. Ertesi gün azalmıstı sertlesmeler ıgneye gitmişken nstye girdim bir kere hafif kasıldı onda da 50 de cıktı sancı. Doktor geldı baktı erken doğum sancısı degıl gayet ıyı nst dedı.
Evdeki gibi yapsaydı benimde o kadar yüksek çıkabilirdi gayet uslu uslu durdu.bebekler evde hep ağlar uyumaz da bir yere gidince hep sakin ve uyur seni yalancı çıkartırlar yaa hah işte durum aynen böyle.Doktor ne pimpirikli buda diyordur 😁 Nst yorumu farklı oluyor sanırım bizim gordugumuz doktorlarinkinden farkli.Aman iyi olsunlar da onlarr bize yeter

Back